عصر کرد
67 هزار بازرسی از مراکز عرضه فرآورده‌های دامی کردستان انجام شد
دوشنبه 30 مهر 1403 - 13:58:19
عصر کرد - کامران زیباکردا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از اهداف سازمان دامپزشکی، ارتقای سطح بهداشت فرآورده‌های خام دامی در جامعه است و در این رابطه اقدامات بسیار زیاد و متنوعی از مراکز تولید تا مراکز عرضه صورت گرفته است. بخش اصلی نظارت‌های ما معطوف به نطارت بر مراکز پروانه‌دار و رسمی است و در این رابطه هر ساله، بخش قابل توجهی از دام و طیوری که وارد کشتارگاه می شود، مورد بررسی و نظارت قرار می گیرد و بخشی به عنوان فرآورده‌های غیرقابل مصرف، ضبط و از چرخه مصرف حذف می شود.
وی با بیان اینکه به خاطر اطمینان بخشی به مردم، هر سال به طور مرتب، از مراکز کشتارگاهی، فرآوری و عرضه، بازرسی انجام می شود، گفت: تمام مراکز عرضه رسمی شامل قصابی‌ها و مرغ‌فروشی‌ها، تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان است.
مدیرکل دامپزشکی کردستان به اهمیت همکاری مردم در شناسایی متخلفان اشاره کرد و افزود: واقعیت این است که در سطح مراکز عرضه رسمی، هیچگاه گوشت خارج از عرف و غیربهداشتی عرضه نمی‌شود و این نوع گوشت‌ها توسط مراکز غیررسمی و افراد دوره‌گرد توزیع می شود که بنده از مردم درخواست می شود از خرید گوشت از چنین مراکز و افرادی خودداری کنند چون خطر انتقال بیماری مشترک بین دام و انسان وجود دارد.
زیباکردار اضافه کرد: در حال حاضر حدود یک میلیون و 600 هزار راس دام سبک و سنگین در مراکز صنعتی، سنتی و روستایی و بیش از 817 واحد پرورش طیور گوشتی، مادر و تخم‌گذار داریم.
وی با باین اینکه آمار شاخص استان در بحث جوجه‌های گوشتی است، ادامه داد: بیش از 15 میلیون قطعه در دوره، ظرفیت اسمی داریم و یکی از استان‌های شاخص در تولید مرغ گوشتی هستیم یعنی تولید، مازاد مصرف استان است و به استان‌های دیگر صادر می شود.
وی یادآور شد: در نیمه اول امسال، حدود 26 میلیون قطعه جوجه‌ریزی گوشتی داشتیم که کاملا تحت نظر دامپزشکی بود.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/901385/67-هزار-بازرسی-از-مراکز-عرضه-فرآورده‌های-دامی-کردستان-انجام-شد
بستن   چاپ