عصر کرد

آخرين مطالب

15 نامزد «چهره سال هنر انقلاب» معرفی شدند؛ از پارسایی تا کارن همایونفر سیاسی

15 نامزد «چهره سال هنر انقلاب» معرفی شدند؛ از پارسایی تا کارن همایونفر
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مهر /با اعلام هیئت انتخاب نامزدهای «چهره سال هنر انقلاب اسلامی» 15 هنرمند به عنوان نامزدهای «چهره سال1403 هنر انقلاب» معرفی شدند.
به نقل از روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی، هیئت انتخاب نامزدهای نهایی «چهره سال هنر انقلاب اسلامی» در نخستین جلسه، 15 هنرمند را به عنوان نامزد چهره سال هنر انقلاب معرفی کردند که اسامی آن‌ها به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:
سید احسان باقری- عکاس: برای خلق مجموعه آثار شاخص صحنه‌پردازی‌شده از جمله عکس «وارثین» در روایت مقاومت مردم مظلوم فلسطین.
حسین پارسایی- کارگردان تئاتر: برای کارگردانی نمایش میدانی «نبرد رستم و سهراب» با مضامین عمیق ملی- میهنی و خلق یک اثر هنری ممتاز در سپهر تئاتر ایران.
خیراله تقیانی پور- کارگردان تئاتر و سینما: برای کارگردانی فیلم سینمایی «قلب رقه » و تلاش برای روایت دراماتیک حضور رزمندگان مدافع حرم در نبرد با گروهک‌های تکفیری.
گلستان جعفریان - نویسنده: برای انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاییز آمد» و 135 بار تجدید چاپ این کتاب به واسطه استقبال چشمگیر مخاطبان.
محمد حمزه زاده - نویسنده: برای خلق مجموعه کتاب «قصه‌های دلستان و گلستان» در امتداد سنت قصه‌پردازی ایرانی و استقبال مخاطبان از این اثر.
محمدرضا دوست محمدی - گرافیست: برای خلق پرتره فرماندهان شهید جبهه مقاومت و کنشگری مؤثر در میدان هنر مقاومت با مشارکت فعال در رویدادهای هنری و مربی‌گری برای هنرمندان جوان.
وهب رامزی - عکاس: برای برگزاری نمایشگاه عکس روایت «کلیدهایی که عمرشان از اسرائیل بیشتر است» و اقبال اهالی هنر به این تجربه تازه هنری.
محبوبه سادات رضوی نیا - نویسنده: برای نگارش کتاب تحسین شده « عایده » و فتح باب «روایت مقاومت بدون مرز» در ادبیات پایداری.
محمد رسولی - شاعر: برای خلق اشعار بهنگام و مؤثر در هنگامه نبرد طوفان‌الاقصی و به میدان آوردنِ شعر در میانه روزهای مهم جبهه مقاومت.
میلاد عرفان پور - شاعر: برای خلق آثار بهنگام و مؤثر در واکنش به وقایع مهم سال 1403 و میدان‌داری در عرصه شعر برای رشد و ارتقای کیفیت آثار هنرمندان جوان.
رضا کشاورز حداد - کارگردان سینما: برای کارگردانی فیلم «باغ کیانوش» که با بهره‌مندی از ظرفیت عظیم «اقتباس»، خاطرات آثار ماندگار سینمای نوجوان را زنده کرد با اقبال نوجوانان همراه شد.
سجاد مهرگان - کارگردان تلویزیون: برای کارگردانی سریال تلویزیونی «آقای قاضی» که تجربه‌ای متفاوت برای تلویزیون رقم زد و به پرمخاطب‌ترین سریال سال 1403 صداوسیما تبدیل شد.
سیدمحمدرضا میری - نقاش و گرافیست: برای خلق تابلوی نقاشی «رؤیای نصرالله» و مجموعه فعالیت‌های مؤثر در میدان هنرهای تجسمی برای توسعه هنر مقاومت.
محمدحسین نیرومند - کارتونیست : برای مجموعه فعالیت‌های مؤثر در خلق آثار هنری ضد صهیونیستی و مربی‌گری در مسیر رشد هنرمندان جوان.
کارن همایونفر - آهنگساز: برای خلق آلبوم «سید الامه » در رثای شهید سیدحسن نصرالله که به یک نغمه ماندگار در تاریخ جبهه مقاومت تبدیل شد.
پس از بررسی کارنامه و عملکرد 15 نامزد «چهره سال هنر انقلاب سال 1403» در جلسات تکمیلی هیئت انتخاب، نام 5 نامزد نهایی معرفی خواهد شد و طی نظرخواهی از خبرگان و نخبگان هنر انقلاب، چهره سال هنر انقلاب اسلامی انتخاب و در آئین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی معرفی می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/986340/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شناسایی ارتباط کرونا با زوال عقل

