عصر کرد
کیفیت تولید آرد و نان در کردستان مطلوب نیست
دوشنبه 1 بهمن 1403 - 17:05:37
عصر کرد - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان با بیان اینکه کیفیت تولید آرد و نان در کردستان مطلوب نیست، گفت: تولید آرد و نان باکیفیت از اولویت‌های اول استان بوده و به نظارت کافی در این حوزه نیاز است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ارسلان ازهاری امروز _دوشنبه یکم دی‌_ در جلسه کارگروه رصد و پایش وضعیت آرد و نان استان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کیفیت تولید آرد و نان یکی از موضوعات مهمی است که می‌طلبد دستگاه‌های متولی استان در این راستا برنامه‌ریزی‌های لازم را داشته باشند و به صورت ویژه به این موضوع بپردازند.
وی افزود: با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم بوده و با سلامتی آنان مرتبط است باید نظارت و کنترل واحدهای خبازی دولتی و آزادپز تشدید و با واحدهای متخلف برخورد شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان گفت: آمار ارائه شده حاکی از پایین بودن کیفیت نان در شهرستان‌های بانه و مریوان است که با توجه به گردشگرپذیر بودن این دو شهرستان، این وضعیت به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.
ازهاری با تاکید بر ساماندهی واحدهای پخت نان محلی، تصریح کرد: واحدهای پخت نان محلی و کلانه‌پز نیز وضعیت مناسبی ندارند و هنوز به صورت شفاف دستگاه متولی صدور پروانه کسب، نظارت، تعیین محل تهیه آرد، تصویب و ابلاغ نرخ‌نامه این واحدها مشخص نیست که می‌طلبد این موضوع تعیین تکلیف شود.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم، بحث آموزش خبازان است، بنابراین با توجه به اهمیت این موضوع، باید یکی از شروط صدور و تمدید پروانه کسب خبازی‌ها داشتن گواهی فنی‌حرفه‌ای باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان به سوخت جایگزین برای خبازی‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: باید شرایط دوگانه‌سوز بودن واحدهای خبازی استان فراهم شود تا در صورت نیاز از سوخت جایگزین استفاده کنند، ما نیز با پرداخت تسهیلات از این طرح حمایت می‌کنیم.
ازهاری ادامه داد: بونکرهای آرد علاوه بر اینکه ظرفیت مناسبی برای جابجایی ایمن و بهداشتی آرد است می‌تواند از عرضه خارج از شبکه و قاچاق آرد در استان جلوگیری کند، بنابراین باید به این سمت حرکت کرده و خبازی‌های استان را به بونکر آرد مجهز کنیم.
وی تاکید کرد: این کارگروه باید در شهرستان‌ها نیز به صورت مستمر برگزار شود و نظارت واحدهای خبازی را به صورت جدی پیگیری کنند.
کد خبر 831549

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/951557/کیفیت-تولید-آرد-و-نان-در-کردستان-مطلوب-نیست
بستن   چاپ