عصر کرد

آخرين مطالب

پروژه عربستان با بودجه 100 برابری فوتبال ایران به کجا رسید؟ ورزشي

پروژه عربستان با بودجه 100 برابری فوتبال ایران به کجا رسید؟
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فارس /پروژه پول‌پاشی ولیعهد سعودی بعد از گذشت 2 سال باعث شده تا تیم ملی فوتبال عربستان به رده هفتم آسیا سقوط کند.
«این همه پول برای فوتبال خرج کردیم اما تیم‌ملی در رده 58 دنیا و 7 آسیا ایستاد!»، این اظهارات سدیس الدوسری، هوادار فوتبال سعودی در نقد ریخت و پاش بیهوده مسئولان این کشور برای فوتبال است.عربستان در مدت 2 سال برای پیشرفت فوتبالش مبلغی نزدیک به 3.2 میلیارد دلار هزینه کرده تا به عنوان پرهزینه‌ترین لیگ و فدراسیون آسیا شناخته شود.
ریخت و پاش‌های عربستان به دستور محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور در سال 2023 آغاز شد.بن سلمان به صندوق سرمایه‌گذاری سعودی دستور داد تا از منابع ملی باشگاه‌های فوتبال و فدراسیون فوتبال را از پول بی‌نیاز کند تا بتوانند بهترین فوتبالیست‌ها و مربیان دنیا را به خدمت بگیرند.
این بدان معناست که بن‌ سلمان 320 هزار میلیارد تومان که تقریبا به اندازه 100 برابر بودجه سالیانه لیگ ایران(3 هزار و 300 میلیارد تومان) هزینه کرده است.سایت الکوره می‌نویسد که جذب ستارگان سرشناس مثل رونالدو، نیمار و بنزما تا حدودی به رشد فوتبال باشگاهی عربستان کمک کرده اما در طرف مقابل تیم‌ملی فوتبال سعودی را به خاک سیاه نشانده است.براساس گزارش این رسانه معتبر عربی، فدراسیون فوتبال عربستان مجوز جذب 10 فوتبالیست خارجی برای هر باشگاه صادر کرد که با این قانون به بازیکنان جوان و ملی‌پوش سعودی در باشگاه‌ها بازی نرسید تا وضعیت تیم ملی به اینجا کشیده شود.
الگوی عربستان برای پیشرفت فوتبال شبیه الگوی چین برای پیشرفت سوپر لیگ در سال‌های 2012 تا 2018 است.ریخت و پاش بدون حساب و کتاب چین با جذب ستارگان سرشناس در نهایت باعث ورشکستگی سوپر لیگ و ضعیف‌تر شدن تیم‌ملی فوتبال این کشور شد.
علی العنزی، خبرنگار سعودی می‌گوید که هزینه‌های نجومی صندوق سرمایه‌گذاری با هدف بلندمدت است و نباید به نتایج ضعیف تیم ملی در 2 سال اخیر اکتفا شود چون در آینده این هزینه‌ها جواب خواهد داد.اما عیسی البلوشی، خبرنگار عمانی معتقد است که هزینه‌های نجومی در فوتبال باید بر اساس هزینه و درآمد طراحی شود در غیراین صورت نه تنها منجر به پیشرفت نمی‌شود بلکه باعث ورشکستگی می‌شود.
بازار
نشریه گاردین در بخشی از گزارش «فوتبال نوین» می‌نویسد که فوتبال به یک تجارت جهانی تبدیل شده و نیاز به برنامه‌ریزی دقیق دارد. هزینه‌ها باید در چارچوب برنامه‌ها اعمال شوند در غیراین صورت منابع مالی برای زمان بلندمدت نمی‌تواند پاسخگو هزینه‌ها باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/980896/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سینما صحنه نبرد میان آمریکا و چین!

