عصر کرد - به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، «میثم حجتیپور» مدیر تامین اجتماعی کرمانشاه (16 بهمن) در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، با اشاره به مراقبتهای زیراختی و درمانی بیماران اجتماعی در حوزهی درمان استان کرمانشاه اظهار کرد: در سالهای اخیر پژوهشهای بیشتر در بهبود وضعیت خدمات درمانی استانهای کرمانشاه، در سالهای اخیر انجام شد.
ذهاب و صحنه است.
مدیر درمانهای اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: در گذشته، فقط شهرستانهای بیستون، کرمانشاه و اسلامآباد غرب درمانگاههای اجتماعی که بهزودی با راهاندازی درمانگاههای شهرستانهای هرسین و کنگاور، تمام شهرستانهایی که تعداد بیمههای آنها به مراکز درمانی میرسند دارای مرکز درمانی هستند، میشوند.
حجتیپور ادامه داد: درمانگاه اسلام آبادغرب هم که پیش از این به شکل تکشیفت فعالیت میکرد، این فعالیتها دو شیفته شده است. همچنین ساخت مراکز ملکی در سرپل ذهاب و پاوه بهزودی به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی در ادامه در زمان راهاندازی و راهاندازی بیمارستان شهدای کرمانشاه گفت: این پروژه کامل شده و تنها تجهیزات تامینکننده آن باقی مانده است که تلاش میکنیم تا اوایل سال آینده آن را به بهرهبرداری برسانیم و مردم را از خدمات این مجموعه بهرهمند شوند.
وی نمایان کرد: اورژانس بیمارستان شهدا در مساحت 1600 متر در دو طبقه ساخته شده و 28 تخت دارد.
مدیر درمان تامین اجتماعی احداث درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت معصومه(س) کرمانشاه را از دیگر پروژههای مهم در دست اقدام و افزودن: هم اکنون مراحل شروع به ساخت این پروژه میکنند که برخی از خدمات سالمندی دارند و خدمات تخصصی بیمهشدهها را ارائه میدهند، انجام میشوند و پروژه را از بین میبرند، همچنین این پروژه از سازمان تامین اجتماعی کشور تامین میشود.
وی توضیح داد: در سالهای اخیر در کنار افزایش مراکز کمی، به کیفی سازی آنها نیز میتوان به خدمات ویژهای اشاره کرد و به جرئت میتوان گفت که مراکز درمانی تامین اجتماعی، مجموعهای از مراکز درمانی استان میباشند.
در ادامه، حجتیپور با بیان اینکه سال گذشته مجموع سه میلیون و 200 هزار نفر به مراکز درمانی ارائه خدمات اجتماعی در استان مراجعه کردهاند، افزود: این آمار در 9 ماه نخست سال جاری به دو میلیون و 500 هزار نفر رسیده است که پیشبینی میشود تا پایان سال این آمار افزایش یابد و رکورد سال گذشته شکسته شود.
وی همچنین مشخص کرد: تعداد اعمال جراحی در بیمارستان های شهدا و حضرت معصومه(س) در 9 ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 14 درصد افزایش داشته است.
میثم حجتی پور در ادامه با بیان اینکه یک استان سوم موالید در بیمارستان معصومه(س) صورت میگیرد، گفت: 2هزار و 800 زایمان در 9 ماه نخست امسال به پیوستگی حضرت میرسد که 54 درصد از آن بهصورت طبیعی و 46 درصد آن به صورت سزارین بوده است.
مدیر درمان خدمات اجتماعی بیمارستان همچنین با بیان اینکه افراد صعب العلاج در مراکز دولتی اجتماعی هیچ پرداختی ندارند و در بخش خاصی از هزینههای پرداخت میشود، گفت: بیش از 6 تومان برای حمایت از افراد صعبالعلاج هزینه میشود و هیچ پروندهای در این زمینه بدون اعتبار باقی میماند و این نشان از عزم جدی برای حمایت از افراد دارد.
وی خاطر نشان کرد: در 9 ماهه نخست امسال، 16 هزار بستری در بیمارستانهای شهدا و حضرت معصومه(س) صورت میگیرد که بر اساس این آمار، تعداد تختخوابهای تختخوابهای 72 درصد میباشد و این معناست که در تعداد تختهای تختهای مشکلی نداریم.
به گفته درمان تامین اجتماعی کرمانشاه سالانه حدود یکصد میلیارد تومان برای تهیه مدیر دارو که به مراکز تامین اجتماعی مراجعه میکنند، هزینه میشود.
حجتیپور در ادامه به موضوع فرهنگسازی در استفاده از خدمات درمانی اشاره کرد و گفت: یکی از معضلاتی که نظام درمان با آن مصرف میشود، مصرف بیرویه آنتیبیوتیک و درخواستهای غیرضروری برای تشخیص مانند MRI است که اجرای نظام ارجاع میتواند در این زمینه باشد و با هدایت پزشکان عمومی، هزینههای درمانی و دسترسی به خدمات تخصصی ارائه شود.
وی در پایان به چالشهای مالی منابع اجتماعی اشاره کرد و اظهار داشت: با وجود تأخیر در پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد، هیچ پروژهای به دلیل مشکلات مالی پرداخت نمیشود و با پرداخت بهموقع بدهیهای دولت به سازمانهای اجتماعی، این مشکلات بهزودی مرتفع خواهد شد.
خبرنگار: امیرحسین جعفرینژاد
انتهای خبر/
کد خبر: 1258003 برچسبها کرمانشاه سازمان تامین اجتماعی
http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/960570/مراجعه-25-میلیون-نفر-به-مراکز-درمانی-تامین-اجتماعی-کرمانشاه-در-سال-جاری