سردار طلایی نیک: امروز بالاترین رده تجهیزات دفاعی و پهپادی پیشرفته در اختیار ما است
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش دفاعپرس از کرمانشاه، سردار سرتیپ « معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شامگاه (جمعه) در مراسم روایت قصرشیرین به مناسبت هفته فرهنگی و سالروز آزادسازی این شهرستان مرزی غرب استان کرمانشاه از اشغال رژیم بعث عراق اظهار داشت: امروز بالاترین رده تجهیزات دفاعی و پهپادی پیشرفته در اختیار ما است و از روحیه بسیجی و جهادی بالایی برخورداریم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه ایران میلیونها بسیجی با روحیه بالا دارد، بیان کرد: در زمینه صنعت دفاعی به جایی رسیدهایم که بیش از 900 سامانه دفاعی و تسلیحاتی در کشور تولید می شود و این در حالیست که قبل از انقلاب تنها 31 تجهیزات ساده دفاعی در اختیار داشتیم.
سردار طلای نیک تصریح کرد: این قدرت دفاعی را به پشتیبانی جوانان کشورمان در دانشگاهها به دست آورده ایم و رتبه علمی ما در جهان با 40 پله رشد به 16 رسیده است هرچند در سایر حوزه ها نیازمند کار و تلاش بیشتری هستیم.
معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه باید در زمینه اقتصاد، علم و فناوری با نیروهای مستعد و نخبه تلاش جهادی بیشتری صورت گیرد، اضافه کرد: باید تلاش کنیم تا مشکلات مردم کمتر شود.
سردار طلایی نیک در بخش دیگری از سخنانش با ابلاغ سلام امیر نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به مردم قصرشیرین گفت: روز قصرشیرین پیام روشنی دارد که هویت، امنیت، پیشرفت و معیشت ما در هم آمیخته است و این چهار مولفه پایه سعادت دنیوی و اخروی ماست.
معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنانش با خیرمقدم به مهمانان عراقی حاضر در مراسم بزرگداشت آزادسازی قصرشیرین افزود: حضور مهمانان کشور عراق در این مراسم پیام روشنی دارد و آن اینکه اگر روزی بین 2 کشور جنگ اتفاق افتاد ریشه آن محرک خارجی بود که منافع و مطامع آن باعث دشمنی شد.
وی همچنین خواسته مردم قصرشیرین در خصوص پاکسازی مناطق باقیمانده آلوده به مین و توجه به مسائل کشاورزی و تجارت مرزی را برحق عنوان کرد و گفت: دولت به این مسائل توجه خواهد داشت.
انتهای پیام/
-
شنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳:۴۸
-
۱۷ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/984497/