یامال-رافینیا؛ رئال از این ترکیب وحشت دارد!
ورزشي
بزرگنمايي:
عصر کرد - ورزش 3 /بارسلونا با اتکا به زوج مرگبار خود یعنی لامین یامال و رافینیا، آماده نبردی حساس برابر رئال مادرید در فینال کوپا دلری است.
نتایج عالی بارسلونا در سال 2025، باعث شده با اعتماد به نفس کامل پا به دیدار حساس امشب بگذارند. شاگردان هانسی فلیک در 27 بازی اخیر خودتنها یک شکست را تجربه کردهاند؛ آن هم برابر دورتموند که تأثیر چندانی بر روند موفق تیم نداشت.
بارسلونا در این فصل دو بار با رئال روبهرو شده و هر دو بار با برتری قاطع میدان را ترک کرده است؛ پیروزی 4-0 در سانتیاگو برنابئو و قهرمانی در سوپرجام اسپانیا با نتیجه 5-2. از 9 گلی که بارسلونا در این دو مسابقه به ثمر رساند، هشت گل سهم مثلث هجومی بود؛ هرچند این بار غیبت روبرت لواندوفسکی مصدوم احساس خواهد شد.

با این حال، بارسلونا همچنان به زوج یامال و رافینیا دل بسته است. رافینیا در این دو بازی سه گل از هفت شوت خود به ثمر رساند و نرخ موفقیت بالای 42 درصد را ثبت کرد. او همچنین یک پاس گل نیز در دیدار لالیگا ارسال کرده بود. در سوی دیگر، لامین یامال هم دو گل از هفت ضربه را به گل تبدیل کرده و با نرخ 28 درصدی، درخشش فوقالعادهای برابر مادرید داشته است.
در کنار این دو ستاره، فلیک روی فرم عالی فران تورس و دنی اولمو هم حساب باز کرده است؛ بازیکنانی که در بازیهای اخیر بارسلونا، بارها در نقش گلزن ظاهر شدهاند.
بازار
-
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰:۲۱
-
۱۲ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/993059/