عصر کرد
حضرت زینب(س) به «جایگاه و مقام رضا» رسیده بود
يکشنبه 20 آبان 1403 - 18:27:50
عصر کرد - به گزارش خبرنگار خبرگزاری « حوزه » در کرمانشاه، نمایندگی ولی فقیه در سپاه کرمانشاه، صبح امروز در همایش نکوداشت نماز در پاوه که با حضور مسئولین، بسیجیان و فعالان عرصه نماز در یادمان شهدای شهرستان پاوه، برگزار شد با اشاره به ولادت حضرت زینب(س)، اظهار داشت: سه عامل وراثت، محیط و چگونگی تربیت در شکل گیری اخلاقیات و شخصیت انسان مهم است که حضرت زینب(س)، تربیت یافته دامن حضرت زهرا(س) و نوه پیامبر(ص)، دارای شخصیتی والا است.
حجت الاسلام والمسلمین جلیلیان با اشاره به سفر پیامبر بزرگوار اسلام در شب معراج، افزود: خداوند سه نشانه شکر آگاهانه، ذکر دائم و محبت و دوستی با پروردگار را از نشانه های مقام رضا عنوان کرده است و حضرت زینب(س) نیز به این جایگاه و مقام رضا رسیده بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در تمام ادیان وحیانی یا غیروحیانی از زمان خلقت انسان تا آخرین پیامبر خداوند، نماز جایگاه والایی داشته و بر انجام آن تأکید شده است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه، گفت: در دین مبین اسلام، بر نماز توجه جدی شده است، به طوری که با انجام این فریضه الهی، انسان به سعادت می رسد.
وی تأکید کرد: نماز ستون دین و تنظیم کننده زندگی بشر و گذرنامه ای برای ورود به بهشت برین است.
در پایان این همایش، از فعالان و خادمان فریضه نماز در پاوه تجلیل به عمل آمد.

عصر کرد

«یادمان شهدای پاوه»
در مردادماه 1358 چند هزار نفر از گروهک‌های ضد انقلاب و چپ‌گرا به پاوه حمله کرده و در طرف مقابل حدود 200 پاسدار محلی و 60 پاسدار غیربومی و چند نفر از نیروهای ژاندارمری دفاع سرسختانه‌ای در برابر مهاجمان انجام دادند.
از مهم‌ترین گروه‌های معارض پس از پیروزی انقلاب اسلامی، حزب دموکرات کردستان بود، حزب دموکرات که از ابتدای پیروزی نهضت، کارشکنی می‌کرد در مرداد 1358 برای تصرف پاوه اقدام کرد و در نامه‌ای به امام‌خمینی(ره) درباره ورود ارتش به کردستان هشدار داد.
عصر 23 مرداد پاوه توسط مهاجمان محاصره شد و حتی با ورود و تلاش مصطفی چمران و همراهان او در شرف سقوط قرار گرفت، تهاجم همه‌جانبه ضدانقلاب، بسته‌شدن راه‌های منتهی به شهر و اقدامات جنایت‌کارانه این گروه و کشتار مردم، موجب دستور صریح امام‌خمینی(ره) به عنوان فرمانده کل قوا در برابر آنها شد.
فرمان امام‌خمینی(ره) برای حرکت بلافاصله قوای نظامی و ختم غائله، سیل عظیمی از نیروهای مردمی و ارتشی را به سوی پاوه رهسپار کرد، چنان‌که نیروهای ضدانقلاب را حتی پیش از رسیدن قوای اعزامی وادار به فرار کرد.
درست در لحظاتی که کم مانده بود ضد انقلاب، خانه پاسدارهای پاوه را تصرف کند، پیام قاطع حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر شکستن محاصره پاوه صادر شد و در پی آن مهاجمان به کوه‌های اطراف فرار کردند و نیروهای انقلاب بر پاوه مسلط شدند.
امام‌خمینی(ره) در پیامی به سران حزب دموکرات اخطار دادند دست از مخالفت بردارند و فرمودند، کسانی که بازگردند عفو خواهند شد.
در جریان مقاومت پاوه تعداد قابل توجهی از رزمندگان به شهادت رسیدند، تنها در بیمارستان این شهر ضد انقلاب بسیاری از پاسداران بومی و غیربومی را سر بریدند و پیکرشان را متلاشی کردند.
مشهد شهدای پاوه یکی از اولین یادمان‌های ساخته شده در مناطق عملیاتی غرب کشور است و زائران نسبتاً زیادی به پاوه آمد و شد می‌کنند، همچنین مقام معظم رهبری نیز در سفر به مناطق کردنشین کشورمان، از این یادمان دیدن کردند و به زیارت مزار شهدایش رفتند.
یادمان شهدای مقاومت پاوه در این شهر زیبا و پلکانی شکل، یکی از محبوب‌ترین یادمان‌های غرب کشور است.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/912589/حضرت-زینب(س)-به-«جایگاه-و-مقام-رضا»-رسیده-بود
بستن   چاپ