مسئولان ادارات دولتی باید سرمایهگذاران را مورد تکریم قرار دهند
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - حجت الاسلام والمسلمین عسگر دیرباز در گفتوگو با خبرنگار حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، با اشاره به نامگذاری شعار سال یعنی «سرمایه گذاری برای تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: ایشان با توجه به وضعیت اقتصادی جامعه، تورم، بیکاری و سایر مشکلات اقتصادی، شعارهای خویش را در موضوع اقتصاد نامگذاری میکنند.
وی تصریح کرد: در این رابطه شعارهایی همچون مصرف بهینه کالاها، مصرف کالاهای داخلی، تولید با مشارکت مردم و امسال نیز سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده و دلیل اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر مسئله «تولید» تاکید بسیاری دارند این است که با توجه به اینکه تقاضا در کشور 80 میلیونی کشورمان بسیار بالا است اگر تولید متناسب با تقاضا، رشد نکند تورم همچنان استمرار داشته و در نتیجه نرخ تورم افزایش مییابد.
نماینده مردم آذربایجانغربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: بیتردید یکی از بهترین راههای کاهش تورم در جامعه این است که اگر تقاضا در جامعه بالا بوده و میزان رشد تولید و عوامل و نهادههای تولید، بر رشد تقاضا فزونی پیدا کند در آن صورت به شکل طبیعی قیمتها کاهش مییابد.
وی با اشاره به اینکه تولید، دو نهاده عمده دارد افزود: یک نهاده تولید مربوط به نیروی انسانی و مدیریت بوده و یکی نیز تجهیزات و سرمایه مالی است و اگر این دو به شکل صحیحی مدیریت شود میتواند سبب جهش تولید شود.
حجت الاسلام والمسلمین دیرباز بیان کرد: خوشبختانه در کشورمان نیروی انسانی ماهر و فارغ التحصیلان دانشگاهی پس از انقلاب اسلامی با شتاب بیشتری در جامعه حاضر بوده و از سوی دیگر در موضوع مدیریت، در مدیریت بخشهای مختلف اقتصادی مشکلاتی وجود دارد و با توجه به موضوع خصوصیسازی که رهبری بدان اشاره کردهاند متاسفانه آنگونه که ایشان مدنظر داشتند اجرایی نشد و در نتیجه در برخی زمینهها به اقتصاد کشور ضربههای جبرانناپذیری وارد کرده است.
وی ادامه داد: نیت امام خامنهای این بود که کار در اختیار بخش خصوصی باشد اما متاسفانه اقتصاد رانتی در برخی جاها سبب شد که منویات رهبری عملیاتی نشود و حتی ایشان از مجلس خبرگان خواستند که به این مسئله ورود یابند.
نماینده مردم آذربایجانغربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: بیتردید مدیریتها اگر جناحی بوده و صبغه سیاسی قدرتمند و توام با کارآمدی بالا داشته باشد میتوان نتیجه گرفت اما اگر کارآمدی پایین باشد در عمل، شتاب لازم را در زمینه تولید نمیتواند ایجاد کند.
وی اظهار داشت: این در حالی است که در بخش سرمایه مالی و تجهیزات، میتوان از هم وطنان خارج یا داخل کشور دعوت کرد که پای کار آمده و بستر امنیتی و سودآوری را برای آنها فراهم کرد و این کار میتواند به اقبال و توجه کسانی که سرمایه مالی دارند منجر شود.
حجت الاسلام والمسلمین دیرباز بیان کرد: در دولت شهید رئیسی تلاش بسیاری برای ارتقای ظرفیت تولیدی کارخانهها شد و بنابراین باید دولت پزشکیان نیز بتواند در این راستا گام بردارد و با شتاب بیشتری چنین کاری را انجام دهد و بسترهای فعالیت کارخانهها با ظرفیت بالا با تامین مواد اولیه و تامین تجهیزات را فراهم کند و از سوی دیگر دولت نباید خود را رقیب بخش خصوصی بداند چون در این صورت اقتصاد رانتی به میان آمده و سبب میشود که شعار سال محقق نشود.
وی ادامه داد: بر این اساس باید بستر اقتصاد، تولید و سرمایهگذاری فراهم شود تا خود مردم بدان ورود یافته و دولت نیز خود را رقیب مردم نبیند و مدیران و مسئولان کشوری نیز نباید به عنوان سرمایهگذار و بهرهبردار ورود کنند چون آسیبزا است.
نماینده مردم آذربایجانغربی در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سایر موانع سرمایه گذاری در تولید گفت: متاسفانه گاهی مسئولان دولتی با سرمایهگذارانی که به دنبال سرمایهگذاری و راهاندازی کسب و کار و اشتغال و تولید هستند به سردی برخورد کرده و آنها را طرد کردهاند.
وی اظهار داشت: بیتردید مسئولان ادارات دولتی باید به سرمایهگذار بها داده و او را تکریم کنند و بانکها نیز در ارائه تسهیلات اهتمام داشته و از سوی دیگر سرمایهگذاران از معافیت مالیاتی برخوردار شوند و در حالت کلی تسهیلات لازم را در اختیار سرمایهگذاران قرار دهند.
انتهای پیام/
-
جمعه ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۲:۴۰:۵۰
-
۹ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/980848/