چالش بزرگ توسعه لرستان؛ پروژههای نیمهتمام بلای جان اقتصاد استان
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از خبرگزاری مهر , علی محمدی امروز یکشنبه در شورای هماهنگی بانکهای لرستان، اظهار داشت: با هدایت منابع مالی بانکها به سمت پروژههای پیشران، میتوان حرکت مؤثری در جهت توسعه پایدار استان آغاز کرد.
وی با بیان اینکه یکی از چالشهای اصلی توسعه در استان، پروژههای نیمهتمام هستند، خواستار نقشآفرینی بیشتر بانکها در این حوزه شد و گفت: تکمیل پروژههای نیمهتمام، فرصتی برای رشد اقتصادی و جلباعتماد عمومی به سیستم بانکی است؛ بنابراین انتظار میرود بانکها با نگاه توسعه محور وارد میدان شوند.
مدیرکل اقتصاد و دارایی لرستان، همچنین به پروژههای پیشرانی اشاره کرد که در سطح استان شناسایی شدهاند و بیان داشت: با هدایت منابع مالی بانکها به سمت پروژههای پیشران، میتوان حرکت مؤثری در راستای توسعه پایدار استان آغاز کرد، پیشنهاد ما این است که فهرست این پروژهها در اختیار سیستم بانکی قرار گیرد تا پس از بررسی دقیق، شاهد تسهیل سرمایهگذاری و تسریع روند اجرا باشیم.

محمدی در ادامه به روند پرداخت تسهیلات جز (3) و (4) بند (ب) تبصره (2) و سایر منابع حمایتی پرداخت و گفت: لرستان با جذب 52 درصد از تسهیلات جز (3) و 58 درصد از تسهیلات جز (4) بند (ب) تبصره (2) قانون بودجه سال 1403، در میان پنج استان برتر کشور قرار گرفته است، برخی دستگاهها، در جذب این منابع نقش بسزایی داشتهاند و انتظار میرود این روند با جدیت ادامه یابد.
وی ادامه داد: با بهرهگیری از تجربه موفق در جذب این تسهیلات، میتوان پرداخت تسهیلات تبصره (2) در سال جاری را نیز هدفمندتر و اثربخشتر دنبال کرد و لازمه این امر، همکاری تنگاتنگ میان سیستم بانکی و دستگاههای اجرایی برای شناسایی دقیق، ارزیابی تخصصی و تأمین مالی پروژههای اولویتدار است. رمزگشایی از چرخ توسعه لرستان؛ بانکها، موتور محرک پروژههای پیشران میشوند!
به گزارش ایونا نیوز،در جلسه اخیر شورای هماهنگی بانکهای لرستان، علی محمدی، مدیرکل اقتصاد و دارایی استان، با ترسیم نقشه راهی برای شتاب بخشیدن به توسعه پایدار، از سیستم بانکی خواست تا با نگاهی توسعهمحور، منابع مالی خود را به سمت «پروژههای پیشران» شناساییشده در استان هدایت کنند. وی با اشاره به چالش بزرگ پروژههای نیمهتمام به عنوان یکی از موانع اصلی توسعه، بر لزوم نقشآفرینی فعالتر بانکها در تکمیل این طرحها تأکید کرد و افزود که به زودی فهرستی از پروژههای پیشران در اختیار بانکها قرار خواهد گرفت تا با بررسی دقیق، روند سرمایهگذاری و اجرای آنها تسریع شود، چرا که تکمیل این پروژهها هم به رشد اقتصادی کمک میکند و هم اعتماد عمومی را به سیستم بانکی افزایش میدهد. محمدی همچنین با اعلام خبری مثبت، از عملکرد موفق استان در جذب منابع حمایتی قانون بودجه 1403 (بهویژه اجزای 3 و 4 بند ب تبصره 2) خبر داد و گفت لرستان با جذب 52 و 58 درصدی این تسهیلات، در میان پنج استان برتر کشور قرار گرفته است. وی ابراز امیدواری کرد که با استفاده از این تجربه موفق و با همکاری تنگاتنگ میان بانکها و دستگاههای اجرایی در شناسایی، ارزیابی و تأمین مالی پروژههای اولویتدار، روند پرداخت تسهیلات مشابه در سال جاری نیز به شکلی هدفمندتر و مؤثرتر دنبال شود.
-
سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶:۲۶
-
۵ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/990978/