عصر کرد

آخرين مطالب

مدیرانی که میلیون‌ها دلار را آتش زدند؛ استقلال و پرسپولیس در صدر «بدها» ورزشي

مدیرانی که میلیون‌ها دلار را آتش زدند؛ استقلال و پرسپولیس در صدر «بدها»
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مهر / فصل بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال در شرایطی هفته‌های پایانی خود را سپری می‌کند که برخی مربیان خارجی نتوانستند انتظارات را برآورده کنند و مدیران آنها میلیون ها دلار را دور ریختند.
 در فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر تیم‌هایی تصمیم گرفتند که هدایت کادر فنی و بازیکنان خود را به مربی خارجی بسپارند که در بین آنها برخی از مربیان موفق ظاهر شدند و برخی دیگر نتوانستند انتظارات را برآورده سازند و خیلی زود از فوتبال ایران کنار گذاشته شدند

عصر کرد


ناکامی پرسپولیس با گاریدو
پس از پایان فصل بیست و سوم و با جدایی اوسمار ویه را از هدایت تیم فوتبال پرسپولیس، مدیران این باشگاه خوان کارلوس گاریدو با سابقه هدایت تیم‌های مختلف در لالیگا اسپانیا را به عنوان سرمربی جدید تیم خود معرفی کردند اما شرایط باب میل هواداران این تیم پیش نرفت و با اینکه گاریدو در دیدارهای ابتدایی با پرسپولیس توانست نتایج خوبی را کسب کند اما عدم نتیجه‌گیری در لیگ نخبگان آسیا و پس از آن عدم درخشش در لیگ برتر باعث شد تا صدای هواداران این تیم بلند شود و پس از شکست 3 بر یک مقابل مس رفسنجان در هفته سیزدهم این مربی از هدایت پرسپولیس کنار گذاشته شد.
گاریدو در مجموع در 20 بازی هدایت پرسپولیس را بر عهده داشت که حاصل آن 9 پیروزی، پنج تساوی و 6 شکست بود و او در مجموع در 45 درصد از بازی‌ها موفق شد تیم خود را با پیروزی از زمین بازی خارج کند. پس از اخراج گاریدو، هدایت موقت پرسپولیس به کریم باقری سپرده شد و بعد از 40 روز از اخراج گاریدو، اسماعیل کارتال مربی نام آشنای ترکیه‌ای هدایت پرسپولیس را بر عهده گرفت
بازار



سپاهان از مورایس دل کند
تیم فوتبال سپاهان به مانند فصل گذشته، کار خود را با ژوزه مورایس آغاز کرد و دو هفته پس از قهرمانی در جام حذفی و در حالی که مورایس از سمتش کناره‌گیری کرده بود اما پس از صحبت با مدیران این باشگاه ترجیح داد تا بار دیگر هدایت سپاهان را در فوتبال ایران بر عهده بگیرد.
سپاهان که شانس حضور در مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا را داشت در خانه و در اولین بازی فصل جدید خود به مصاف شباب الاهلی امارات رفت که با شکست سنگین 4 بر یک مواجه شد تا شانس حضور در بالاترین سطح مسابقات باشگاهی در آسیا برای زردپوشان از دست رود.
سپاهان پس از حذف از مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، کار خود را در لیگ برتر با کسب چهار پیروزی متوالی آغاز کرد و در اولین بازی خود در مرحله گروهی در لیگ قهرمانان آسیا 2 مقابل الوحدات اردن شکست خورد. سپاهان با اینکه در لیگ برتر نتایج خوبی را کسب کرده بود اما در رقابت‌های آسیایی ضعیف ظاهر شد و در با اینکه در دومین بازی خود مقابل استقلال تاجیکستان به برتری رسید اما با قبول شکست مقابل شارجه امارات در سه بازی محکوم به دو شکست شد.
پس از پیروزی مقابل آلومینیوم، ژوزه مورایس برای دومین بار از سمت خود استعفا کرد که با موافقت مدیران باشگاه سپاهان همراه شد تا داستان مورایس و سپاهان به پایان خط برسد. پس از استعفای مورایس هدایت سپاهان به پاتریس کارترون فرانسوی رسید که تاکنون توانسته عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد.
فرصت 27 روزه خیبر به مربی برزیلی
تیم فوتبال خیبر که اولین فصل حضورش در لیگ برتر را تجربه می‌کند کار خود را با رضا مهاجری آغاز کرد اما عمر مربیگری او در این تیم تنها پنج هفته دوام داشت و به دلیل نتایج ضعیف از سمتش برکنار و «مارکو اورلیو» مربی برزیلی خیبر به عنوان سرمربی جدید این تیم در تاریخ 3 مهر 1403 انتخاب شد. اورلیو تنها در سه بازی و مقابل تیم‌های آلومینیوم، گل گهر و چادرملو هدایت خیبر را بر عهده داشت که حاصل آن کسب یک تساوی و دو شکست بود تا در اول آبان او هم از سمتش برکنار شود و به جای او سعید دقیقی هدایت خیبر را برعهده گرفت.
بوژوویچ، پُرحاشیه ترین مربی خارجی لیگ برتر
تیم فوتبال استقلال خوزستان در ابتدای فصل و پس از جدایی سید سیروس پورموسوی کار خود را با میودراگ بوژوویچ مونته نگرویی آغاز کرد. آبی‌های اهواز به واسطه حضور بازیکنان خارجی خوب در ترکیب خود توانستند عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش بگذارند و دیگر به عنوان تیم مدعی سقوط کسی آنها را صدا نزند. اما بوژوویچ فصل را با استقلال خوزستان به پایان نرساند. آخرین بازی که بوژوویچ روی نیمکت استقلال خوزستان نشست به دیدار برگشت مقابل چادرملو برمی گشت که با شکست آبی‌ها همراه شد. پس از آن و به دلیل مسائل مالی بوژوویچ از هدایت استقلال خوزستان استعفا کرد و یک روز بعد به عنوان سرمربی استقلال تهران انتخاب شد که تا به امروز یکشنبه 24 فروردین هنوز موفق نشده همراه با استقلالی‌ها به پیروزی دست یابند.

