عصر کرد
بازگشت بازیکنی که قرار نبود دیگر حتی راه برود!
سه شنبه 14 فروردين 1403 - 20:34:31
عصر کرد - به گزارش "ورزش سه"، مختار دیاخابی به شهر پاترنا بازگشته است. این مدافع فرانسوی صبح امروز در کمپ تمرینی والنسیا حاضر شد.
28 روز پس از آخرین بازدید و 25 روز پس از عمل زانو، دیاخابی دوباره در این باشگاه حاضر می شود تا با دکتر پدرو لوپز، رئیس کادر پزشکی والنسیا مشورت کند و مراحل جدیدی از روند بهبودی خود را آغاز کند.
دیاخابی آخرین بار پس از مصدومیت شدید در بازی مقابل رئال مادرید برای دو شب در کمپ تمرینی باشگاه اقامت داشت. این مدافع قبل از پرواز به لیون می‌خواست با همبازیانش خداحافظی کند و حالا دوباره با آن‌ها ملاقات کرده است.

عصر کرد

دیاخابی در حال حاضر زیرنظر فیزیوتراپیست‌های باشگاه والنسیا است که از امروز درمان او را آغاز کرده‌اند. این بازیکن فرانسوی باید فیزیوتراپی خود را همراه خوزه لوئیس گایا، رومن یارمچوک و سرجی کانوس، دیگر مصدومان والنسیا،‌ سپری کند.

عصر کرد

به دلیل اینکه به غیر از پارگی رباط صلیبی در زانوی او چندین مصدومیت لیگامانی دیگر وجود دارد، ضمن یک جراحی سخت، برخی از این آسیب‌ها با شیوه‌های به خصوص از سوی سونری کوت مورد درمان قرار گرفت. او یکی از سخت‌ترین عمل‌های جراحی جهان فوتبال را با موفقیت پشت سر گذاشته چرا که برخی از پزشکان پیش بینی می‌کردند که دیاخابی حتی دیگر نتواند روی پایش راه برود.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/814898/بازگشت-بازیکنی-که-قرار-نبود-دیگر-حتی-راه-برود!
بستن   چاپ