عصر کرد

آخرين مطالب

خبر‌ خوش برای مستاجران/ سقف اجاره مسکن امروز اعلام می‌شود گفتگو

خبر‌ خوش برای مستاجران/ سقف اجاره مسکن امروز اعلام می‌شود
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه وشهرسازی از برگزاری جلسه شورای عالی مسکن خبر داد و گفت: در این جلسه تصمیمات بسیار مهم و خوبی برای مستاجران گرفته خواهد شد.
نرگس رزبان مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزیر راه وشهرسازی در برنامه شبکه خبر در خصوص تاخیر در برگزاری جلسه شوراری عالی مسکن اظهار داشت: بخشی از دلیل تاخیر در برگزاری این جلسه به دلیل پیگیری مصوبات و تشکیل 5 کارگروه بوده که اعلام کرده بودیم که در این جلسه 5 کارگروه از جمله کارگروه تامین مالی ،بافت فرسوده ، زیرساخت ،مسکن محرومان ،تسهیل و رفع موانع تولید تشکیل شود.
همچنین پبگیری بحث تسهیلات بانکی و سایر موارد بانکی بوده که ا ز دیگر دلایل تاخیر در برگزاری این جلسات بوده است. وی ادامه داد: همچنین با توجه به آنکه در اسفند ماه باید دستگاه های اجرایی اقدام به جمع آوری اطلاعات و اقدامات خود می کردند و از سوی دیگر به دلیل آنکه دو هفته ابتدای فروردین ماه تعطیل بودند برگزاری این جلسه به تاخیر افتاد اما امروز از ساعت 10 صبح جلسه شورای عالی مسکن برگزار شده است.
مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه وشهرسازی با بیان اینکه امروز بررسی بسته استیجاری در شورای عالی مسکن مطرح خواهد شد گفت: در سه سر فصل از جمله حمایت از مستاجران در قالب تسهیلات و ارائه بسته های حمایتی و کمک به دهک های پایین جامعه ،ساماندهی بازار اجاره ،بررسی و تعیین راهکارهای جدید برای تعیین سقف اجاره در این بسته تعبیه شده است.
زربان اظهار کرد: در بخش ساماندهی و مدیریت بازار راهکارهای را برای امکان دسترسی به مسکن استیجاری برای زوج های جوان و خانواده های کم درآمد در دستور کار است که به تدریج این برنامه ها را اعلام می کنیم و بعد از تصویب مجددا نیاز به یک بازه زمانی داریم که بتوانیم این بسته ها را تدوین کنیم.
رزبان اظهار کرد: این اقدامات در چند دسته است که بخشی از آنها کوتاه مدت بوده که شامل ساماندهی و مدیریت بازار است که برای بازار اجاره در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: برخی دیگر از برنامه ها برای بازه زمانی بلند مدت بوده که ظرف یکی دوماه به نتیجه می رسد البته نباید این موضوع را فراموش کنیم که همه بسته ها قابلیت اجرای سریع را ندارند که به سرعت از فردای جلسه شورای عالی مسکن اجرایی شوند اما مشخصا بخش عمده ای از مصوبات نیاز به یک بازه زمانی یکی دوماهه را دارد.
برنامه زمان بندی بلند مدت ظرف یکی دو ماه به نتیجه می رسد از فردا روز شورا همه بسته قابلیت اجاره زینه ساز اجاریی ولی مشصخا نتیج برای بخشی از بسته زمان یکی دو ماه نیاز دارد نتایج کوتاه مدت است.
رزبان گفت: برای تعیین سقف اجاره ما در بسته های پیشنهادی قیمت نداده ایم و بعد از بررسی مصوبات و راهکارها نتیجه اعلام می شود.
مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه وشهرسازی بیان کرد: حسن اجرا و مسئولیت اجرا طبیعتا با مراجع ذی صلاح قضایی است .
او افزود: در جلسه شورای عالی مسکن علاوه بر بسته اجاره چند دستور کار دیگر از جمله تسهیل و بهبود فرایند های مسکن و همچنین کار گروه تامین مالی و ساخت مسکن محرومان را در دستور کار قرار داده ایم که نیازمند تصویب در جلسه شورای عالی مسکن است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/985141/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعلیق معلم خاطی از خدمت تا زمان صدور حکم نهایی

ویدیو/ تنبیه بی‌رحمانه بدنی 13 دانش آموز در سنندج به صدا و سیما کشید

جزیره کیش دروازه ورود اقتصاد ایران به شبکه جهانی در صورت توافق میان ایران و آمریکا