عصر کرد


استقلال و حضور دو مربی خارجی گمنام
تیم فوتبال استقلال تهران کار خود را در فصل جاری با هدایت جواد نکونام آغاز کرد اما پس از شکست در دربی 104 مقابل پرسپولیس و پس از آن ناکامی مقابل السد قطر در لیگ نخبگان آسیا او از هدایت استقلال کنار رفت و هدایت موقت استقلالی‌ها به سهراب بختیاری زاده سپرده شد. با گذشت چند بازی مدیران باشگاه استقلال با پیتسو موسیمانه سرمربی گمنام برای ایرانی‌ها و آشنا برای فوتبال آفریقا به توافق رسیدند و او با عقد قراردادی هدایت آبی‌ها را بر عهده گرفت و از تاریخ پنج آبان کار خود را روی نیمکت این تیم با شکست مقابل خیبر آغاز کرد. یتسو موسیمانه سرمربی سابق تیم فوتبال استقلال تهران در 94 روزی که هدایت آبی‌پوشان را بر عهده داشت نتوانست انتظارات را برآورده کند و در پایان تمرین روز (سه شنبه 9 بهمن) با ارسال نامه‌ای به باشگاه استقلال قرارداد خود را با آبی‌ها به دلیل عدم پرداخت مطالبات خود فسخ و تهدید کرد که اگر تا 10 روز آینده مطالباتش پرداخت نشود از این باشگاه به فدراسیون جهانی فوتبال فیفا شکایت خواهد کرد.
استقلالی‌ها پس از موسیمانه بار دیگر هدایت تیم خود را به سهراب بختیاری زاده و پس از آن و برای یک بازی به محمد نوازی سپردند اما عدم نتیجه گیری باعث شد تا آنها بوژوویچ را به عنوان سرمربی جدید خود انتخاب کنند که او آمار بسیار ضعیفی را از خود به ثبت رسانده است. استقلال با هدایت بوژوویچ در 7 بازی هیچ بردی کسب نکرده و در 3 بازی به نتیجه تساوی رسیده و 4 شکست را تجربه کرده است تا زمزمه‌های برکناری او در هفته‌های پایانی لیگ برتر بار دیگر به گوش برسد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/986141/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف فرار مالیاتی 275 میلیارد تومانی در کردستان

ایران‌شناس و ادیب برجسته، دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن

بازگشت مدافع مصدوم رئال برابر بارسلونا

پینگ‌پنگ‌باز 11 ساله ایران فینالیست کانتندر بوسنی شد

پیولی: در ایتالیا ساعت 10 می‌خوابم، اینجا بازی می‌کنیم!

