عصر کرد
4900 نفر پرستار در مراکز درمانی کردستان فعالیت دارند
چهارشنبه 16 آبان 1403 - 20:16:39
عصر کرد - حیدر ایزدی در گفت و گو با خبرنگاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و هفته پرستار اظهار کرد: چهار هزار و 524 نفر از این تعداد پرستار در بخش‌های دولتی گروه پرستاری و فوریتهای پزشکی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند.
وی افزود: با توجه به تعداد تخت‌های موجود در مراکز درمانی، ضریب تخت به پرستار از میانگین کشوری 0/2 بالاتر است.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان از برگزاری آزمون استخدامی پیمانی و حجمی وزارت بهداشت و درمان در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: با توجه به اینکه تعداد نیروهای طرحی، قسمت عمده‌ای از این آمار را در استان به خود اختصاص داده‌اند، برگزاری آزمون استخدامی از طرف مسئولین دانشگاه در حال پیگیری است و به زودی با تخصیص سهمیه مناسب در استان، شاهد برگزاری آزمون جدید برای جذب این نیرو ها خواهیم بود. 
وی همچنین به کمبود نیروی انسانی در رده کمک پرستاری و تعداد کم فارغ‌التحصیلان در رشته هوشبری و اتاق عمل در برخی از شهرستان‌های استان اشاره کرد و افزود: امیدواریم با آزمون استخدامی پیش رو کمبود نیروی انسانی در این حوزه تامین شود. 
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان به نقش و جایگاه حرفه ای پرستاری اشاره کرد و گفت: پرستاران یکی از ارکان اصلی بدنه مدیریتی دانشگاه هستند و علاوه بر نقش مراقبتی از بیماران، نقش برنامه‌ریزی، سازماندهی، آموزشی، ارزیابی و اعتبار بخشی را عهده دار هستند. 
به گفته ایزدی در گرامی‌داشت هفته پرستار از 70 پرستار برگزیده استانی ، 16 نفر از پیشکسوتان، 18 پرستار نمونه کشوری و همچنین 6 نفر از پرستاران شرکتی تقدیر می‌شود. 
وی همچنین به تعرفه گذاری خدمات پرستاری صحبت کرد و گفت: پرداخت تعرفه‌گذاری در سطح کشور به مرحله تثبیت رسیدهاست.
ایزدی ادامه داد: با توجه به تلاشهای مستمر، بازخوردها، جلسات کارشناسی در سطح صف و ستاد، منجر به افزایش ضرایب نسبی "ضریب kپرستاری" و تدوین بسته‌های حمایتی ترجیحی دراستانهای کم برخوردار، میزان پرداختی‌ها از اردیبهشت امسال، رشد چشمگیری داشت و این رشد به صورت مستمر و سالانه خواهد بود که امیداواریم شاهد تاثیر به سزایی در رفاه و معیشت پرستاران باشیم. 
به گفته وی در حال حاضردانشگاه علوم پزشکی کردستان از دانشگا ه های برتر از لحاظ پرداختی های حوزه پرستاری و درمان بوده و بیشترین تاخیر در پرداختی‌ها مربوط به بازپرداخت مبالغ بیمه ای توسط سازمانهای بیمه‌گر است. 
ایزدی به تلاش‌های صورت گرفته درباره بهبود رفاه پرستاران اشاره کرد و گفت: اصلاح مبالغ اضافه کاری، بسته‌های تشویقی و ماندگاری پرستاران، ترمیم حقوق پرسنلی، پشتیبانی و تامین مجموعه نیازهای رفاهی در سطح وزارت بهداشت و دانشگاه ها در حوزه پرستاری از جمله این اقدامات است.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/910722/4900-نفر-پرستار-در-مراکز-درمانی-کردستان-فعالیت-دارند
بستن   چاپ