تاثیر سفرهای دیپلماتیک بر اقتصاد و جایگاه بینالمللی ایران
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - روابط بینالمللی، دیپلماسی و هر کشور بهعنوان یکی از ارکان اساسی در تعیین موقعیت جهانی آن به شمار میرود.
ایران با توجه به موقعیت خود، همواره در تلاش است تا با کشورهای همسایه و سایر قدرتهای جهانی روابطی پایدار و مؤثر برقرار کند. در این راستا، دولتها نقش حیاتی در تعیین جهتگیریهای استراتژیک و بهبود وضعیت اقتصادی و سیاسی کشور دارند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در همین خصوص فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با پانا به بررسی عملکرد دولت چهاردهم در حوزه دیپلماسی و روابط بینالمللی پرداخت.
وی در این گفتوگو به تبیین اولویتهای دولت در عرصه سیاست خارجی، چالشهای موجود در روابط منطقهای و تأثیر سفرهای دیپلماتیک رئیسجمهور بر اقتصاد کشور پرداخته و نظرات خود را درباره آینده روابط ایران با کشورهای کلیدی مطرح کرد.
مالکی ضمن اشاره به چالشهای موجود در روابط منطقهای، اظهار کرد: در برخی مسائل همچنان اختلافنظرهایی با کشورهای همسایه از جمله ترکیه و افغانستان وجود دارد، اما در مجموع رویکرد دولت در حوزه سیاست خارجی مثبت ارزیابی میشود.
وی با تأکید بر استمرار سیاستهای دولت سیزدهم، اولویت اصلی دولت کنونی را توسعه روابط با کشورهای همسایه دانست و این راهبرد را عامل موفقیتهای دیپلماتیک ایران عنوان کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در ادامه درباره تأثیر سفرهای خارجی رئیس جمهور بر اقتصاد کشور گفت: این سفرها بیتأثیر نیست و میتواند در راستای حل مشکلات اقتصادی مؤثر باشد، مشروط بر اینکه دستگاههای اجرایی از این فرصتها بهدرستی بهرهبرداری کنند.
فداحسین مالکی با اشاره به امضای تفاهمنامههای جدید با کشور روسیه ، این توافقات را گامی مهم در تقویت همکاریهای اقتصادی، تجاری و سیاسی ایران با این کشورها دانست.
در پایان، مالکی سفر اخیر رئیسجمهور به روسیه و تاجیکستان را عاملی مثبت در تقویت جایگاه ایران در عرصه بینالمللی دانست و افزود: ایران جایگاهی تأثیرگذار در منطقه دارد و توسعه روابط راهبردی با کشورهای کلیدی میتواند این موقعیت را بیش از پیش تثبیت کند.
-
چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴:۵۲
-
۹ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/980391/