دولت مستاجران را صاحب خانه می‌کند | قول بزرگ وزیر راه به مستاجران

خلاصه بازی آینتراخت فرانکفورت 0 - تاتنهام 1

منچستریونایتد 5-4 لیون؛ تیم سرالکس زنده شد

اشتباه مدافعان؛ گل سوم لیون توسط رایان چرکی در دقیقه 104

گل چهارم لیون توسط الکساندر لاکازت از روی نقطه پنالتی در دقیقه 109

گل سوم منچستریونایتد توسط برنو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 114

گل چهارم منچستریونایتد به لیون توسط کوبی ماینو

گل پنجم منچستریونایتد به لیون توسط هری مگوایر

خلاصه بازی چلسی 1 - لژیا 2

هنرمند پیشکسوت درگذشت

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با سپاهان

داور سابق فوتبال آلمان: گل اول اینتر به بایرن مونیخ باید مردود اعلام می‌شد

خاطره‌بازی با ایران در المپیک پاریس 2024

گل اول لیون به منچستریونایتد توسط کورنتین تولیسو در دقیقه 71

گل دوم لیون به منچستریونایتد توسط الکساندر لاکازتدر دقیقه 78

اخراج تولیسو؛ منچستریونایتد 2-2 لیون

گل مردود طارق جرج؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

لزوم حمایت مالی و محتوایی از برنامه‌های مهدوی در استان کردستان

آموریم: بازیکنان جلوی لیون باید مراقب اونانا باشند!

گل دوم منچستریونایتد به لیون توسط دالو

گل اول تاتنهام توسط سولانکه از روی نقطه پنالتی در دقیقه 43

آیا تمدید قرارداد با صلاح عاقلانه بود؟

واکنش روا به حواشی دیدار ایران - ازبکستان

اونانا از هواداران لیون انتقام گرفت!

سر‌توپ دیدنی گارناچو؛ منچستریونایتد 2-0 لیون

در میان غفلت مدافعان؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

دو واکنش دیدنی کواسویچ؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

صحبت‌های هواداران ناراضی نساجی پس از شکست مقابل خیبر

خادمین شهدا حافظان راه نور هستند

اعتراض تیم کاندیدای سقوط: پنالتی‌مان سوخت!

برگزاری رژه نیروهای مسلح در سنندج/محدودیت‌ ترافیکی اعمال شد

کردستان زمینه‌ساز گسترش فرهنگ مهدوی است

مهدویت ظرفیت مشترک میان مذاهب اسلامی است

طرح «همدلان ظهور» الگویی موفق از مشارکت مردمی در مهدویت است

اعتراف جالب قالیباف درباره اقتصاد ایران

امراله عظیمی چهره سال هنر انقلاب اسلامی در کرمانشاه شد

پایداری هوای کرمانشاه از جمعه تا دوشنبه

پروژه تله‌کابین تاق‌بستان شتاب می‌گیرد / استفاده حداکثری از ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه

وضعیت آب و هوا کرمانشاه فردا جمعه 29 فروردین ماه 1404 | هواشناسی کرمانشاه 29 فروردین ماه

تله‌کابین تاق‌بستان با گرفتن مجوزها در کمتر از دو سال تکمیل می‌شود

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

معاون استاندار: ایمن‌سازی جاده‌های کردستان ضروری است

معرفی کتاب یک عاشقانه آرام؛ روایت زندگی و عشق ماندگار

داستانک/نقل قول بد

وینگر سابق پرسپولیس و رد یک تئوری قدیمی!

بارسا امسال سه‌گانه می‌برد، ولی با تواضع!‏

آرزوی لیونل مسی برای خط دفاعی بارسلونا!

راه‌حل قطعی برای ‏VAR‏؛ داور را حذف کنید!‏