عصر کرد

آخرين مطالب

سپاه پاسداران، نماد اقتدار ملی و امید مظلومان سیاسی

سپاه پاسداران، نماد اقتدار ملی و امید مظلومان
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان کرمانشاه با تاکید بر نقش بی‌بدیل سپاه در عرصه‌های گوناگون، اقتدار امروز جمهوری اسلامی را ثمره حضور آگاهانه، متعهدانه و انقلابی این نهاد دانست.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام شمس‌الله جلیلیان امروز _سه‌شنبه دوم اردیبهشت_ در نشست خبری با رسانه‌ها، سپاه پاسداران را یکی از ستون‌های اصلی امنیت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: سپاه در تمام عرصه‌ها از جمله نظامی، اطلاعاتی، سیاسی و اجتماعی عملکردی درخشان داشته و نقش مؤثری در صیانت از مرزهای کشور، دوران دفاع مقدس و مقابله با تهدیدهای داخلی و خارجی ایفا کرده است.
وی افزود: سپاه در مقابله با داعش، خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان، تقویت محور مقاومت و توسعه علمی و عمرانی کشور نیز حضوری چشمگیر داشته است، حضوری که در بحران‌هایی چون سیل، زلزله و کرونا بیش از پیش به چشم آمد و همگان را به تحسین واداشت.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت‌های علمی و نظامی سپاه عنوان کرد: این نهاد انقلابی با تکیه بر دانش روز، فناوری‌های نوین و تجربیات میدانی، اکنون در زمره قدرتمندترین نیروهای نظامی منطقه و حتی جهان قرار دارد. سپاه برخاسته از متن مردم است، نیرویی معنوی که همواره مورد اعتماد ملت و هراس دشمنان بوده است.
جلیلیان با بیان اینکه سپاه مایه امید ملت‌های مظلوم از غزه و یمن تا افغانستان است، اضافه کرد: سپاه با صلابت در برابر دشمنانی چون رژیم صهیونیستی و سردمداران استکبار ایستاده و در هر نقطه‌ای که نیاز بوده، دشمن را زمین‌گیر کرده است.
وی با اشاره به عملیات «وعده صادق» گفت: این عملیات نمادی از اقتدار بازدارنده جمهوری اسلامی بود، امروز اگر دشمن تنها به تهدیدات لفظی بسنده می‌کند، به‌دلیل اقتداری است که سپاه یکی از پایه‌های اصلی آن است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان کرمانشاه با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری درباره سپاه گفت: امام فرمودند «اگر سپاه نبود، کشور هم نبود» و رهبر انقلاب نیز سپاه را نور چشم ملت خواندند. این جایگاه رفیع حاصل ولایتمداری و روحیه انقلابی این نهاد مردمی است.
جلیلیان با تبریک میلاد حضرت فاطمه معصومه (س)، این روز را فرصتی برای تبیین جایگاه دختران در فرهنگ اسلامی دانست و گفت: حضرت معصومه (س) الگویی تمام‌عیار از عفت، ولایت‌مداری و استقامت است و زیارت ایشان، انسان را به بهشت رهنمون می‌کند.
وی با اشاره به نقش دختران در اسلام، آنان را مظهر پاکی، نظم و مهر دانست و افزود: نگاه اسلام به دختر نگاهی تکریم‌آمیز است و روایات اهل‌بیت علیهم‌السلام دختر را نعمتی الهی معرفی کرده‌اند که وجودشان مایه برکت خانه و خانواده است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان کرمانشاه عملیات بازی‌دراز را یکی از برجسته‌ترین نقاط تاریخ دفاع مقدس دانست و تاکید کرد: این عملیات در ارتفاعات استراتژیک بازی‌دراز، با توکل به خدا و وحدت میان ارتش و سپاه به پیروزی رسید و نشان داد که اگر ایمان باشد، دست خدا از هر سلاحی برتر است.
جلیلیان اضافه کرد: مشارکت ارتش، سپاه و هوانیروز و نقش‌آفرینی شهید علی‌اکبر شیرودی در این عملیات، نماد وحدت نیروهای مسلح بود، پس از عزل بنی‌صدر، هم‌افزایی میان این نیروها به اوج رسید و موجی از پیروزی‌های الهی رقم خورد.
وی حضور گسترده جوانان در یادمان‌های شهدای بازی‌دراز را نشانه‌ای از پویایی فرهنگ جهاد و شهادت دانست و گفت: شهدا همچنان در دل ملت زنده‌اند و این فرهنگ باید به‌عنوان سرمایه‌ای معنوی، به نسل‌های آینده منتقل شود.
کد خبر 859848

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/990949/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویژه‌برنامه شهادت امام جعفر صادق (ع) در مسجد مهدیه سنندج

به مناسبت بزرگداشت استاد سخن، سعدی

ای دل غمدیده، حالت بِه شود، دل بَد مکن

سرمربی سرشناس چالش‌های عجیب را دریبل زد!