ادارات، بانک‌ها، مدارس‌ و دانشگاه‌های استان کرمانشاه تعطیل شد

«رویا فروشی» برای روزهای دور

کرمانشاه تعطیل شد

گردوغبار به کرمانشاه رسید/ مدارس و ادارت این استان تعطیل شد

واکنش خداداد عزیزی به صحبت های اخباری سرمربی چادرملو درباره توهین به بیرانوند و شجاع

توضیحات خداداد عزیزی مدیر تراکتور درباره درگیری لفظی با هوادار چادرملو

مناظره خداداد عزیزی مدیر تراکتور و اخباری سرمربی چادرملو درباره جنجال‌های یزد

واکنش خداداد عزیزی پس از تماشای فیلم جنجالی شجاع خلیل زاده مقابل چادرملو

واکنش اخباری سرمربی چادرملو به کسر یک امتیاز به دلیل توهین هواداران این تیم به بیرانوند و بازیکنان تراکتور

حکم اخراج معلم خاطی سنندج صادر شد

نتانیاهو رسوا شد / اسراری که سارا در مهمانی زنانه افشا کرد

گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد باید برنامه عملیاتی برای جذب سرمایه‌گذار ارائه کند

اقتصاد ما و سیاست خارجی

تکاپوی کرمانشاه برای شکستن طلسم 21 ساله تله‌کابین طاق‌بستان

سرمایه‌گذاران در کرمانشاه بصورت ویژه حمایت می‌شوند

مرز‌های کرمانشاه ظرفیت افزایش 2/5 برابری تجارت و جذب گردشگر را دارد

اعلام برائت مهاجم استقلالی در پرونده سربازی

جزئیات جریمه نقدی و محرومیت افشین پیروانی مدیر پرسپولیس از زبان حسن زاده رئیس کمیته انضباطی

حسن زاده: خداداد عزیزی یک جلسه محروم شد که تعلیقی است و 200 میلیون تومان جریمه شد

صحبت های حسن زاده درباره روش هوشمندانه باشگاه نساجی برای سپری کردن محرومیت ساکت الهامی!

دستور معاون اول رئیس‌جمهور برای برخورد با معلم متخلف سنندجی

در بزرگداشت عطار چه گذشت؟

اینفوگرافی هفته بیست و ششم لیگ برتر ایران

طعنه میثاقی به بوژوویچ سرمربی استقلال: از کنفرانس بوژوویچ می شد دو فان فوتبال 120 ساخت!

حواشی بازی ملوان و خیبر

حواشی بازی سپاهان و مس رفسنجان

کارشناسی داوری بازی سپاهان و مس رفسنجان

حسن زاده رئیس کمیته انضباطی: به دلیل اتفاقات بازی مقابل تراکتور از تیم چادرملو یک امتیاز کسر شد

حسن زاده: محرومیت یا عدم محرومیت شجاع خلیل زاده پس از بررسی مصدومیت او مشخص خواهد شد!

خداداد و پیروانی، جریمه فوق سنگین و محرومیت!

رای بازی جنجالی آلومینیوم- سپاهان آمد

یک امتیاز از چادرملو کسر شد!

پنالتی علیه استقلال و پرسپولیس اشتباه بود!

خروش دانشگاه تبریز علیه جنایات رژیم صهیونیستی

مرزهای شیخ صله، شوشمی و سومار در دولت مصوب شد

صحنه یک جنایت مرموز در میدان تره‌بار تهران

آغاز رقابت‌های فوتسال مدارس متوسطه اول دهگلان با مشارکت آموزش‌وپرورش

معلم‌ خاطی مدرسه «کرجو» سنندج تعلیق شد

ورود معاون اول رئیس‌جمهور به ماجرای تنبیه بدنی دانش‌آموزان در سنندج + فیلم

حکم معلم‌ خاطی سنندجی تعلیق شد

تعلیق معلم خاطی تا صدور حکم نهایی

گودبرداری غیراصولی در محله 22 بهمن کرمانشاه حادثه آفرید

دندان‌ انسان برای اولین بار در آزمایشگاه رشد داده شد

ریسک‌زدایی از اقتصاد ایران

جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا سه شنبه 26 فروردین 1404 اعلام شد | ساعات قطعی برق کرمانشاه سه شنبه 26 فروردین 1404 | اپلیکیشن برق من چیست؟ + لینک دانلود

پیش بینی هواشناسی کرمانشاه فردا سه شنبه | پیش‌ بینی وضعیت آب و هوا کرمانشاه فردا سه شنبه 26 فروردین 1404 + آب و هوای کرمانشاه فردا

افزایش 45 درصدی ترانزیت کالا از گمرکات استان کرمانشاه