عصر کرد
پنالتی استقلال گرفته نشد، VAR هم نرفت!
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 22:56:18
عصر کرد - به گزارش "ورزش سه"، در آخرین دقایق دیدار استقلال و الشرطه و در شرایطی که آبی‌ها هنوز از کسب پیروزی ناامید نشده بودند، رامین رضاییان در محوطه جریمه حریف سرنگون شد ، اما داور اعتقادی به خطای پنالتی نداشت!
ویدئو: 367152 در این صحنه اعتراض رضاییان به تصمیم فایده‌ای نداشت و دیگر بازیکنان استقلال هم آنقدر می‌خواستند سریعا به گل بزنند ، بازی را ادامه دادند.
نکته قابل توجه درباره این صحنه مشکوک این بود که با وجود برخورد صورت گرفته میان دو بازیکن و قطعی بودن این مسئله که برخورد داخل محوطه جریمه بوده، داوران حاضر در اتاق VAR هم هیچ نظری ندادند و حتی به داور وسط اعلام نکردند بازی را متوقف کند تا آنها صحنه را بررسی کنند!
اتاق کمک داور ویدئویی از این صحنه به شکل عجیبی عبور کرد و به اعتراض استقلالی‌ها توجهی نداشت و به تبع آن داور هم برای بازبینی به مانیتور کنار زمین مراجعه نکرد تا یک صحنه مشکوک برای آبی‌ها باقی بماند. صحنه‌ای که اگر پنالتی گرفته می‌شد، می‌توانست گل دوم و برتری را برای استقلال به همراه داشته باشدو شادی را به اردوی آبی‌ها برگرداند.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/959469/پنالتی-استقلال-گرفته-نشد،-VAR-هم-نرفت!
بستن   چاپ