عصر کرد
پلیس در کنار مردم و برای مردم است
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 18:35:51
عصر کرد - فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به تعامل بسیار خوبی که میان انتظامی کرمانشاه و مردم این استان برقرار است، گفت: پلیس بارها ثابت کرده است که در کنار مردم و برای مردم است و هدفی جز خدمت صادقانه به آن‌ها ندارد.
سردار مهدی حاجیان در حاشیه ملاقات مردمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه با اشاره به تداوم این دیدارها اظهار کرد: پلیس خدمتگزار عملاً شعار «پلیس آسایش آرامش خود را فدای امنیت و آرامش مردم می‌کند» را عملاً به واقعیت تبدیل کرده است.
وی با اشاره به اینکه در ملاقات‌های مردمی تلاش می‌کنیم در این دیدارها تا جایی که قانون اجازه می‌دهد به مشکلات شهروندان رسیدگی و دستورات لازم برای رفع مشکلات صادر شود.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: در میان درخواست‌های شهروندان، درخواست حل مشکلات گزینشی برای استخدام در مجموعه فراجا و انتقال فرزند سرباز به شهر محل سکونت و برخورداری از تخفیف پارکینگ برای ترخیص خودرو از دیگر مسائل مورد توجه بود.
وی تصریح کرد: در این میان تعدادی از کارکنان انتظامی ضمن ملاقات با فرمانده به بیان مشکلات و درخواست‌های خود پرداختند که از جمله آن‌ها می‌توان به انتقال و جابه‌جایی محل خدمت، درخواست تسهیلات و کمک‌های بلاعوض، تقاضا برای جابه‌جایی محل خدمت، تقاضای سربازان وظیفه برای انتقال به شهر محل سکونت خود اشاره کرد.
سردار حاجیان با اشاره به تداوم دیدارهای مردمی و ملاقات با کارکنان انتظامی استان کرمانشاه گفت: همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا بتوانیم گره‌ای هرچند کوچک از مشکلات شهروندان و همکاران پرتلاش خود برداریم.
کد خبر 836309

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/959347/پلیس-در-کنار-مردم-و-برای-مردم-است
بستن   چاپ