عصر کرد

آخرين مطالب

بازدید میدانی معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش از پروژه‌های سرمایه‌گذاری با کاربری هتلی و صنعتی گفتگو

بازدید میدانی معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش از پروژه‌های سرمایه‌گذاری با کاربری هتلی و صنعتی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش با هدف بررسی روند پیشرفت، شناسایی مشکلات اجرایی و تسهیل در فرآیند تکمیل پروژه‌ها، از مجموعه‌ای از پروژه‌های سرمایه‌گذاری با کاربری هتلی و صنعتی در سطح جزیره کیش به‌صورت میدانی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مسعود نیک‌افروز در این بازدید میدانی که با همراهی جمعی از کارشناسان حوزه اقتصادی و سرمایه‌گذاری انجام شد، از 14 پروژه بزرگ سرمایه‌گذاری بازدید به عمل آورد. این پروژه‌ها عمدتاً در حوزه گردشگری با کاربری هتلی تعریف شده‌اند و برخی از آن‌ها در مراحل پایانی اجرا قرار دارند.
معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش در جریان این بازدید، با بررسی میدانی مسائل و چالش‌های موجود در فرآیند اجرای پروژه‌ها، بر لزوم تسریع در تکمیل آن‌ها تأکید کرد و ضمن گفت‌وگو با مدیران پروژه‌ها، بر همراهی کامل سازمان برای رفع مشکلات احتمالی تأکید نمود.
وی با بیان اینکه برخی از پروژه‌ها نیازمند توجه و تلاش بیشتری برای پیشرفت اجرایی هستند، افزود: در این بازدید، نکات لازم و توصیه‌هایی برای بهبود روند کار به سرمایه‌گذاران ارائه شد. انتظار می‌رود با افزایش تعامل و هماهنگی میان سرمایه‌گذاران و سازمان، سرعت اجرای پروژه‌ها افزایش یابد.
نیک‌افروز همچنین از حمایت‌های ارزشمند و پیوسته مدیرعامل محترم سازمان، دکتر کبیری، در راستای تسریع در روند تکمیل پروژه‌های ناتمام و راه‌اندازی واحدهای نیمه‌تمام قدردانی کرد و گفت: بدون حمایت‌های مستقیم مدیریت ارشد سازمان، امکان هم‌افزایی و حل مشکلات اجرایی پروژه‌ها تا این اندازه میسر نبود. دکتر کبیری با نگاه ویژه به تسریع در تکمیل پروژه‌های سرمایه‌گذاری و فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفول‌مانده، بستری مناسب برای حرکت رو به جلوی سرمایه‌گذاران فراهم کرده‌اند که نتایج آن به‌زودی در قالب تحرک قابل‌توجه در پروژه‌های اولویت‌دار مشاهده خواهد شد.
توسعه صادرات و تقویت تراز تجاری با حمایت از پروژه‌های صنعتی
در ادامه این بازدید، معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش با حضور در سایت پروژه‌های صنعتی، ضمن بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌های در حال انجام، با مدیران واحدهای صنعتی نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.
نیک‌افروز در این بخش از بازدید با تأکید بر جایگاه راهبردی بخش صنعت در اقتصاد منطقه آزاد کیش، اظهار داشت: تمرکز اصلی ما در حوزه صنعت، توسعه صادرات کالا و خدمات از منطقه است. با تقویت صنایع صادرات‌محور، می‌توان زمینه‌ساز رشد پایدار اقتصادی در جزیره شد و تراز تجاری منطقه را بهبود داد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های فراوان منطقه آزاد کیش در حوزه لجستیک، دسترسی به بازارهای بین‌المللی و معافیت‌های مالیاتی و گمرکی افزود: رویکرد ما حمایت از سرمایه‌گذاران صنعتی برای افزایش توان رقابتی، تولید صادرات‌محور و اتصال به زنجیره‌های جهانی تأمین و توزیع است.
نیک‌افروز همچنین به برخی چالش‌های موجود در مسیر فعالیت‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: در جلسات مختلف با مدیران واحدها، مشکلات فنی، اداری و اجرایی مطرح شده و توافق شده است که با پیگیری مستمر و حضور فعال‌تر سرمایه‌گذاران در کنار سازمان، مسیر رفع این مشکلات هموار شود.
وی تأکید کرد: سازمان منطقه آزاد کیش با تمام توان و با هماهنگی کمیسیون اقتصادی، در تلاش است تا مسیر سرمایه‌گذاری صنعتی در منطقه را هموارتر ساخته و با ایجاد شرایط تسهیل‌شده، امکان رشد صادرات و ارتقاء جایگاه کیش به‌عنوان یک قطب صنعتی و صادراتی در جنوب کشور را فراهم کند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/990346/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است!