حمیدرضا بابایی: علیاری مطمئناً امروز به تمرینات برمی‌گردد

سرمربی نیوکسل: نمی‌دانستم بیماری‌ام چقدر جدی است

نگاهی به 4 هفته پایانی لیگ یک

فوتبالی که پول ساخت 3 هزار مدرسه عربستان را بلعید!

والدس: مربیگری در بارسا نه، قدم به قدم پیش می‌روم

فولاد-تراکتور؛ جدال فنی با تفکرات آشنا

پیش بینی آب و هوای کردستان و سنندج فردا شنبه 6 اردیبهشت 1404

کشف فرار مالیاتی 275 میلیارد تومانی در کردستان+فیلم

آسفالت 2 میلیون مترمربع از معابر و خیابان‌های شهر سنندج

توهین‌کنندگان به مقدسات اهل سنت در رسانه ملی از مردم عذرخواهی کنند

قطعی برق کردستان فردا شنبه 6 اردیبهشت ماه 1404 | ساعت خاموشی برق کردستان 6 اردیبهشت + قطعی برق سنندج

جایگاه نماز جمعه برای حفظ وحدت اسلامی در جامعه به خوبی تبیین شود

3 خطر شرطی کردن اقتصاد به مذاکرات

نقشه راه بورس در 1404؛ استراتژی‌هایی برای فتح قله‌های سود

از نمایش آثار رضا بابک تا معارفه مدیری که «اقتصاد هنر» را سامان می‌دهد

حجاب یک اصل اجتماعی است/ خلیج فارس تا همیشه فارس می‌ماند

شعار سرمایه‌گذاری برای تولید یک راهبرد کلان اقتصادی است

لزوم سرمایه‌گذاری مردم برای رونق گردشگری چادگان

واکنش ائمه‌جمعه استان تهران به شرطی‌سازی اقتصاد با مذاکرات

تقوا، شُکر، جهاد و وحدت؛ چهار محور خطبه‌های جمعه کرمانشاه

پیش بینی آب و هوای کرمانشاه فردا شنبه 6 اردیبهشت 1404

عملیات «بازی‌دراز» نماد وحدت ارتش و سپاه بود

دستگاه‌های امنیتی، قوه قضاییه از فعالیت افراد کینه‌توز در رسانه ملی ممانعت کنند

بوک عربی به نویسنده مصری رسید

آمار و ارقام دیدار استقلال و پیکان؛ 16 سال شکست‌ناپذیری استقلال

ناگلزمان دستیار مورد اعتمادش را از دست می‌دهد

علاقه فابرگاس به جذب دی‌بروینه

هدف بعدی گل‌زن نارنجی‌ها؛ پرسپولیس

آنچلوتی به برزیل نزدیک‌تر شد!

گرم کردن ماندگار مارادونا پیش از بازی مقابل بایرن مونیخ

اخطار عطایی: ژاپنی‌ها پدر در می‌آورند!

وقتی اینزاگی در ایتالیا شاهکار می‌کند

بازدید وزیر ورزش عراق از موسسه تربیت بدنی آستان قدس رضوی

پرسپولیس زودتر از همیشه استارت زد؛ توافق نهایی با 3 بازیکن

حفظ وحدت در برابر توطئه‌های تفرقه افکنانه دشمنان ضروری است

شورا و شهرداری سنندج با پروژه‌های کلان چهره شهر را دگرگون می‌کنند

رونمایی از 20 فرصت سرمایه‌گذاری در سنندج

افزایش 50درصدی بن معیشتی مستمری‌بگیران در کردستان

میدان به تفرقه‌افکنان داده نشود/حفظ وحدت ضروری است

آسفالت 2 میلیون متر مکعب فضای شهر سنندج

دستگاه‌های امنیتی، قوه قضاییه از فعالیت افراد کینه‌توز در رسانه ملی ممانعت کنند

ذهن ایرانیان در تسخیر غول تورم؛ چگونه فشار اقتصادی بر روان ما اثر می‌گذارد؟

کارگر و کارفرما دو همکار در بهبود وضعیت اقتصادی جامعه

اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند

پیش بینی وضعیت آب و هوا کرمانشاه فردا شنبه 6 اردیبهشت ماه 1404 | هواشناسی کرمانشاه در 24 ساعت آینده

ویکی پدیاجستجو