عصر کرد
مدلل کیست؟ زندگینامه برجسته‌ترین کارآفرینان معاصر
چهارشنبه 26 دي 1403 - 22:28:17
عصر کرد - لیست مطالب این مقاله 1 زندگی عبدالعلی مدلل 2 آغاز کارآفرینی مدلل 3 کشت و صنعت ماهیدشت 3.1 واگذاری مدیریت امور به فرزندان 4 فوت عبدالعلی مدلل آیا می‌دانید مدلل کیست؟ عبدالعلی مدلل یکی از برجسته‌ترین کارآفرینان معاصر ایران بود که ثمره سال‌ها تلاش و نوآوری‌اش، راه‌اندازی صنایع متعددی در کشور شد. او که به‌عنوان پدر دانه‌های روغنی ایران شناخته می‌شود، نقشی انکارناپذیر در توسعه صنعت کشور ایفا کرده است.
زندگی عبدالعلی مدلل عبدالعلی مدلل، یکی از کارآفرینان برجسته ایرانی، در سال 1316 در یکی از روستاهای کرمانشاه به دنیا آمد. خانواده او از جمله خانواده‌های شناخته‌شده این منطقه بودند و کشاورزی و تجارت شغل اصلی آن‌ها بود.
او از دوران کودکی با فعالیت‌های کشاورزی در زمین‌های خانوادگی آشنا شد و همواره در اندیشه آن بود که کشاورزی سنتی را به سمت صنعتی شدن هدایت کرده و آن را به یک کسب‌وکار حرفه‌ای تبدیل کند.
آغاز کارآفرینی مدلل عبدالعلی مدلل پس از گذراندن دوران جوانی، به یکی از بازرگانان موفق استان کرمانشاه تبدیل شد. در آن زمان سرمایه قابل‌توجهی در اختیار داشت.
نوشته های مشابه

عصر کرد

تراویس اسکات کیست؟ (زندگینامه یکی از چهره‌های رپ) 2 هفته پیش او با بهره‌گیری از امکانات خانواده و ارتباطات نزدیک، تلاش کرد تا صنعت، کشاورزی و بازرگانی را در قالب یک مجموعه یکپارچه گرد هم آورد.
این رویکرد که از موفق‌ترین و رایج‌ترین استراتژی‌های صنعت غذایی در جهان به شمار می‌رود، در کشورهای توسعه‌یافته بسیار معمول است و در ایران نیز به واسطه تلاش‌های مدلل تأثیری عمیق بر صنعت غذایی گذاشت.
او همراه با فرزندانش در سال 1376 موفق به تأسیس مجتمع کشت و صنعت ماهیدشت کرمانشاه شد. این شرکت که با تکیه بر ظرفیت‌های خانوادگی پایه‌گذاری شده بود، به‌عنوان یک هلدینگ مرکزی به ثبت رسید و فعالیت خود را به‌صورت سهامی خاص آغاز کرد.

عصر کرد

روغن‌های خوراکی آب آشامیدنی و آب‌های طعم‌دار سس مایونز قند انواع سس‌های سردوگرم نوشابه آبغوره سرکه آبمیوه شربت ظروف پلاستیکی توانست به‌عنوان یک مجموعه چندمنظوره در بازار ایران شناخته شود. این مجتمع به‌سرعت جایگاه خود را به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین واحدهای صنعتی کشور تثبیت کرد.
محصولات این مجموعه عمدتاً با برند دالاهو به بازار عرضه می‌شوند، درحالی‌که برندهای دیگری مانند نازگل، گل‌آرا و سارا نیز زیرمجموعه تولیدات این مجتمع هستند.
واگذاری مدیریت امور به فرزندان سال‌ها بعد، عبدالعلی مدلل به دلیل کهولت سن و نیاز به استراحت بیشتر، مدیریت امور تجاری این مجموعه را به فرزندش جواد مدلل و دیگر اعضای خانواده، از جمله فرزندان و نوادگان خود، واگذار کرد.
بااین‌حال، در سال 1389، به دنبال رکود اقتصادی، شرکت روغن نازگل ناچار به تعدیل نیرو شد و حدود 500 نفر از کارگران خود را اخراج کرد. این اقدام منجر به شکل‌گیری اعتراضاتی از سوی کارگران و خانواد آن ها نسبت به این مجتمع شد.
در همان سال، جواد مدلل اقدام به تأسیس گروه صنعتی گلاره کلهر مدلل کرد که به‌عنوان مالک مجموعه‌ای از بزرگ‌ترین کارخانجات صنعتی شناخته می‌شود. از جمله این کارخانجات عبارت‌اند از:
مجتمع کشت و صنعت و روغن‌نباتی ماهیدشت کرمانشاه (برند نازگل) کارخانه سیمان مدلل (سامان) مجتمع کارخانجات روغن‌نباتی کشت و صنعت شمال کارخانه خوراک دام و طیور کرمانشاه دانه حال که جواب سوال مدلل کیست؟ را پیدا کردید می‌دانید که، عبدالعلی مدلل و این گروه صنعتی نقش برجسته‌ای در اقتصاد کشور ایفا کرده و می‌کنند. این گروه به‌تنهایی مالک 60 درصد از بازار روغن‌کشی ایران است.
فوت عبدالعلی مدلل عبدالعلی مدلل پس از سال‌ها تلاش در عرصه کارآفرینی و مدیریت، سرانجام در روز بیست و نهم اردیبهشت‌ماه 1399، دیده از جهان فروبست.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/949146/مدلل-کیست؟-زندگینامه-برجسته‌ترین-کارآفرینان-معاصر
بستن   چاپ