تراکتوریِ قدیم به سمت لیگ برتر

اخراج آنچلوتی؛ این یک پیام خداحافظی بود

لیست تیم ملی ساحلی برای جام جهانی مشخص شد

فهرست نقل و انتقالاتی پرسپولیس

برنامه ویژه پیکان برای استقلال؛ سکوت و آرامش!

تغییر ساعت دیدار استقلال و پیکان

بیانیه باشگاه مس رفسنجان؛ "از روانخواه شکایت می‌کنیم"

پیشنهاد جدید برزیلی‌ها به آنچلوتی

آینده برای آن‌هاست؛ معرفی سه ستاره جوان در ماه فروردین!

بلعیده شدن کامیون توسط قنات متروکه در رباط‌کریم

کارشناسی داوری مارک کلاتنبرگ در برنامه فردوسی پور: «ناظمی و وار» نتیجه بازی استقلال - هوادار را به ضرر آبی‌ها تغییر دادند!

:::آفتاب نو::: کارشناسی داوری مارک کلاتنبرگ در برنامه فردوسی پور: «ناظمی و وار» نتیجه بازی استقلال

نمایش «خانه دراکولا» با فرزاد حسنی و آرش فلاحت‌پیشه روی صحنه رفت

8 هزار کیلومتر از راه‌های کردستان غیراستاندارد است

8 هزار کیلومتر از راههای کردستان غیراستاندارد است

دیدار سرکنسول ایران با معاون نخست وزیر اقلیم کردستان

مدیرکل جدید راهداری کردستان معرفی شد+سوابق

نشست مهدی تاج با رییس هیات فوتبال تهران؛ ماجدی صاحب اختیار شد

ارائه بیش از 35 هزار ساعت آموزش‌های مهارتی در کردستان

سپاه داوطلبانه وارد میدان عمل می‌شود

راه‌های استان کردستان توسعه یابد/ جوانان شغل می‌خواهند

حمله نماینده پرحاشیه مجلس به محسنی اژه‌ای؛ عدالت را برای همه بخواهید نه برای گروهی خاص!

تنبیه بدنی دانش‌ آموز کرمانشاهی و پاسخ تکراری آموزش و پرورش | چرا تنبیه اکثرا در مدارس پسرانه رخ می دهد؟

واکنش به انتشار فیلم تنبیه دانش آموزان در فضای مجازی + ویدئو

برخورد با معلم خاطی در کرمانشاه/ پرونده به کمیسیون رفت

جاده‌های کردستان نیازمند بهسازی فوری هستند

در جستجوی پاپ فرانسیس در دنیای کتاب

کتابی با قصه دلتنگی‌ها و صبوری‌ها از جنس «به رسم امانت»

زمان ثبت قرارداد اولین تمدیدی پرسپولیس اعلام شد

احضار دو رئیس سابق بارسا در پرونده نگریرا

آتنا لشنی: با همسرم در مورد داوری بحث می‌کنیم

بازگشت مدافع پرسپولیس به تمرینات گروهی

اضافه شدن ماده تیمی میکس گلف به رشته‌های المپیک 2028

تشریح وضعیت مصدومان پرسپولیس؛دوری 3 هفته‌ای ارونوف از میادین

پیکان استقلال را محکوم کرد

دستور وزیر برای حضور دوومیدانی‌کاران ناشنوا در آفتاب انقلاب

حمایت مربی ختافه از آنچلوتی؛ بهتر از او وجود ندارد

گلر ناراضی بارسلونا شورش کرد!

کشف 50 میلیارد اموال سرقتی توسط پلیس

داستان خرس سریال «پایتخت» ادامه دارد | واقعی بود یا تن پوش؟

بیش از 8000 کیلومتر از راه‌های کردستان غیراستاندارد است

برگزاری نخستین کنفرانس ملی مطالعات محیطی دریاچه زریبار به میزبانی دانشگاه کردستان

البرز موتور محرکه اقتصاد ایران می‌شود

ضرورت بکارگیری سرمایه‌های خاموش مردمی در اقتصاد کشور/ اعتماد بخش خصوصی را به امنیت سرمایه‌گذاری جلب کنیم

حفظ و تدوام اشتغال بیش از 19 هزار نفر با ورود دستگاه قضایی در البرز

نگرانی از رکود و تعرفه، قیمت نفت را افزایش داد