عصر کرد

آخرين مطالب

افزایش 2برابری تسهیلات حمایت از مشاغل خرد و خانگی در میانه سیاسی

افزایش 2برابری تسهیلات حمایت از مشاغل خرد و خانگی در میانه
  بزرگنمايي:

عصر کرد - وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، گفت: در جهت حمایت از مشاغل خرد و خانگی، سقف تسهیلات را در شهرستان میانه به دو برابر افزایش داده و پیگیری خواهم کرد و اعتبار لازم برای توسعه خانه امید بازنشستگان نیز بررسی خواهد شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از میانه، احمد میدری در سومین همایش «وفاق برای سرمایه گذاری و ایران ماهر» در شهرستان میانه، پس از شنیدن مطالبات کارآفرینان و تولیدکنندگان این شهرستان، با اشاره به اینکه مسائل مطرح شده جزء وظایف ذاتی دولت است، گفت: دولت وظیفه تحقق دغدغه های نمایندگان مردم شهرستان میانه در مجلس، مقامات استان آذربایجان شرقی و فعالان اقتصادی این شهرستان را به عهده دارد.
وی، قول تحقق درخواست ها و مطالبات شهرستان میانه را داد و گفت: از ظرفیت صندوق بازنشستگی و شستا در صنایع شیر در شهرستان میانه استفاده خواهیم کرد و صنایع تبدیلی کشاورزی را هم بررسی و گسترش می دهیم.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، افزود: در جهت حمایت از مشاغل خرد و خانگی، سقف تسهیلات را در شهرستان میانه به دو برابر افزایش داده و پیگیری خواهم کرد و اعتبار لازم برای توسعه خانه امید بازنشستگان نیز بررسی خواهد شد.
میدری اظهار کرد: مشارکت اجتماعی در وزارت کار به عنوان یک ابزار پیشران است و دولت ها بدون وجود مشارکت مردم در تحقق اهداف خود ناتوان هستند و هر کارمند دولت در هر شهر ایران اسلامی برای تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید باید کمک کند.
وی، تصریح کرد: باید ایمان بیاوریم که وفاق گره گشا است و لازمه آن همدلی بین سازمانی جهت موفقیت است و هر زمان مانند جنگ تحمیلی همدل شدیم پیروزی حاصل شد.
دعوت از وزرا برای حضور در آذربایجان شرقی
بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی در همایش «وفاق برای سرمایه گذاری و ایران ماهر» با حضور وزیر کار در شهرستان میانه، با بیان اینکه شهرستان میانه ظرفیت های بالایی برای توسعه دارد، گفت: از وزرا برای حضور میدانی در استان دعوت می‌کنیم
وی، افزود: در کنار نیازمندی هایی که مطرح شد، هر یک از این توانمندی‌ها در صورتی که به عنوان یک قابلیت تعریف بشود، یک فرصت است، اما اگر نتوانیم بر روی آنها عملیات اجرایی و کاربردی انجام بدهیم، به عنوان یک انتظار و یک مطالبه تبدیل به یک تهدید می شود.
استاندار آذربایجان شرقی، افزود: اگر بخواهیم از این ظرفیت ها، قابلیت ها و توانمندی ها، نتیجه کاربردی بگیریم، باید بحث های خودمان را به حیطه وظایف و اختیارات وزارت کار محدود بکنیم.
سرمست تاکید کرد: هدف از برگزاری دیدار ها و سفر مقام های عالی کشوری به استان، اعمال مدیریت کاربردی است.
وی، گفت: از فرمانداران در زمان انتصاب و معارفه شان، درخواست کردیم که با همفکری همه اصحاب نظر، تجربه و کارآفرینان، صنعتگران و افراد صاحب نظر، مجموعه قابلیت های شهرستان را احصا کنند و بر مبنای پیشنهادات و راهبردهایشان در چارچوب اسناد بالا دستی از جمله برنامه هفتم توسعه، برش شهرستانی را ارایه دهند.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در شهرستان میانه، به رغم فرصت ها و ظرفیت هایی که ذکر شد، برخی چالش ها از قبیل مشکل آب شرب، نبود مدیریت زنجیره تولید دام و طیور و کمبود فضاهای گردشگری وجود دارد.
سرمست تصریح کرد: بنا داریم که از هر کدام از وزرا به تناسب حیطه کاری شان، برای حضور در شهرستان های استان دعوت کنیم.
وی، ادامه داد: در همایش امروز که وفاق برای سرمایه گذاری است، مطالبات مسئولان و نمایندگان شهرستان میانه در هفت بند ذکر شد که از وزیر محترم کار درخواست دارم در صورت امکان، درباره هر یک از آنها توضیح دهند، و یا اینکه موضوع را بر اساس کار کارشناسی که در وزارت خانه انجام خواهد شد، دنبال کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: از جمله خواسته هایی که مطرح شد، احداث واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با سرمایه گذاری زیر مجموعه ای از «شستا» برای تولیدات بخش کشاورزی شهرستان بود که با توجه به قابلیت های ویژه شهرستان همچون داشتن مقام اول استان در تولید سیب یا برخورداری از جایگاه قابل توجه در تولید گوشت قرمز، مرغ و ماهی، خواسته بحق و مناسبی است و و می توان روی آنها حساب ویژه ای باز کرد.
سرمست ادامه داد: تکمیل مجموعی ورزشی کارگران و احداث مرکز آموزش صنایع تبدیلی کشاورزی صنایع دستی و بازارچه دائمی فروش محصولات صنایع دستی از دیگر موارد است.
وی افزود: در اغلب شهرستان ها این مشکل را داریم که تولیدکنندگان، مکانی برای عرضه و فروش محصولات صنایع دستی خود ندارند و این خواسته ای است که ما در سطح استان دنبال می کنیم و از وزیر محترم کار نیز در این ارتباط، درخواست مناسبی شده است.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه احداث مرکز جراحی های محدود توسط سازمان تامین اجتماعی در سطح شهرستان میانه، نیاز مبرم است، اضافه کرد: قبلا نیز درخواستی در رابطه با یک بیمارستان خیّر ساز شده بود که ساخت آن شروع شده ولی ناتمام مانده است و برای این موضوع هم از خیرین و افرادی که در این شهرستان و خارج از شهرستان هستند، دعوت می‌کنیم که پای کار بیایند؛ ما نیز در استان پیگیری های لازم را در این باره از وزارت بهداشت را انجام خواهیم داد.
سرمست تاکید کرد: احداث مرکز جراحی های محدود یک درخواست واقع بینانه است که امکان پذیر است و به نظرم وزیر محترم کار اگر برای مردم میانه این نوید را بدهند، دستاورد خوبی برای شهرستان و باقیات صالحات خواهد بود.
وی افزود: توسعه «خانه امید بازنشستگان»، تکمیل و راه اندازی ساختمان نیمه تمام مرکز شبانه روزی نگهداری معلولین و نوسازی و تامین تجهیزات کارگاه های آموزشی فنی حرفه ای از دیگر مطالبات مردم عزیز شهرستان میانه است که باید دنبال شود.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: این هفت خواسته ، معقول و منطقی بوده، اما نیازمندی های این شهرستان خیلی فراتر از این هاست چون قابلیت های میانه بیشتر است.
سرمست تشریح کرد: از فرماندار شهرستان میانه می خواهم زمینه ای فراهم کند تا فعالان، صنعتگران و کارآفرینان اگر پیشنهاداتی داشته باشند، ارائه کنند.
وی، تاکید کرد: آن چیزی که ما در سند توسعه شهرستان دنبال می کنیم، همین وفاق، اتفاق نظر و خرد جمعی است که قابلیت های شهرستان را در نظر بگیرد و نیازمندی ها را بر اساس امکانات موجود بسنجد.
استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: ما نیز وظیفه داریم آنها را پیگیری کنیم و در رابطه با بخش های دیگر هم برای شهرستان های خودمان از وزرای محترم دیگر درخواست سفر داشته باشیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/988969/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

