عصر کرد
لواندوفسکی-امباپه: فاصله بیشتر شد
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 14:13:51
عصر کرد - ورزش 3 /ستاره لهستانی بارسا از غفلت کیلیان امباپه و ناکامی او برابر اسپانیول نهایت استفاده را برد و سه گل از او فاصله گرفت.
در سال 2025 وقتی لواندوفسکی گل می‌زند، بارسا برنده می‌شود و او به‌طور متوسط هر 73 دقیقه یک گل به ثمر می‌رساند. دیروز لواندوفسکی قفل دیداری را برای بارسلونا باز کرد که به نظر دشوار می‌رسید. یوهان کرویف همیشه می‌گفت وقتی بارسلونا و رئال مادرید خوب بازی می‌کنند، همواره برنده می‌شوند، چون از بقیه بهتر هستند. مشکل زمانی است که بد بازی می‌کنند و اگر می‌خواهید قهرمان شوید، در این بازی‌ها باید برنده شوید. رئال مادرید این کار را در برابر اسپانیول انجام نداد، اما بارسلونا در برابر آلاوس موفق شد. و لواندوفسکی کلید این موفقیت بود. 
او به همین دلیل به عنوان پیچیچی (آقای گل) رقابت‌ها شناخته می‌شود. گلزنان بزرگ باید در لحظات سخت ظاهر شوند، نه وقتی که نتیجه بازی 3-0 است. و ستاره لهستانی دقیقاً زمانی ظاهر شد که تیمش بیشترین نیاز را به او داشت. او با یک گل فرصت‌طلبانه از یک توپ برگشتی دفاع حریف استفاده کرد. گلی که تأیید می‌کند او در سال 2025 بازیکن دیگری است.
دسامبر ضعیف
لواندوفسکی در پایان سال گذشته مورد انتقادات زیادی قرار گرفته بود. مهاجمان با گلزنی زندگی می‌کنند و در دسامبر گذشته او هیچ گلی در لیگ به ثمر نرساند. با اینکه فصل را عالی شروع کرده بود و ال‌پیچیچی رقابت‌ها بود. هیچ‌کس نمی‌تواند دلیل آن را به‌طور کامل توضیح دهد، اما واقعیت این است که لوا گل نمی‌زد. او همان بازیکن ابتدای فصل نبود، هرچند این موضوع برای تیم هم اتفاق افتاد.
یک گل در 301 دقیقه

در پنج بازی‌ای که بارسلونا در دسامبر انجام داد، لواندوفسکی فقط یک گل به ثمر رساند که در بنیتو ویامارین بود. او در مجموع 301 دقیقه در بازی‌های مقابل اتلتیکو مادرید، لگانس، دورتموند، بتیس و مایورکا بازی کرده بود و تیم این ضعف را احساس کرد، زیرا در این بازی‌ها هشت امتیاز از دست داد.
رستاخیز در 2025
پیشرفت او غیرقابل انکار است و آمار این را نشان می‌دهد. از ابتدای سال، ستاره لهستانی در هشت بازی شرکت کرده و هفت گل به ثمر رسانده است. میانگین او عالی است. او هر 73 دقیقه یک گل می‌زند. این کار را در برابر آلاوس، والنسیا، رئال مادرید، بنفیکا و بارباسترو انجام داده است. در برابر دو تیم آخر، دو گل به ثمر رساند. و هر بار که او گل می‌زند، بارسا برنده می‌شود. وقتی او گل نزد، بارسا دو امتیاز در برابر ختافه از دست داد.
ستایش‌ فلیک
فلیک پس از بازی مقابل آلاوس گفت: «من از کل تیم راضی هستم. لواندوفسکی تلاش کرد گل بزند، آسان نبود چون آنها خیلی خوب دفاع کردند. این کار اوست. من همیشه می‌گویم که بهتر است یک مهاجم داخل محوطه باشد. خیلی مهم بود که او در یک بازی سخت گل بزند.»
مدیریت دقایق لوا
سرمربی به خوبی لواندوفسکی را می‌شناسد، چون او را در دوران مربی‌گری خود در بایرن مونیخ نیز در اختیار داشت. و او در بهبود عملکرد لواندوفسکی نقش کلیدی داشته، با اینکه برخی اوقات هم ستاره لهستانی را ناراحت کرده است. اما واقعیت این است که با قرار دادن او روی نیمکت در برخی بازی‌ها و تعویض او در چند بازی دیگر، عملکرد او به‌طور واضح بهبود یافته است.
لوا با مدیریت فلیک و با هجده گل در صدر گلزنان قرار دارد و این هفته یک گل دیگر از امباپه پانزده گله پیشی گرفت. ستاره رئال برابر اسپانیول گلزنی نکرد ولی رقابت همچنان داغ ادامه دارد.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/959267/لواندوفسکی-امباپه--فاصله-بیشتر-شد
بستن   چاپ