ضرورت حمایت از سرمایهگذاری جهت تولید در آذربایجان شرقی
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر کرد - استاندار آذربایجانشرقی، گفت: ضروری است در سال سرمایهگذاری برای تولید، حمایتهای بیشتری انجام گیرد. - اخبار استانها -
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بهرام سرمست در دومین روز از «سهشنبههای اقتصادی» سال 1404 در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع شهرستان بناب، با تاکید بر حمایت از سرمایهگذاران، گفت: فرش قرمز برای سرمایهگذاران پهن میکنیم و معتقدیم باید از سرمایههای راکد در جهت رونق تولید بهره برد.
وی، با بیان اینکه در نقشه توسعه آذربایجان شرقی، طرح متوازن مناطق مختلف استان در اولویت است، از کارآفرینان خواست طرحهای توسعه را در برنامههای خود قرار دهند.
استاندار آذربایجان شرقی با اعلام اینکه اولویت در تخصیص منابع با واحدهای تولیدی دارای طرح توسعه است، عنوان کرد: بحثهای حاشیهای همچون سم مهلک بوده و به حال توسعه منطقه مضر است.
سرمست به اهمیت شهرستانها اشاره کرد و گفت: هر شهرستانی برای خود ظرفیتها و مزیتهایی دارد که باید به فعل برسند.
وی با بیان اینکه توسعه زمانی مثمرثمر خواهد بود که متوازن، متعادل و هم افزا باشد، بیان کرد: شعار توسعه متوازن را نباید اسیر مرزبندیهای محدود کرد.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: توسعه شهرستانهای جنوب استان به هم وابسته بوده و مزیت نسبی آنها گردش مالی بالا و سختکوشی و تجارت پیشه بودن مردم است.
سرمست خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی اگر موانع تولید را با صدور مجوزهای لازم از سر راه بردارند، واحدهای تولیدی جنوب استان میتوانند صادرات چشمگیری داشته باشند.
وی بر لزوم تفویض اختیارات تاکید کرد و افزود: خانه صنعت برای روانسازی امور، اختیارات خود را در شهرستان ها تفویض کند.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: همگرایی اقتصادی بین شهرستانهای جنوب استان میتواند مفید به حال مردم و عمران و آبادی منطقه باشد.
سرمست معادن را ظرفیتی بزرگ برای استان خواند و گفت: اگر ظرفیتهای معدنی ورزقان به درستی فعال شود میتواند کل استان را متحول کند.
وی با تاکید بر اینکه مزیتهای نسبی هر شهرستان باید فعال شود، گفت: ظرفیتهای موجود در منطقه، این قابلیت را دارند که پایانه صادراتی به صورت یکپارچه در زمینه محصولات خشکبار در آن مستقر شود.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در بازدیدهایی که امروز انجام گرفت، مجوز هایی که در جلسات قبلی داده شده بود، مورد بررسی قرار گرفت تا ببینیم که الزامات آن تا چه میزان فراهم شده است.
سرمست اضافه کرد: ظرفیتی که ایجاد شده است، امیدوارکننده بوده و ضروری است در سال سرمایهگذاری برای تولید، حمایتهای بیشتری انجام گیرد.
وی گفت: در این منطقه این ظرفیت وجود دارد که به مرکز صادراتی محصولات خشکبار برای کل کشور تبدیل شود.
استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: واحدهای فولادی و شرکتهای صنعتی دیگر نیز که در شهرک صنعتی بناب واقع شده است، دارای طرح توسعه بوده که در چارچوب آمایش سرزمینی و صنعتی قابل پیگیری است.
بهگزارش تسنیم، در این جلسه پرونده 13 واحد صنعتی و تولیدی در حوزههای کشاورزی، مالیاتی، تسهیلات بانکی، محیط زیست و انرژی مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات مقتضی در راستای تسهیل و رفع موانع تولید اتخاذ شد.
استاندار آذربایجانشرقی در چارچوب «سهشنبههای اقتصادی» این هفته خود از پنج واحد تولیدی و صنعتی، شامل سه واحد تولید و بستهبندی صنایع غذایی، یک واحد تولید موتورسیکلت و یک کارخانه فولاد بازدید کرد.
انتهای پیام/
-
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴:۴۳
-
۶ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/986708/