برترین بازیکنان هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران

سیدصالحی: بعضی از بازیکنان در حد نام استقلال هم بازی نکردند!

یحیی تعیین‌کننده سرنوشت لیگ برتر!

قهرمانی زود هنگام تنیس روی میز دختران ایران در آسیای میانه

تشکر از بانوان طلایی‌پوش به سبک بازیکنان سپاهان

استقلال خوزستان با 3 غایب مطرح مقابل خیبر

رفتار عجیب رئال؛ کاپیتان‌ها بلاتکلیف شدند

پیش‌بینی قهرمان لیگ ایران توسط هوش مصنوعی

3 میلیون دلار برای حضور در یک صحنه از فیلم!

وفاق و شایسته‌سالاری، محور توسعه سیستان و بلوچستان است

اجرایی شدن قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در اسرع وقت

صبانور در مسیر مسئولیت اجتماعی؛ تجهیز مراکز درمانی شهرستان بیجار

تهران صاحب مرکز SOS می‌شود

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

سرپرست فرمانداری قصرشیرین: ارتقای خدمات‌رسانی به زائران اربعین در دستور کار است

پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در سقز ایجاد می‌شود

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

انسداد 510 حلقه چاه غیرمجاز در کردستان

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

مثلث آتشین فوتبال اروپا

خطر از بیخ گوش مدافع سپاهان گذشت

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

خسته‌کننده‌ترین صحنه لیگ با تصمیم پرسپولیس

صحنه کارتون فوتبالیست‌ها در ال‌کلاسیکو ایران!

تزریق سالانه 50 میلیون مترمکعب رواناب به آبخوان‌های کردستان

روایت هولناک از تنبیه بدنی 13 دانش‌آموز در سنندج

برنامه‌های 24 گانه برای تحقق شعار سال در کردستان تعیین شده است

صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری در کردستان تسریع یابد

افت 36 متری سفره های آب زیرزمینی در دشت های شرقی استان کردستان

تعویق در بهره‌برداری از سد ژاوه به دلیل مشکلات زیست محیطی ادامه دارد

17 نقطه پرحادثه‌ در جاده‌های استان کرمانشاه اصلاح شد

پای سرمایه‌گذاران آمریکایی به اقتصاد ایران باز می‌شود؟

اختصاص500 میلیارد تومان برای اشتغالزایی از سوی بسیج سازندگی آذربایجان

دولت، ملت و تولید؛ هم‌افزایی برای جهش اقتصادی در سال 1404

تجلیل استاندار کرمانشاه از خانواده شهدای ارتش همزمان با روز ارتش

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

کدام قانون داد کارتال را در آورد

محرز پس از نه سال بهترین بازی‌اش را تکرار کرد!

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

مدافع اینتر از بایرن مونیخ عذرخواهی کرد