عصر کرد
ناترازی به تمامی‌ بخش‌های کشور سرایت کرده است/ بانک‌مرکزی حتما باید به بحث کریپتوکارنسی‌ها ورود کند
دوشنبه 5 آذر 1403 - 13:08:34
عصر کرد - شمس الدین حسینی گفت: از ویژگی‌های مهم ناتراتزی سرایت پذیری است که به بخش‌های مختلف سرایت داشته و فاصله کمتر از پنج سال از صادرکننده خالص سوخت به واردکننده خالص سوخت تبدیل شده‌ایم.
به گزارش ، سید شمس الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظام‌های ‍پرداخت با اشاره به بررسی لایحه بودجه 1404 در مجلس شورای اسلامی، گفت: این روز‌ها درگیر بودجه 1404 هستیم و بیشترین مسئله که با آن رو به رو می‌شویم بحث ناترازی در بخش‌های مختلف است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: اکنون در ایران ناترازی مرکب شکل گرفته است به این معنا که بخش‌های مختلف با چنین بحرانی مواجه هستند، در صورتی که اگر مدیریت درستی تاکنون رخ داده بود چنین مشکلاتی به وجود نمی‌آمد.
وی افزود: در کمتر از 5 سال از صادرکننده سوخت به واردکننده تبدیل شده‌ایم. متأسفانه هم اکنون 130 هزار میلیارد تومان برای تهاتر سوخت در نظر گرفته شده است.
حسینی تاکید کرد: بودجه یک سند حسابداری نیست بلکه یک ابزار حکمرانی است و باید به کمک آن مانع ناترازی‌ها شویم. گاهی دیده شده جایگاه این سند تا حد سند حسابداری کاهش یافته است.
وی با اشاره به پیشرفت اقتصاد دیجیتال در ایران گفت: ویژگی تکنولوژی این است که منتظر نمی‌ایستد و شتابان رو به جلو پیش می‌رود اما در این حوزه بسیار عقب افتاده‌ایم و باید قوانینی در این حوزه وضع کنیم.
وی افزود: لازم به ذکر است که قوانین حوزه اقتصاد دیجیتال به گونه‌ای نباید باشد که مانع پیش از پیشرفت در این حوزه بشویم.
حسینی افزود: یکی از اهدافی که در برنامه هفتم توسعه آمده این است که سهم اقتصاد دیجیتال از کل تولید ناخالص داخلی، 10 درصد باشد. ما در این حوزه‌ها خیلی عقب هستیم و باید تلاش مضاعفی داشته باشیم و همچنین نباید مقابل شتاب تکنولوژی را بگیریم.
وی گفت: امیدواریم با توجه به قانون گذاری در حوزه اقتصاد دیجیتال و همچنین با استفاده از کارشناسان این حوزه بتوانیم پیشرفت مناسبی داشته باشیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر بخشی از مردم از کریپتوکارنسی‌ها استفاده می‌کنند و اگر برای آن قاعده گذاری نکنیم فرصت‌ها به تهدید مبدل می‌شود. اگرچه مباحث فنی مهم است اما بانک‌مرکزی به درستی بر جنبه‌های نهادی کریپتوکارنسی‌ها دست گذاشته است و به‌خوبی پیش‌نویس سند کلان کریپتوکارنسی‌ها را تدوین کرده است.
حسینی گفت: بانک‌مرکزی حتما باید به بحث کریپتوکارنسی‌ها ورود کند چرا که نهاد ناظر نباید نسبت به چنین حوزه‌هایی بی‌تفاوت باشد.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/921872/ناترازی-به-تمامی‌-بخش‌های-کشور-سرایت-کرده-است--بانک‌مرکزی-حتما-باید-به-بحث-کریپتوکارنسی‌ها-ورود-کند
بستن   چاپ