عصر کرد - فارس / معاون امور بهداشتی دانشگاه علومپزشکی کردستان گفت: مسمومیت غذایی و عدم رعایت بهداشت هنگام پخت غذا عامل مسمومیت مهمانان عروسی در روستای کول و مردم این روستا بوده است.
فرزام بیدارپور، معاون امور بهداشتی دانشگاه علومپزشکی کردستان اظهار کرد: مسمومیت غذایی و عدم رعایت بهداشت هنگام پخت غذا عامل مسمومیت مهمانان عروسی در روستای کول و مردم این روستا بوده است.
وی در مورد جزئیات این خبر گفت: این مسمومیت در روز یکشنبه 27آبان رخ داد که براثر آن 89 نفر از مهمانان این عروسی دچار مسمومیت شدند و به مراکز درمانی هزارکانیان مراجعه نمودند.
وی با بیان اینکه 6 نفر 89 نفر مراجعه کننده به بیمارستان بستری شدند، گفت: در مجموع 940 نفر در این عروسی شرکت داشتند که در روزهای 28 و 29 آبان نیز 88 نفر با علائم مسمومیت غذایی به مراکز درمانی مراجعه کردند و در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این آمار روند کاهشی پیداکرد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: با توجه انجام ازمایشات مربوطه و بارندگی چند روز قبل در این منطقه، کدورت آب چشمه، مسمومیت غذایی و آبی یکی از علل مهم این مسمومیتها بوده است.
بیدارپور اظهار کرد: در مجموع طی پنج روز 202 نفر به مراکز درمانی مراجعه کردند که 11 نفر از آنها بستری شدند از 13 مراجعه کننده از شهرستان مریوان نیز یک نفر بستری شد.
وی با بیان اینکه 10 نفر نیز در بیمارستان دیواندره بستری شدند که عمدتا کودکان بودهاند، گفت: در کشور از هر یکهزار نفر جمعیت در طول سال، پنج مورد طغیان مسمومیت غذایی را داریم که این آمار در کردستان حدود 80 کیس است.
بیدارپور اضافه کرد: طی 6ماه نخست سال جاری، 87 مورد مسمومیت ناشی از موارد غذایی در استان گزارش شد که 12 مورد از آن مربوط به مسمومیت آبی بوده است.
http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/920744/عامل-شیوع-بیماری-در-روستای-کول-دیواندره-مشخص-شد