عصر آشوب تعرفه‌ای؛ غروب یک غول در برابر نظم نوین جهانی

حمله‌ی نتانیاهو به اقتصاد مصر

کاهش دما و وزش باد در کرمانشاه

تصفیه آب کل جهان با میکروب‌هایی که به تازگی کشف شده‌اند

شکست قهرمان جهان و المپیک در فینال کشتی اروپا

آمادگی برای میزبانی 2 میلیون زائر اربعین در خسروی

انریکه: تیمم متخصص عبور از شرایط منفی است!

کدام چهره‌ها جای دبیری، همتی و ظریف را در کابینه می‌گیرند؟

رافینیا: از کوبارسی عذرخواهی کردم

حکیمی: پی‌اس‌جی دیگر به یک بازیکن وابسته نیست!

تعرفه‌های ترامپ؛ 5 سناریو برای اقتصاد جهان/ رابطه تعرفه ای ترامپ با طالبان بهتر از اروپاست!

پاسخ رسمی فرانسوی‌ها به جنجال دیبو مارتینز

شب شیرین لوا؛ شکار دوباره دورتموند و یک قدم تا 100 گل!

فوری/ سقوط ارزش دلار به پایین‌ترین سطح شش‌ماه اخیر

پیش‌بینی تازه هواشناسی از وضعیت آب و هوای تهران را ببینید | فیلم

گل سوم پاری سن ژرمن به استون ویلا توسط مندز

بارسلونا با لواندوفسکی کار دورتموند را تمام کرد!

طیبی: با افتخار پرسپولیسی هستم

برخورد ضربه فرمین لوپز به تیرک دروازه دورتموند

گل سوم بارسلونا توسط لواندوفسکی در دقیقه 66

گل چهارم بارسلونا به دورتموند توسط لامین یامال در دقیقه 77

طیبی: لذتی از زندگی در اروپا نبردم

دریبل رونالدینیویی یامال و ضربه او در زاویه بسته که عرض دروازه را طی کرد

سیو تماشایی؛ دیبو مارتینز گرم کردن را شروع کرد

اول بارسلونا توسط رافینیا در دقیقه 26

گل اول استون ویلا توسط راجرز در دقیقه 35

گل اول پاری سن ژرمن توسط دزیره دوئه در دقیقه 39

داستان مربی‌گری‌ام مثل دنیای سیاست شده!

بهترین فوتسالیست دنیا از نظر حسین طیبی

استون ویلا می‌خواهد انتقام لیورپول را بگیرد

گل دوم بارسلونا به دورتموند توسط لواندوفسکی در دقیقه 48

گل دوم پاری سن ژرمن به استون ویلا توسط کوارتسخلیا در دقیقه 49

جزئیات شهادت یک افسر ارتش در پی انفجار در گیلانغرب

شهادت ستوان سوم محمد سلیمی در مرز سومار

رافینیا شانس آورد گل بارسا را خراب نکرد (عکس)

ضربه سنگین به متخلفان محیط زیست در کردستان؛ دستگیری بیش از 350 شکارچی

مرز باشماق یکی از امن‌ترین و پویاترین مرزهای کشور است

کدام چهره‌ها جای دبیری، همتی و ظریف را در کابینه پزشکیان می‌گیرند؟

فاویسم چیست؟

شاعرانه/ خواب در چشم و نفس بر دل محزون بار است

قندپارسی/ حکایت شیرین دکتر الهی قمشه ای

آموریم: ماتیچ منظور اونانا را اشتباه فهمید!

خشم خامس از فیفا؛ اعتبار فوتبال را لکه‌دار کردید!

شوک جدید به رئال؛ ژابی فعلا نمی‌آید، شاید وقتی دیگر!

قرارداد سه ساله بیرانوند و پایان همه شایعات!

هم‌تیمی بودن با رونالدو عامل بهبود شرایط بدنی‌ام شد

شوک به پرسپولیس؛ احتمال غیبت سردار دورسون

گولسیانی: برای بازگشت به کورس قهرمانی می‌جنگیم

گابنی استقلال دیگر نمی‌خواهد مقصر باشد!