بیش از 22 هزار تن ماهی در کرمانشاه تولید شد
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش بازار، سهراب صحرایی روز یک شنبه با ارایه آماری از فعالیت های سال گذشته این اداره کل اظهار کرد: استان کرمانشاه در سال گذشته 22 هزار و 800 تن در حوزه آبزیان تولید داشت که این میزان شامل بیش از 14 هزار و 600 تن ماهیان سردآبی و افزون بر هشت هزار و 100 تن ماهیان گرمابی است.
وی با بیان اینکه پارسال در سطح استان پنج میلیون و 500 هزار قطعه ماهیان زینتی نیز تولید شد افزود: طی سال گذشته تولیدات آبزی از سطح 502 مزرعه روانه بازارهای داخلی و خارجی شد.
مدیرکل شیلات کرمانشاه با اشاره به صادرات بخشی از تولیدات آبزیان استان به خارج از کشور یادآور شد: پارسال پنج هزار و 200 تن انواع ماهی تازه و منجمد و 2 میلیون و 850 هزار قطعه کپور زنده و سه تن میگو به کشور عراق صادر شد.
صحرایی با بیان اینکه سه هزار و 850 نفر هم اکنون در بخش شیلات استان کرمانشاه به کار اشتغال دارند گفت: با وجود آنکه این استان در بین استان های غیرساحلی کشور جزو استان های مطرح تولید آبزی به شمار می رود ولی سرانه مصرف ماهی بین مردم استان مطلوب نیست.
وی ادامه داد: سرانه مصرف ماهی در استان سالانه 10 کیلوگرم است که نسبت به سرانه 15 کیلوگرم کشوری و حتی جهانی فاصله زیادی دارد از اینرو برای افزایش سرانه مصرف در استان برنامه های ترویجی و فرهنگی اجرا شد که می توان به برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در سنقر و قصرشیرین اشاره کرد.
-
يکشنبه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹:۳۳
-
۷ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/993310/