انتقاد بازیکن سابق ترکیهای از کارتال؛ او حتی جواب سلام من را نمیداد!
ورزشي
بزرگنمايي:
عصر کرد - مهر / یک بازیکن سابق فوتبال ترکیه ای در صحبت هایی از اسماعیل کارتال سرمربی حال حاضر تیم پرسپولیس انتقاد کرد.
«اوغور دمیروک» بازیکن سابق تیمهای فوتبال ترابزوناسپور و کایسریاسپور که آخرین بار برای آدانااسپور در لیگ یک ترکیه بازی کرد به تازگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرده است.
او در گفتگویی در خصوص مربیانی که با آنها کار کرده از جمله اسماعیل کارتال سرمربی کنونی پرسپولیس نیز صحبت کرده است. «دمیروک» در رابطه با کارتال گفته است: وقتی او (کارتال) به کونیااسپور آمد، در ابتدا ما را به اتاقش دعوت و با ما صحبت کرد، کمک میخواست تا تیم را بشناسد و مدام در تمرینات کنار ما بود. اما بعد از یک باخت، رفتار او به کلی تغییر کرد. دیگر نه سلام میداد و نه به ما نگاه میکرد!
او ادامه داد: من از او دلخورم چون وقتی شرایط سخت شد، پشت من نبود. در فوتبال، همه در روزهای خوب کنار بازیکن هستند، اما مهم این است که در روزهای سخت هم از او حمایت کنند.
-
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵:۱۷
-
۶ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/986716/