عصر کرد
عملکرد ضعیف دستگاه‌های کردستان در فضاسازی دهه فجر
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 16:18:01
عصر کرد - دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان گفت: در بسیاری از ادارات خبری از جشن و فضاسازی محیطی متناسب با ایام دهه فجر نیست و تنها بنر یا نوشته‌ای از سال‌های قبل را بر دربِ ورودی نصب کرده‌اند. - اخبار استانها -
علی اصغر حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج با اشاره به ایام دهه مبارک فجر، بر ضرورت تبیین دستاوردهای نظام تأکید کرد و اظهارد داشت: رهبری معظم بارها فرموده‌اند؛ مسئولان با کمک اصحاب رسانه دستاوردهای انقلاب اسلامی را تبیین کنند، بنابراین انتظار می‌رود که مسئولان در این ایام مبارک بخش کوچکی از توسعه وپیشرفت کشور و استان را بیان کنند تا موجب امیدآفرینی بیشتر در بین مردم شود.
وی گفت: در آستانه چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب و دهه فجر هستیم اما آنچه که مشاهده می‌شود بی‌رونقی نکوداشت ایام الله دهه فجر و مراسمات جشن و نشاط در استان است که کم‌رنگ جلوه می‌کند، در بسیاری از مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات خبری از جشن و فضاسازی محیطی نیست. فقط بنر یا نوشته‌ای از سال‌های قبل را بر دربِ ورودی نصب کرده‌اند و گویی همین رفع تکلیف شده و کفایت می‌کند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان متذکر شد: سال‌هاست که مقام معظم رهبری هشدار می‌دهند مراقب جنگ ادراکی دشمنان در عرصه رسانه باشید آنان در مأیوس کردن مردم و ضعیف نشان دادن جمهوری اسلامی ذره‌ای درنگ نکرده و قطعاً کوتاهی نخواهند کرد. سئوال اینجاست مگر ایشان نفرمودند تبیین کنید و امروز تبیین از اهم واجبات است. جز صدا و سیما و برخی نهادهای انقلابی و بخش کوچکی از ادارات در ایام دهه فجر برنامه‌هایی برای تبیین پیروزی و عظمت انقلاب را ندارند.
وی با طرح این سئوال که چرا دستاوردهای انقلاب برای دانش‌آموزان و دانشجویان و سایر جوانان امروزی که قبل و اوایل انقلاب را ندیده‌اند و نشناخته‌اند، بیان نمی‌شود؟ افزود: چرا مدیران برای کارکنان خود در این ایام از عظمت انقلاب چیزی نمی‌گویند؟ چرا تبیین نمی‌کنند که در عرصه دفاع و اقتدار و امنیت در منطقه از همه کشورها بالاتر هستیم؟ چرا بیان نمی‌کنند که به لحاظ علمی اعم از نانو، هسته‌ای، پزشکی و بسیاری از فناوری‌ها در منطقه سرآمدیم؟چرا نمی‌گویید دولت روزانه فقط 8.4 همت یارانه بنزین به مردم می‌دهد و در سال چه رقم نجومی خواهد بود؟ چرا بیان نمی‌کنید در سال 876 همت فقط یارانه نان است؟ بیان کنید که در سال برای گسترش تولید ورشد صعنت 105 میلیارد دلار گاز رایگان و یارانه‌ای به بخش تولید داده می‌شود. چرا پیشرفت‌ها را طور مستند تبیین و بازگو نمی‌کنید.
حسینی تصریح کرد: اگر انواع فساد از برخی ادارات و شرکت‌ها در قالب رانت خواری، اختلاس، رابطه مداری، بیکاری پنهان، بی‌نظمی، عدم تکریم ارباب رجوع، غارت بیت‌المال، بده و بستان و سهم خواهی را با کمک دستگاه‌های نظارتی، حراستی و قضایی و نیز حمایت مردم مطالبه‌گر ریشه‌کن کنیم کشور ما باز هم جهشی پیشرفت خواهد کرد.
