سوپرایز لیست تیم ملی و شروع عملیات غیرممکن
ورزشي
بزرگنمايي:
عصر کرد - ورزش 3 /یکی از بهترینهای فصل قبل لیگ والیبال در تمرینات حضور پیدا کرد.
در فصل قبل لیگ برتر والیبال ایران، مصطفی نجفی دریافتکننده قدرتی تیم چادرملو اردکان یکی از بهترینهای پست خود بود. این بازیکن جوان زیر نظر علیرضا طلوعکیان در تیم چادرملو درخشید و توانست از سوی روبرتو پیاتزا به تیم ملی والیبال ایران دعوت شود.
او که با تیمش تا نیمهنهایی لیگ برتر والیبال ایران نیز پیش رفت، حالا پس از یک استراحت کوتاه از دو روز پیش در تمرینات تیم ملی والیبال ایران حاضر شد تا به یکی از آرزوهای خود برسد.
مصطفی نجفی که اولینبار است به تیم ملی والیبال ایران دعوت میشود بسیار امیدوار است در سالی که قرار است به جوانترها بیشتر میدان دادن شود، از او نیز استفاده شود تا بتواند اعتماد مربیان تیم ملی را به خود جلب کند
شاید مصطفی نجفی با توجه به عملکرد خوبی که در لیگ برتر والیبال ایران داشت به سوپرایز تیم ملی والیبال ایران در این فصل تبدیل شود. البته برای تحقق این امر او باید اول برای تیم ملی بازی کند که در حضور چندین بازیکن آماده در پست دریافتکننده قدرتی کار بسیار سختی خواهد بود.
-
سه شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸:۴۸
-
۹ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/986208/