عصر کرد
اجرای 500 برنامه در هفته امر به معروف و نهی از منکر
چهارشنبه 13 تير 1403 - 00:22:33
عصر کرد - دبیر ستاد امر به معروف استان کرمانشاه از برگزاری بیش از 500 عنوان برنامه در هفته امر به معروف و نهی از منکر در دهه نخست ماه محرم در استان کرمانشاه خبرداد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، حجت‌الاسلام مسعود احمدی در نشست خبری که در دفتر ستاد امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد با بیان اینکه موضوع حجاب اکنون به یک گفتمان تبدیل شده است اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر تنها مربوط به عفاف و حجاب نیست و در زمینه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی عملکرد مدیران و ادارات نیز اقداماتی انجام می‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به اینکه بیش از 500 برنامه دهه امر به معروف و نهی از منکر در کرمانشاه برگزار می‌شود عنوان کرد: شعار این دهه نهضت حسینی و گفتمان زینبی است و باید با همه توان در جهت نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر کوشش کنیم.
دبیر ستاد امر به معروف استان کرمانشاه گفت: دیدار با خانواده شهدا و جانبازان امر به معروف و نهی از منکر از جمله شهیدان امیرخانی، صدرمحمدی، گرواندی، شهیده طیبه زمانی از شهدای راه عفاف و حجاب یکی از مهمترین برنامه های در نظر گرفته شده است.
احمدی افزود: سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه به موضوع امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری گردهمایی مبلغین در روز 21 تیرماه، همایش آمران به معروف و ناهیان از منکر، همایش ویژه بانوان زینبی، برپایی نشست‌های تخصصی با حضور اساتید حوزه و دانشگاه در صدا و سیما از دیگر برنامه‌های دهه امر به معروف و نهی از منکر در استان است.
وی با بیان اینکه برپایی خیمه‌های آشنایی با شهدای امر به معروف و نهی از منکر، نشر و توزیع وصیتنامه شهدای امر به معروف و نهی از منکر از دیگر برنامه های تدارک دیده شده است افزود: سامانه مطالبه‌گری هوشمندانه (سو) برای دریافت مطالبات مردمی، سرعت عمل در پاسخ به مطالبات، رصد برخط فرایندهای پیگیری توسط مردم، ایجاد شبکه وسیع نظارت مردمی، تسهیل ارتباط با دستگاه‌های اداری راه‌اندازی شده است. 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه با اشاره به اینکه مردم با عضویت در این سامانه می‌توانند از مسئولین مطالبه گری کرده و از این طریق در جهت بهبود امور بکوشند گفت: سامانه سو در 17 موضوع از جمله آسیب‌های اجتماعی، ورزش، مدولباس، نظارت بر کارکرد مدیران، نظارت بر کالاهای اساسی، مدارس و مراکز آموزش عالی، فضای مجازی، تخلفات پزشکی، بانک ها، اصناف مطالبات مردمی را دریافت می‌کند.
احمدی با اشاره به اینکه احصای معروف ها و منکرات ادارات ‌و نهادها و اولویت‌بندی آنها و ارائه راهکار برای از بین بردن منکرات و ترویج خوبی‌ها از مراحلی است که در طرح سو پیگیری می‌شود عنوان کرد: در سال‌های اخیر بزرگ‌ترین منکر استان آمار بالای بیکاری و بزرگ‌ترین معروف به کارگیری ظرفیت‌های استان برای خدمات رسانی به زوار اربعین بوده است.
انتهای پیام/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/852815/اجرای-500-برنامه-در-هفته-امر-به-معروف-و-نهی-از-منکر
بستن   چاپ