قهرمانی در تورنمنت کافا سخت‌تر از جام ملت‌های آسیا!

فلیک: کسب پیروزی در این مقطع از فصل دشوار است

شاید رضا درویش بازهم مدیرعامل پرسپولیس!

گل اول استقلال به هوادار توسط رامین رضاییان

گل اول هوادار به استقلال توسط داریوش شجاعیان

گل دوم هوادار به استقلال توسط صادقی

شعار هواداران استقلال علیه سید حسین حسینی

فرصت عالی برای آبی‌ها که از دست رفت

ضربه سر رامین رضاییان به تیر دروازه هوادار برخورد کرد

گزارش زنده؛ استقلال 1 - 2 هوادار

‌می‌خواهند رئال را از لالیگا بیرون کنند!

1500 مرسوله از کردستان به کشورهای خارجی ارسال شد

اولین جلسه شورای اقتصاد در سال 1404؛ تمرکز بر توسعه صنعت نفت و گاز

البرز تبدیل به نگین اقتصادی ایران و منطقه می شود

تمام گزینه‌های جدی برای وزارت اقتصاد؛ از چهره‌های جدید تا بازگشت وزیر احمدی‌نژاد

ثبت جهانی زیورآلات سنتی یزد، نقطه تلاقی دیپلماسی فرهنگ و اقتصاد است

اختصاص پارکینگ برای خودروهای زائران اربعین در کرمانشاه

امور تخصصی هنرمندان را به دلالان واگذار نکنید

همه زندگی و عشق من کشتی است؛ می‌دانم کشتی گیرها چه شرایط سختی دارند

راه‌اندازی مرکز فوریت‌های سایبری در کردستان

غزل زیبایی از مولانا

ای بی خبران شکل مجازی هیچ است!

استقلال امروز از یک برچسب خلاص می‌شود!

اسلحه مخفی پاریس برای سه‌گانه تاریخی

توصیه فیگو به وینیسیوس؛ با هواداران در نیفت!

زمینم را به خاطر پرسپولیس از دست دادم!

بازگشت مهره کلیدی استقلال پس از مصیبت سنگین

ترکیب رقیب استقلال از این رو به آن رو شد

سپاهان و یک زمین تمرین جدید

اعلام ترکیب استقلال و هوادار برای دیدار عصر امروز

درخواست گواردیولا از طرفداران؛ فینال داریم، بیایید!

سکونشینی هر دو سرمربی در بازی حساس لیگ یک

تکرار صحنه‌های هیجان‌انگیز فولاد - پرسپولیس در انتظار تراکتور

نمایش «کاپوچینوی ایرلندی» در آستارا به روی صحنه رفت

تعطیلی مدارس روز چهارشنبه 3 اردیبهشت | مدارس این شهر تعطیل شد

یک ماه پرمخاطب برای «یخ بستگی» سارا بهرامی و مجتبی پیرزاده

سارقان زورگیر از مادر جوانی که فرزندش را در آغوش داشت به صحنه جرم برگشتند

بازسازی صحنه سرقت و گفت‌و‌گو با دزدان بی رحم خیابان بعثت

رسالت ذاتی سپاه در کردستان/امنیت پایدار مردمی حاکم است+فیلم

راه‌اندازی مرکز فوریت‌های سایبری در کردستان+فیلم

کامل برای دفاع از آرمان‌های انقلاب و ولایت تا پای جان

نمایشگاه نقاشی هنرمندان کوچک گالری مهریار در سینما بهمن سنندج

عارف: رفع موانع سرمایه‌گذاری در بخش انرژی بررسی شود

چالش‌ها و موانع سرمایه‌گذاری در بخش انرژی به دولت ارائه شود

تصمیم‌گیری درخصوص میزان پیشرفت طرح افزایش ضربتی تولید نفت خام 250 هزار بشکه در روز در دولت چهاردهم

مهاجرت شرکت های فناور از هرمزگان/ تهدید اقتصاد دریامحور!​​

عملکرد مصوبات و رفع چالش‌های اجرایی در خصوص توسعه میادین مشترک نفت و گاز بررسی شد

مشهد اینوکس؛ سرمایه‌ها به فرصت تبدیل می‌شوند

منطقه آزاد تجاری اردبیل؛ راهی به قفقاز، پلی برای اقتصاد