عصر کرد
توان تبلیغ مبلغان در جامعه تقویت شود
پنجشنبه 29 شهريور 1403 - 13:27:39
عصر کرد - به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمد قمی روز پنجشنبه در همایش علما و روحانیون اهل تسنن و تشیع کردستان که در سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی استان در سنندج برگزار شد، با اشاره به اینکه تبلیغ دین مبین اسلام یکی از مهمترین رسالت انبیا به ویژه نبی مکرم اسلام(ص) بوده است، اظهار کرد: یکی از ضرورت های جامعه اسلامی سرمایه گذاری برروی تبلیغات اسلامی و بیان سیره و سنت پیامبران است.
وی بر بروز کردن شیوه رسالت روحانیون در برهه کنونی تاکید کرد و افزود: در عصر حاضر شاهد اتفاقات ناگواری در جوامع اسلامی هستیم که نمی توانیم نسبت به آنها بی تفاوت باشیم و نمونه آن شهادت بیش از 40 هزار نفر در غزه است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کردستان ادامه داد: ما مسلمانان پیرو مکتبی هستیم که در آن توصیه شده نسبت به وضعیت برادران و خواهران دینی خود بی تفاوت نباشیم و بر ما تکلیف است که هر آنچه در توان داریم برای بهبود شرایط زندگی دیگر مسلمان ها بکار گیریم.
حجت الاسلام قمی یادآور شد: هر زمان هجمه فرهنگی در جامعه ما افزایش پیدا کند برای مقابله و خنثی سازی آن باید توانمندی قشر تاثیرگذار و مرجع مانند روحانیون و طلاب هم ارتقا پیدا کند.
برگزاری جشن های مولودی ضرورت است
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان هم در این همایش اظهار کرد: اهل سنت کردستان جشن ولادت پیامبر اکرم(ص) را منحصر به یک هفته نمی دانند بلکه در 2 ماه ربیع الاول و ربیع الثانی مراسم مولود نبی مکرم اسلام را برگزار می کنند.
حجت الاسلام برومند رازیانی با بیان اینکه روحانیون همیشه پرچمدار وحدت و مودت حول محور رسول الله هستند، افزود: در این ماه های پر خیر و برکت روحانیون منطقه به بیان بیشتر سیره پیامبر اعظم(ص) می پردازند.
سرپرست معاونت فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در این همایش با اشاره به اینکه عناصر پیوند امت اسلام وجود مبارک رسول الله است، گفت: در دنیای اسلام کسی نیست به خاتمیت، امامت و پیشوایی پیامبر(ص) معتقد نباشد.
ماموستا اشرف ایل بیگی یکی از کاستی های دوران معاصر را ناآشنایی با سیره و سنت پیامبر(ص) خواند و افزود: یکی از ضرورت های این ایام گرفتن جشن های مولودی رسول گرامی اسلام است چراکه در این مراسم مردم بیشتر با سیره و اعجاز عملی آخرین فرستاده خداوند متعال آشنا شوند.
وی یادآور شد: تحقق امت واحده و ترویج گفتمان وحدت مستلزم باشکوه و باعظمت و معنویت برگزار کردن جشن های مولودی است.
سرپرست معاونت فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور با بیان اینکه بسیاری از روستاهای ما فاقد روحانی هستند، اظهار کرد : خدماتی که برای روحانیون مستقر در روستاها درنظر گرفته شده که مایه تاسف است و بحدی اندک است باعث شده روحانیون به مناطق شهری سوق داده شوند.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه کردستان در این همایش اظهار کرد: بیش از 80 درصد دانشجویان این دانشگاه را دانشجویان اهل تسنن تشکیل داده است.
حجت الاسلام عباس فرهنگیان ادامه داد: براساس افکار سنجی که در دانشگاه انجام شده بیش از 90 درصد دانشجویان این دانشگاه 10 دقیقه هم به تماشای برنامه های صداوسیما اختصاص نمی دهند.
وی بر تربیت محوری عمل کردند تاکید کرد و افزود: اگر روحانیون و مسئولان و دست اندرکاران به سمت برنامه های تربیتی حرکت نکنند روز به روز شاهد کاهش مشارکت مردم در رویدادهای مختلف خواهیم بود.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه کردستان افزود: اگر نگران انتخابات هستیم باید فکر جدی برای ایجاد ارتباط توده مردم با روحانیون و مساجد کنیم.

عصر کرد

لزوم حمایت ویژه از روحانیون
یکی از روحانیون اهل سنت هم در این همایش خواستار خدمت به جامعه روحانیت شد و اظهار کرد: اکنون دغدغه خانواده ها این نیست که فرزندانشان را به سمت تبلیغ دین رهسپار کنند.
ماموستا احسن اعلا بر ایجاد انگیزه برای فعالیت ماموستاها تاکید کرد و افزود: روحانیون ما با همه مشکلات موجود در جامعه فداکارانه در میدان حضور می یابد.
وی ادامه داد: ساز و کاری باید وجود داشته باشد که مدیر همه مراسم های دینی و مذهبی در مساجد باشد نه اینکه هیات امناهای مساجد که اطلاعات چندانی از مباحث دینی و مذهبی ندارند تعیین کننده همه مسائل هستند.
این روحانی اهل سنت بیان کرد: رهبر معظم انقلاب توهین به مقدسات اهل تسنن را حرام شرعی اعلام کردند و همه باید به این سخن گهربار عمل کنند.
روحانی اهل تشیع هم در این همایش به مشکلات روحانیون استان اشاره کرد و گفت: وجوهاتی که در استان های دیگر به علما پرداخت می شود در این استان چنین چیزی وجود ندارد.
حجت‌الاسلام سیدصدر الدین محمودی ادامه داد: خانه عالم مناسب در روستاهای استان وجود ندارد و خانه های ساخته شده با مساحت بسیار اندک پاسخگوی نیاز و سکونت مبلغان ما ندارد.
وی با بیان اینکه روحانیون رغبتی به حضور ثابت در روستاها ندارند، اضافه کرد: بعد از کرونا بسیاری از برنامه های مساجد از جمله عزاداری ها لغو شده و تاکنون هم همچنان ادامه داشته است.
مدیران حوزه علمیه خواهران اهل سنت و اهل تشیع کردستان هم در این همایش به بیان مطالبی در ارتباط با تهدیدهای فضای مجازی و دین گریزی جوانان و مشکلات حوزه های علیمه خواهران پرداختند.
استان‌ها کردستان 0 نفر برچسب‌ها کردستان محمد قمی سنندج سازمان تبلیغات اسلامی

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/889610/توان-تبلیغ-مبلغان-در-جامعه-تقویت-شود
بستن   چاپ