عصر کرد - روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا ، با بیان اینکه شهرستان هرسین یکی از قطبهای مهم تولید پیاز در کشور و استان است، اظهار کرد: نوع پیاز کشت شده در هرسین پیاز قرمز بوده و متوسط عملکرد 55 تن در هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین افزود: به علت طعم خاص و مطبوع و خاصیت انبارداری بالا و استفاده کم از کود شیمیایی و سموم، پیاز هرسین جزو محصولات سالم محسوب شده که علاوه بر مرکز استان به سایر استانها و خارج از کشور صادر میشود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی تصریح کرد: در سال زراعی جاری حدود 141 هکتار در شهرستان هرسین کشت شده که از این مقدار 32 هکتار آبیاری بارانی و مابقی آبیاری ثقلی شده است.
فتاحی گفت: پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز آذرشهر است که این پیاز به دلیل طعم و مزه خاص، بازارپسندی بالایی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین خاطرنشان کرد: از اواسط مهرماه برداشت پیاز آغاز شده و پیشبینی میشود تا پایان برداشت حدود 9 هزار و 500 تن پیاز از مزارع شهرستان برداشت شود.
بیش از 30 نوع محصولات کشاورزی در شهرستان هرسین تولید می شود که از نظر کیفی و تولید در واحد سطح، شاخص است.
شهرستان هرسین با جمعیتی بیش از 80 هزار نفر در 44 کیلومتری جنوب شرق کرمانشاه قرار دارد.
استانها کرمانشاه 0 نفر
http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/899944/پیشبینی-برداشت-9-هزار-تن-پیاز-از-مزارع-هرسین