عصر کرد

آخرين مطالب

چتر حمایتی علوم پزشکی کردستان بر سر مصرف‌کنندگان مواد گفتگو

چتر حمایتی علوم پزشکی کردستان بر سر مصرف‌کنندگان مواد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - سردار محمدپور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: واحد سلامت روان و اعتیاد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان همواره در تلاش بوده تا خدمات گوناگونی را به افراد درگیر با سوءمصرف مواد ارائه کند.
وی با اشاره به برگزاری پنج جلسه کمیته درمان در سال گذشته، محوریت این جلسات را کاهش آسیب و حمایت‌های اجتماعی از مددجویان عنوان کرد و افزود: در این جلسات، مسائل و مشکلات این افراد بررسی و مصوبات لازم جهت اجرا ابلاغ می‌شود.
مسئول واحد سلامت روان و اعتیاد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، همچنین از بازدیدهای مشترک کارشناسان معاونت درمان و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از مراکز سرپایی درمان اختلالات مصرف مواد در سراسر استان خبر داد.
تمامی هزینه‌های بستری و سرپایی معتادان متجاهر ماده 16 کردستان رایگان است
وی تاکید کرد: تمامی هزینه‌های بستری و سرپایی معتادان متجاهر در مرکز ماده 16 و سایر مراکز آموزشی و درمانی دولتی استان به صورت کاملاً رایگان انجام می‌پذیرد.
مسئول واحد سلامت روان و اعتیاد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بستری رایگان مادران باردار و نوزادان آن‌ها در بیمارستان‌های بعثت سنندج و امام خمینی (ره) سقز را از دیگر اقدامات این واحد برشمرد.
به گفته وی، کودکان و نوجوانان دچار سوءمصرف مواد نیز به صورت رایگان در بخش نشاط بیمارستان بعثت بستری و تحت درمان قرار می‌گیرند.
ارجاع 25 بیمار بهبود یافته به دریافت خدمات رایگان دندانپزشکی
محمدپور از ارجاع بیش از 25 بیمار بهبودیافته اعتیاد با معرفی‌نامه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به دانشگاه علوم پزشکی جهت دریافت خدمات دندانپزشکی رایگان خبر داد.
وی همچنین اظهار داشت: هزینه درمان بیماران معتاد متجاهر بستری در بیمارستان‌های توحید، کوثر و قدس سنندج نیز به طور کامل رایگان بوده است.
مسئول واحد سلامت روان و اعتیاد معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: بیش از 23 بیمار جهت دریافت خدمات روانپزشکی به بیمارستان قدس ارجاع داده شده و تمامی هزینه‌های درمانی آن‌ها نیز رایگان پرداخت شده است.
16 هزار و 709 مددجو تحت درمان
وی با اشاره به فعالیت 100 مرکز سرپایی خصوصی و 10 مرکز دولتی درمان اختلالات مصرف مواد در سطح استان، گفت: در حال حاضر 16 هزار و 709 مددجو در این مراکز تحت درمان قرار دارند.
محمدپور تصریح کرد: این مددجویان در سه گروه متادون، قرص بوپرونورفین و شربت اپیوم یا تریاک تحت درمان هستند.
وی در پایان با اشاره به اینکه 822 نفر از افراد تحت درمان را زنان و 15 هزار و 887 نفر را مردان تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: در هر دو گروه، بیشترین نوع مصرف مربوط به متادون است.
کد خبر 6451858

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/994637/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دل عاشق به پیغامی بسازد!

داستانک/ مرد فلج

زلزله تلویزیونی در فوتبال فرانسه!

باانگیزه‌ترین بازیکن پرسپولیس من هستم!

درخشش تیم‌های ایرانی در تکواندو جام باشگاه‌های آسیا

چراغ سبز رئال به آنچلوتی برای مذاکره با برزیلی‌ها به یک شرط

ربیع‌زاده: می‌خواهیم دوباره تراکتور را شکست بدهیم

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

ایسکو و عجیب‌ترین ادعا درباره بتیس و رئال مادرید

سوسا، والمارک و قلی‌زاده؛ درخشان اما ناهماهنگ

پرواز پدیده سپاهان در آسمان روسیه

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

«سکانس دوازدهم … بازنویسی» جلوی دوربین رفت

پس از سپاهان، گل‌گهر هم صاحب VAR اختصاصی شد

سپاهان و گل‌ گهر صاحب VAR اختصاصی شدند

دومین باشگاه هم صاحب VAR اختصاصی شد

دریاچه زریوار مریوان بهشت پرندگان با 52 درصد تنوع زیستی کشور

تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی 1.2 میلیاد دلار است+ فیلم

از ازگل و زمین حاج آقا صدیقی چه خبر؟

آثار هنری برای ایرانیان یک کالای سرمایه‌ای است

کرمانشاه آماده جهش اقتصادی است

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

داستانک/ ماشین سرنوشت

جلالی که در میقات آرام گرفت

اینتر با خط هافبک رویایی مقابل بارسلونا

پرسپولیس تمرین کرد و راهی فرودگاه شد

ماموریت حساس برای زنان قائمشهری

قهرمانی تکواندوکاران دختر ایران در آسیا

گران‌ترین والیبالیست دنیا در آستانه تاریخ‌سازی

یک لژیونر جدید در اردوی تیم ملی والیبال ایران

داوری رئال-بارسا زیر ذره‌بین داورهای ایرانی

بوژوویچ بدون تسویه حساب از ایران رفت

تبرئه جنجالی بلینگام؛ بارسا اعتراض می‌کند!

پرواز کاروان پرسپولیس به‌سوی آخرین امیدها

دانشگاه کردستان خاستگاه اندیشه و موتور توسعه در منطقه است

سپاهان و گل‌گهر صاحب VAR اختصاصی شدند

روایت خانم سخنگو از معرفی وزیر آینده وزارت اقتصاد: سر فرصت انجام می‌دهیم

معرفی یکی از گزینه‌های وزارت اقتصاد از سوی سخنگوی دولت/ امیدواریم هفته پایانی بررسی لوایح FATF در مجمع باشد/ واکنش به طرح استیضاح وزیر راه در مجلس

کارگر مجروح‌شده اسکله شهید رجائی: 4 سال است در اسکله کارگری می‌کنم اما یک روز هم بیمه ندارم/ از کرمانشاه آمده بودم تا پولی جمع کنم و عروسی بگیرم

«اوز» پایتخت کتاب ایران شد

گمان کنم تب آتشفشان تنیده به بندر

آخرین وضعیت نقل‌ و‌ انتقالاتی سپاهان

انتقاد خداداد عزیزی از عدم حضور تیم‌های مشهدی در لیگ برتر

علی قلی‌‎زاده در مونیخ چه می‌کند

پورعلی‌گنجی: با من برای تمدید قرارداد صحبتی نشده است

واکنش چادرملو به برگشت امتیاز: حق به حقدار رسید

محسن فروزان آماده جدال انتقامی مقابل تراکتور

یاگو آسپاس: همه دیدند در برنابئو چه بلایی سر ما آوردند!

گل‌گهر هم صاحب VAR اختصاصی شد

میلیک حقوقش را نصف و قراردادش با یوونتوس را تمدید کرد