عصر کرد
لزوم انجام فعالیت ترویجی و بازاریابی اجتماعی در حوزه خیر و وقف
دوشنبه 30 مهر 1403 - 14:02:34
عصر کرد - به گزارش خبرنگار آنا، داریوش مطلبی معاون اداره کل امور خیرین و توسعه وقف دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای واقفین و خیرین دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با اشاره به تاریخچه وقف و امور خیرین در کشور اظهار کرد: سنت حسنه وقف و نیکوکاری بین مردم سابقه طولانی دارد و یکی از حوزه‌های مهم، وقف علمی و فرهنگی بوده و دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از ثمرات وقف است.
وی افزود: اکنون حدود 40 درصد از بار آموزش عالی کشور بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی بوده و تلاش و هدف امور واقفین و خیریه دانشگاه، کسب درآمد برای دانشگاه نیست و همه این فعالیت‌ها در راستای خدمت به دانشجویان و عامه مردم با محور دانشگاه آزاد است. باید در مراکز استانی فعالیت ترویجی و بازاریابی اجتماعی در حوزه خیر و وقف صورت گیرد.
قباد میمنت آبادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان نیز با اشاره به وقایع اخیر غزه و لبنان بر ضرورت استقرار نگرش جهادی و خیرخواهانه در دفاع از مظلومیت مردم آن مناطق در بدنه اجتماعی جامعه و ارکان دانشگاه تأکید کرد.
وی با بیان وضعیت امور خیریه در استان و دانشگاه و اقداماتی که در این حوزه صورت گرفته بر لزوم توسعه و گسترش امور وقف و خیریه تأکید کرد.
مرتضی فاتحی‌پور عامل خزانه‌دار دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان هم با تبیین تاریخچه تشکیل مرکز نیکوکاری این دانشگاه، گزارشی از فعالیت‌های کانون نیکوکاری و اقدامات انجام‌شده ارائه داد.
علی فیضی رئیس شبکه‌های مردمی و اجتماعی کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز درباره همکاری فی‌مابین دانشگاه و کمیته امداد گزارشی ارائه کرد و با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های کانون نیکوکاری، ایجاد هم‌افزایی منابع طرفین در راستای کمک به دانشجویان دانشگاه به‌صورت تسهیلات را خواستار شد.
محمدصدیق حشامی رئیس هیئت مدیره خانه خیرین استان کردستان همه درباره تمرکز فعالیت‌های خیرخواهانه و جلوگیری از موازی کاری مواردی را پیشنهاد داد و خواهان تأسیس دبیرخانه مشترک برای هدایت همه فعالیت‌ها و جمع‌آوری منابع در این باره شد.
فرهاد احمدی مدیرعامل مؤسسه خیریه عدالت و برابری کردستان نیز با تشکر از دانشگاه آزاد اسلامی بابت پیش‌قدم شدن در کار خیر، پیشنهاد طراحی سامانه‌ای برای اثربخشی کمک‌های خیرخواهانه را ارائه کرد.
حسن فرزین رئیس اداره مشارکت‌های دانشگاه آزاد اسلامی هم بر شناسایی خیرین و واقفین شاخص که در راستای کارآفرینی دانشجویان گام بردارند تأکید کرد و ادامه داد: نیاز‌های مرتبط در هر جلسه به‌عنوان دستور کار شورا مشخص و قبل از برگزاری جلسه به اطلاع اعضای شورا برسد.
حجت‌الاسلام علی فرج الله مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان کردستان نیز به نقش زکات و کار خیر و تأثیر آن در راستای ارتقای سلامت اجتماعی جامعه اشاره کرده گفت: فراهم‌سازی امکان تحصیل برای جوانان کم‌بضاعت این منطقه که از رقابت ناسالم کنکور بازمی‌مانند و متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی هستند، ضروری است که باید از مجرای مصوبات و اقدامات این شورا محقق شد.
به گزارش آنا، در پایان جلسه مصوباتی شامل پیگیری تعامل و هم‌افزایی خدمات دانشگاه و کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای گسترش کمک و مساعدت به دانشجویان مستعد و بی‌بضاعت و تسهیل تحصیل آنها در دانشگاه آزاد اسلامی، پیگیری و ساماندهی امور وقف در سطح واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و انجام مسائل حقوقی مربوط به املاک هبه و وقف و اطلاع‌رسانی جلسات شورا با نیازسنجی از حوزه‌های مختلف دانشگاه در قالب دستور کار مشخص به اعضای شورا به تأیید حاضران رسید.
بر اساس تبصره 2 ماده 3 دستور شورای واقفین و خیرین دانشگاه اعضا با رأی اکثریت مرتضی فاتحی‌پور را به‌عنوان نایب‌رئیس شورا انتخاب کردند.
انتهای پیام/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/901420/لزوم-انجام-فعالیت-ترویجی-و-بازاریابی-اجتماعی-در-حوزه-خیر-و-وقف
بستن   چاپ