عصر کرد
ماجرای مسمومیت مهمانان یک عروسی در کردستان چه بود ؟
سه شنبه 6 آذر 1403 - 08:29:25
عصر کرد - شنیده‌ها از برخی منابع و مسوولان محلی حاکی از آن است؛ «مرغ‌های منجمدی که از سنندج برای شام عروسی تهیه شده» یکی از دلایلی بوده که منجر به بروز علایم مسمومیت در برخی شرکت‌کنندگان این عروسی شده است. هر چند برگزارکنندگان عروسی به مسوولان محلی عنوان کردند مرغ‌ها منجمد نبوده، اما برخی افراد نزدیک به برگزارکنندگان عروسی گفته‌اند که مرغ‌ها از سنندج آمده و منجمد بوده‌اند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
با این حال هنوز مسوولان مربوطه علت دقیق مسمومیت را عنوان نکرده‌اند.
یک هفته بعد از این حادثه در 30 آبان ماه امسال، دانشگاه علوم پزشکی کردستان در واکنش به مسمومیت اهالی روستای کول در شهرستان دیواندره اعلام کرد: «آلودگی آب شرب روستا و آلودگی مواد غذایی مصرف شده در مراسم عروسی از دلایل مسمومیت مردم بوده است.»
در همین راستا «فرزام بیدارپور»، معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: «روز شنبه 26 آبان ماه جاری بیش از 10 نفر از مردم روستای کول دیواندره به دنبال بروز علایم گوارشی به بیمارستان امام خمینی این شهرستان مراجعه کردند. پس از ارزیابی‌های اولیه و افزایش آمار مبتلایان، برای کنترل و مقابله موثر با این طغیان، تیم پزشکی مرکز بهداشتی درمانی هزارکانیان دیواندره در روستای کول مستقر و از نزدیک 185 بیمار را مورد مراقبت قرار دادند. سه نفر دیگر از بیماران نیز در حال بهبودی و درمان قرار دارند. آلودگی آب شرب روستا به دلیل بارش باران در روز‌های قبل یا آلودگی مواد غذایی مصرف شده در مراسم عروسی جمعه قبل از روز طغیان دلیل احتمالی است که در این ارتباط بررسی‌های کامل انجام شده و به محض محرز شدن دلیل قطعی، اطلاع‌رسانی خواهد شد. بررسی‌ها نشان از نزولی شدن روند ابتلا در این طغیان دارد و سیستم بهداشتی درمانی دانشگاه تمام تلاش خود را برای کنترل بیماری به کار گرفته است.»
روزنامه اعتماد

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/922293/ماجرای-مسمومیت-مهمانان-یک-عروسی-در-کردستان-چه-بود-؟
بستن   چاپ