وی خطاب به مسئولان استانی عنوان کرد: از مقاومت و نجابت مردمان خوب، سخن بگویید که ناتوانی در حل مشکلات را توسط ما نادیده می‌گیرند و امیدوارند اوضاع بهبود یابد. چرا مدیران برای شنیدن صدای مستقیم مشکلات مردم در میان آنها حضور نمی‌یابند؟ شنیدن بی‌واسطه دردِ دل مردم بزرگترین تبیین است. تا کی تا پاسی از شب در جلسات و گفت‌وگوی تلفنی در فکر عزل و نصب‌ها هستید؟ او ستادی است!، او جناحی است!، فلانی از ما نیست!، فلانی این طیفی است! آن بنده خدا از آن طیف است، چه باید کرد؟
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان درباره وضعیت مدیریتی اظهار کرد: مدیران فعلی وقتی اسامی افراد جایگزین را می‌شنوند دلسرد شده دست از کار می‌کشند و بسیاری هم در صف انتظار کسب پست مدیریتی هستند! جلسه با دوستان و یاران می‌گذارند، پست بخشی می‌کنند، وعده می‌دهند، تا زمان آن فرا برسد که مدیر شوند و بعد جشن و بنر و میهمانی و تعظیم و تکریم و چاپلوسی و تملق و روز از نو، در حالی که باز مردم فراموش شده‌اند.
وی از مسئولان استانی خواست که به جای حفظ پست‌ها، به درد مردم برسید، با مردم باشید که این مردمان با هر مذهب و زبان و قومیتی ثابت قدم در کنار نظام خواهند بود به شرطی‌که شما مدیران جهادی برای رضایت الهی کار کنید و آنان را ولی نعمت خود بدانید.
مدیران تجمل‌گرایی را پرستیژ و هیمنه مدیریتی ندانند
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان در بخشی دیگر از سخنان خود در پاسخ به این سئوال که چرا برخی از مدیران ما در داشتن پایگاه‌های مردمی ضعیفند؟ توضیح داد: وقتی پای صحبت بسیاری از مدیران در جلسات و سخنرانی‌ها می‌نشینیم و آنچه می‌بینیم نشان از آن دارد که در حوزه منطق نظری (همان هست‌ها و نیست‌ها) خیلی توانمند و علمی صحبت می‌کنند، دردها و مشکلات حوزه مدیریتی خود را کاملاً مسلط هستند حتی راهکارها را نیز تا حدودی می‌دانند اما در عمل اینگونه نیست.
وی اضافه کرد: مسئولان به زعم خود مدیریت می‌دانند اما چرا جامعه پر از مشکلات و مردم همیشه مطالبات به حق دارند؟ اگرچه نمی‌توان جانب انصاف را نادیده گرفت که برخی هم خوبند اما وقتی بین مردم هستیم همواره از بی‌نظمی، رابطه مداری، اختلاس، رانت و ارتشاء، ناکارآمدی، بده بستان، بیکاری پنهان، تجمل‌گرایی، استخدام عزیزان، انتخاب زیر مجموعه ضعیف، نبود بین مردم، گزارش‌های صوری، مصلحت‌اندیشی‌های کاذب، خودمانی کردن قانون و بسیاری موارد دیگر نالان و معترض هستند.
حسینی ادامه داد: با این وجود، مدیران ما در منطق عملی (بایدها ونبایدها) مشکل دارند، سازده‌زیستی را از سنت‌های مدیریتی پیامبر اسلام(ص) می‌دانند اما تجمل‌گرایی و اشرافی‌گری را در منش مدیریتی خود ضرروری می‌دانند و آن را پرستیژ و هیمنه مدیریتی می‌نامند!
وی خاطر نشان کرد: نبی مکرم اسلام(ص) در مسجد مدینه هنگام انجام امورات حکومت دینی با صحابه خود دایره‌وار می‌نشستند که صدر و ذیل مجلس معلوم نباشد اما اتاق کار مدیران ما نماد کامل اشرافی‌گری و خوی کاخ نشینی است! امام علی(ع) به هنگام خلافت در کوفه در گرمای ظهر در کوچه‌های کوفه می‌گشت تا کسانی را که به او دسترسی ندارند را خود ملاقات کند تا مشکل و گرفتاری‌های آنان را برطرف کند اما خیلی از مدیران ما هفته‌ها مراجعین را پشت دربِ محل کارشان معطل می‌کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان خطاب به مسئولان گفت: مگر در جلسات با کلامی غرا نمی‌گویند الگوی حسنه شما به فرموده الهی، نبی مکرم اسلام (ص) است مگر آن حضرت نان جوی را که آرد آن غربال نشده بود، تناول نمی‌کردند، پس چرا شما بر سرمیز غذاهای متنوع و رنگانگ از رستوران‌های لاکچری از بیت‌المال تهیه و میل می‌کنید؟ پس اگر سبک و سیاق مسئولان در مدیریت این باشد و تنها دنبال پست و مقام خودشان باشند، هیچ‌گاه نزد مردم پایگاه نخواهند داشت.
انتهای پیام/481/.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/959313/عملکرد-ضعیف-دستگاه‌های-کردستان-در-فضاسازی-دهه-فجر
بستن   چاپ