عصر کرد
تدوین برنامه‌های توسعه گردشگری دریایی در بندر بوشهر
سه شنبه 25 دي 1403 - 15:54:38
عصر کرد - نماینده ویژه رئیس جمهور در اقتصاد دریامحور طرح‌های گردشگری ساحلی را یکی از سیاست‌های این حوزه دانست و با اشاره به ظرفیت بندر بوشهر در برنامه اقتصاد دریامحور خواستار تدوین و اجرایی شدن طرح‌های گردشگری دریایی بندر بوشهر شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از علی عبدالعلی‌زاده صبح امروز در بازدید از بندر بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های مهم این بندر در اقتصاد دریامحور اظهار کرد: استان بوشهر دارای طولانی‌ترین ساحل با خلیج‌ فارس است و این مهم ظرفیت‌های مهمی در طرح‌های اقتصاد دریایی فراهم کرده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به طرح توسعه بندر بوشهر در مجتمع بندری نگین تصریح کرد: طرح توسعه بندر بوشهر در مجتمع نگین فرصت جدید و مهمی برای طرح‌های اقتصاد دریامحور فراهم کرده است.
نماینده ویژه رئیس جمهور در اقتصاد دریامحور، نقش مهم مجتمع بندری نگین بوشهر در افزایش بیش از 2 برابری تخلیه و بارگیری کالای تجاری را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: با تکمیل زیرساخت‌ها در مجتمع بندری نگین، ظرفیت تخلیه و بارگیری کالای تجاری در بندر بوشهر از 7 به 15 میلیون تن در سال افزایش می‌یابد.
عبدالعلی‌زاده، بوشهر را به‌عنوان قدیمی‌ترین بندر کشور نام برد و با تأکید بر حفظ‌ ارتقا جایگاه آن در حمل‌ونقل بار و مسافر تصریح کرد: در راستای سیاست‌های اقتصاد دریامحور، برای توسعه گردشگری در بندر بوشهر ظرفیت‌های مهمی فراهم است.
وی طرح‌های گردشگری ساحلی را یکی از سیاست‌گذاری در عرصه اقتصاد دریامحور دانست و با اشاره به ظرفیت بندر بوشهر در این زمینه خواستار تدوین و تسریع در طرح‌های گردشگری دریایی بندر بوشهر شد.
عبدالعلی‌زاده با بیان اینکه یکی از مناطق مهم گردشگری خلیج فارس، بازدید از بوشهر به‌عنوان بندری قدیمی است، خاطرنشان کرد: در این عرصه باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای توسعه گردشگری دریایی انجام شود تا گردشگران بتوانند از فضاهای تاریخی بندر بوشهر بازدید کنند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نیز با اشاره به ظرفیت پهلوگیری کشتی‌های تجاری در اسکله‌های بندر بوشهر تصریح کرد: این بندر با دارا بودن 2 هزار و 670 متر اسکله، توانمندی پهلوگیری هم‌زمان 5 کشتی با ظرفیت 30 هزار تن دارد که این ظرفیت نقش ویژه‌ای در واردات کالاهای اساسی ایفا می‌کند.
محمد شکیبی‌نسب افزود: در مجتمع بندری نگین، طراحی زیرساخت‌ها برای تردد کشتی‌های تجاری با ظرفیت 50 هزار تن شده و افزایش عمق کانال دریایی دسترسی بندر بوشهر متناسب با این هدف و تقاضای خطوط کشتیرانی و تجار و بازرگانان در دست پیگیری قرار دارد.
انتهای پیام/190/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/948451/تدوین-برنامه‌های-توسعه-گردشگری-دریایی-در-بندر-بوشهر
بستن   چاپ