عصر کرد

آخرين مطالب

انگلیس: ترامپ اقتصاد آمریکا را یک قرن به عقب برد سیاسی

انگلیس: ترامپ اقتصاد آمریکا را یک قرن به عقب برد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش همشهری آنلاین،‌ «دیوید لمی» روز جمعه در حاشیه نشست وزرای خارجه ناتو (پیمان آتلانتیک شمالی) در بروکسل، به خبرنگاران گفت: «ما، ملتی دریایی و معتقد به تجارت آزاد هستیم و تأسف می‌خوریم از اینکه ایالات متحده به سیاست‌های حمایت‌گرایانه‌ای بازگشته که دهه‌ها از تاریخ مصرف آن گذشته بود.»
وی با تأکید بر اینکه لندن این تصمیم را تهدیدی جدی برای منافع اقتصادی مردم خود می‌داند، هشدار داد: «ما با دقت در حال ارزیابی تبعات این اقدام هستیم.
هیچ گزینه‌ای منتفی نیست و تمام ابزارها برای دفاع از منافع ملی در دسترس ما قرار دارد.» اظهارات تند لمی، تنها یک روز پس از آن مطرح می‌شود که دولت انگلیس فهرست اولیه‌ای از کالاهای آمریکایی را به‌عنوان گزینه‌های احتمالی برای اقدام متقابل منتشر کرد؛ فهرستی شامل بیش از 8 هزار قلم کالا که بنا بر اعلام رسمی، حدود 27 درصد از واردات انگلیس از آمریکا را در بر می‌گیرد.
وزیر خارجه انگلیس با لحنی هشدارآمیز ادامه داد: «شهروندان ما حق دارند بدانند که این سیاست‌های اقتصادی چه تأثیری بر قیمت‌ها، مشاغل و زندگی روزمره‌شان خواهد داشت. ما نمی‌گذاریم منافع مردم انگلیس در بازی انتخاباتی دیگران قربانی شود.»
اظهارات لمی در هماهنگی کامل با مواضع اخیر رهبران اروپایی است که از تصمیم ترامپ به‌شدت انتقاد کرده‌اند. رئیس کمیسیون اروپا «اورسولا فون‌درلاین» این اقدام را «ضربه‌ای بزرگ به اقتصاد جهانی» خوانده و از نهایی شدن نخستین بسته اقدام تلافی‌جویانه اتحادیه اروپا خبر داده است. «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه نیز از لزوم واکنشی «بزرگ‌تر از گذشته» سخن گفته و خواستار اتحاد اروپا در برابر یک‌جانبه‌گرایی آمریکا شده است.
به‌گزارش ایرنا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا روز چهارشنبه (2 آوریل 2025) در مراسمی در باغ رز کاخ سفید، از اعمال تعرفه‌های سنگینی بر واردات کالا رونمایی کرد که بر اساس آن، تعرفه پایه 10 درصدی بر تمامی کالاهای وارداتی و تعرفه‌های خاص از جمله 20 درصد بر کالاهای اتحادیه اروپا، 24 درصد بر ژاپن و 34 درصد بر چین وضع می‌شود؛ تصمیمی که با واکنش‌های گسترده و شوک اقتصادی در سطح بین‌المللی مواجه شده است.
کد خبر 934782 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر ویژه ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/980988/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی پرکنایه مارک کلاتنبرگ در برنامه فردوسی‌پور برای داوری بیژن حیدری در بازی استقلال - فولاد؛ ماجرای پنالتی گرفته شده و نشده!

واکنش سرپرست استقلال به درگیری مجتبی جباری و بوژوویچ

جنجال در ورزشگاه آزادی؛ کارشناسی داوری بازی استقلال - فولاد، پنالتی دیده نشد؟!

یونایتد از لیون بهتر بود، اگر اونانا را نداشت!

هوادار تعصبی تیم ملی، مامور مهار ماشاریپوف!

امارات هم به جام جهانی صعود کرد

خوشحالی لاپورتا؛ دیشب از ذوق نخوابیدم!

2 کارگر چاه‌کن در رباط‌کریم جان باختند

لیون 2-2 یونایتد؛ اونانا نگذاشت شیاطین سرخ ببرند!

پیروزی مهم الاتحاد در شب مصدومیت کریم بنزما!

بررسی عملکرد لژیونرها در این هفته از فوتبال جهان

خلاصه بازی تاتنهام 1 - آینتراخت فرانکفورت 1

ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل نساجی

تشکیل جلسه فوری مدیران استقلال

نیاز به عذرخواهی در استقلال به جای غُصه!

مرگبارترین صاعقه امروز جان 2 نفر را در دهگلان گرفت

صاعقه در دهگلان جان 2 نفر را گرفت

شتاب پروژه ریلی کرمانشاه ـ خسروی با پیگیری در سطح ملی

برتری بانوان بسکتبالیست در بازی تدارکاتی

حمله به آرنولد؛ او یک مارمولک است!

گل اول لیون به منچستر یونایتد توسط تیاگو آلماد

خاطره‌بازی با دیدار آرسنال - رئال مادرید در لیگ قهرمانان

اتفاق جالب چمپیونزلیگ؛ مصاحبه پس از بازی با خواهر!

سکوت جباری درباره خبر درگیری‌اش با بوژوویچ

گل اول تاتنهام توسط پدرو پورو در دقیقه 26

گل اول منچستریونایتد توسط لنی یورو در دقیقه 45+5

اشتباه بزرگ اونانا؛ ماتیچ حق داشت!

دو ستاره سابق پرسپولیس در شب تلخ استقلال

پنالتی خوزستانی‌ها اشتباه بود؟!

2 نمایش از سقز به جشنواره‌های بین‌المللی عراق و ترکیه راه یافتند

همایش پیاده روی خانواده در قزوین برگزار شد

پیش‌بینی سقوط دلار پس از توافق/ قیمت دلار تا این رقم می‌ریزد

انتشار جدید جلسات فدرال رزرو: کاهش سرعت کاهش ترازنامه و نظرات متناقض

افزایش ظرفیت کارخانه قند اسلام‌آباد غرب در دستور کار قرار گرفت

اقامه نماز جمعه این هفته کرمانشاه به امامت حجت‌الاسلام محمدی‌پور

ورود موج ناپایدار جوی به کرمانشاه؛ احتمال رگبار، رعدوبرق و گردوخاک

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

شعرخوانی زیبا از باران نیکراه

بارسلونای فلیک می‌تواند تاریخ‌ساز شود

هانسی فلیک در بارسا بازنشسته می‌شود

رونالدینیو در نوکمپ؛ زودتر بسازیدش بچه‌ها

عالمی: همه در این اوضاع استقلال مقصرند

گندوز مصدوم شد، قلب پرسپولیس لرزید!

گل اول چلسی به لژیا توسط جرج در دقیقه 49

گل دوم چلسی به لژیا ورشو توسط مادوئکه در دقیقه 56

بریس مادوئکه بعد از پنالتی از‌دست‌رفته انکونکو؛ لژیا ورشو 0-3 چلسی

خلاصه بازی لژیا 0 - چلسی 3

صعود مرزنشینان قصرشیرین به ارتفاعات شهدا

کارشناسی دو صحنه جنجالی استقلال – فولاد

کارشناسی دو صحنه جنجالی استقلال - فولاد