عصر کرد
استفاده از ظرفیت شهر خوراک در توسعه کرمانشاه
شنبه 19 آبان 1403 - 15:44:36
عصر کرد - معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه ضمن بیان اینکه توجه به داشته های کرمانشاه، باعث توسعه می‌شود، گفت: باید از ظرفیت شهر خلاق خوراک در راستای توسعه کرمانشاه استفاده کرد.
؛ وحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه در رویداد تجربه که بمناسبت سالروز پیوستن کرمانشاه به زنجیره شهرهای خلاق خوراک ازسوی آکادمی اوساج و با همکاری سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اتفاقات خوبی که محقق شد، ثبت کرمانشاه در یونسکو بعنوان شهر خلاق خوراک است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه توجه به داشته‌های کرمانشاه باعث توسعه می‌شود افزود: از ظرفیت شهر خلاق خوراک در راستای توسعه باید استفاده کرد.
محمدی با بیان اینکه ثبت در یونسکو مرحله اول است، بیان کرد: اگر شهر خلاق خوراک را به تجاری‌سازی و به درآمد تبدیل کردیم موفق خواهیم بود اما اگر از این موضوع فاصله بگیریم، بی‌شک جهان‌شهر خلاق خوراک بی‌فایده و به فراموشی سپرده می‌شود.
معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه برندسازی امری مهم است، گفت: کرمانشاه تنوع سوغات و صنایع دستی بسیاری دارد که باید در تجاری سازی، بسته بندی و... ورود کرد تا به نتیجه مثبت ختم گردد.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی و دولتی باید در کنار یکدیگر در راستای توسعه حرکت کنند، خاطرنشان کرد: اما نقش بخش خصوصی بسیار مهم‌تر است چراکه می‌تواند در راستای کسب درآمد، بیشتر به سمت تجاری‌سازی حرکت کند.
محمدی در پایان تأکید کرد: نقش اصحاب رسانه در این تجاری‌سازی و معرفی بیشتر داشته‌های کرمانشاه امری مهم و ضروری است که بی‌شک منجر به توسعه می‌شود.
انتهای پیام/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/911829/استفاده-از-ظرفیت-شهر-خوراک-در-توسعه-کرمانشاه
بستن   چاپ