عصر کرد
ضرورت ایجاد پل ارتباطی مؤثر بین دانشگاه‌ها و بخش خصوصی
دوشنبه 14 آبان 1403 - 12:26:41
عصر کرد - کمیسیون کارآفرینی، اقتصاد دانش‌بنیان و بهبود محیط کسب‌وکار اتاق تبریز با محوریت «ارائه گزارش نمایشگاه جیتکس 2024»، « بررسی نحوه تدوین و ارائه پیشنهادها در مورد لایحه بودجه سال 1404»، « بررسی زمینه‌های همکاری اتاق بازرگانی تبریز در رویداد رینوتکس 2024» و « بررسی مطالبات و چالش‌های حوزه اقتصاد دانش‌بنیان و بهبود فضای کسب‎وکار مرتبط با حوزه عملکردی سازمان توسعه تجارت ایران» صبح دوشنبه در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نوید امجد؛ رئیس کمیسیون کارآفرینی، اقتصاد دانش‌بنیان و بهبود محیط کسب‌وکار در ابتدای این نشست با اشاره به تدوین لایحه بودجه 1404 گفت: پیشنویس این سند در حال تدوین بوده و دولت در حال نظرسنجی از فعالان اقتصادی اتاق ایران، سایر اتاق‎های بازرگانی و تشکل‌ها است.

عصر کرد

امجد با اشاره به عملکرد اتحادیه نفت، گاز و پتروشیمی، بر اهمیت احصاء نقطه نظرات بخش خصوصی و اثرگذاری در وضع قوانین تأکید کرد و گفت: پیش از تدوین و ابلاغ بودجه 1403، اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی ایران در جلسه‌ی کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام، به بررسی پیشنهادات بخش خصوصی نسبت به اصلاح بندهایی از ماده 47 و 48 برنامه توسعه هفتم که بر صادرات کشور تأثیرگذار بود، پرداختند و نتیجه چنین رویکردی جلوگیری از اخذ مالیات دوگانه از صادرکنندگان و بهبود وضعیت بودجه 1403 شد.
رئیس کمیسیون کارآفرینی، اقتصاد دانش‌بنیان و بهبود محیط کسب‌وکار اتاق تبریز گفت: باید پل ارتباطی مؤثری بین دانشگاه‌ها و بخش خصوصی ایجاد شود تا دانشجویان بتوانند به راحتی دستاوردهای خود را به بازار عرضه کرده و از ظرفیت‌های قانونی موجود استفاده کنند. این امر نه‌تنها به بهبود وضعیت اقتصادی دانشجویان کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به رشد و توسعه اقتصادی کشور نیز منجر شود.

عصر کرد

قانون جهش تولید دانش‌بنیان نشان‌دهنده دیدگاه حاکمیت نسبت به اهمیت فناوری و تکنولوژی است
امجد به قانون جهش تولید دانش‌بنیان با بیان اینکه این قانون نشان‌دهنده دیدگاه حاکمیت نسبت به اهمیت فناوری و تکنولوژی برای پیشرفت اقتصاد کشور است، تأکید کرد: ماهیت این قانون تغییر کرده و مانند سابق محصول محور نیست و در حال حاضر بیشتر بر اقتصاد دانش‌بنیان تمرکز دارد.
رئیس کمیسیون کارآفرینی، اقتصاد دانش‌بنیان و بهبود محیط کسب‌وکار اتاق تبریز گفت: رینوتکس به عنوان یک بستر مناسب می‌تواند به شناسایی و بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها و تقویت همکاری‎های مؤثر بین دانشگاه‌ها، بخش خصوصی و حاکمیت کمک کند.
امجد با اشاره به مراکز رشد و نوآوری خارج از کشور افزود: می‏توان از این مراکز به عنوان یک الگوی موفق برای همکاری‌های بین‌المللی در راستای پیشبرد اهداف داخلی کشور از طریق نمایشگاه رینوتکس استفاده کرد. این نوع همکاری‌ها می‌تواند زمینه‌ساز انتقال دانش و فناوری و همچنین ایجاد فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی در داخل کشور باشند. در همین راستا رینوتکس می‌تواند به عنوان یک پل ارتباطی عمل کرده و این ظرفیت‌ها را به نفع اقتصاد دانش‌بنیان کشور به کار گیرد.

عصر کرد

تغییرات برنامه رینوتکس امسال
سعید جعفری‌راد؛ رئیس پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌شرقی، به تغییرات برنامه رینوتکس امسال اشاره کرد و توضیح داد: این برنامه بر اساس ارزیابی دستاوردها و رویکردهای گذشته، به شکلی متفاوت تدوین شده است.
وی به عدم تمایل شرکت‌های بخش خصوصی برای شرکت در رویداد و بازدید از نمایشگاه اشاره کرد و گفت: بر این اساس تصمیم‌گیری‌های جدیدی اتخاذ شده است.

عصر کرد

جعفری‌راد: امسال بخش دانش‌آموزی رینوتکس در سالن امیرکبیر نمایشگاه بین‌المللی برگزار شده و برای سال آینده، برنامه‌ریزی‌هایی برای مشارکت حداکثری دانشجویان و دانشگاهیان انجام شده است. نمایشگاه رینوتکس نیز در تمامی حوزه‌های تخصصی به‌صورت جداگانه در دانشگاه‌های استان و پارک علم و فناوری برگزار خواهد شد.
در ادامه این نشست سهند شهبازی؛ مسئول امور بین الملل اتاق تبریز، گزارشی از نمایشگاه جیتکس 2024 ارائه داد و به نکات کلیدی این رویداد پرداخته و به نوآوری ها و تکنولوژی‌های جدید معرفی‌شده در نمایشگاه، حضور شرکت‌های برجسته بین‌المللی و فرصت‌های تجاری ایجاد شده، اشاره کرد.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/908324/ضرورت-ایجاد-پل-ارتباطی-مؤثر-بین-دانشگاه‌ها-و-بخش-خصوصی
بستن   چاپ