عصر کرد

آخرين مطالب

کرمانشاه پیشگام در اجرای طرح تبدیل پسماند به سوخت اجتماعی و فرهنگی

کرمانشاه پیشگام در اجرای طرح تبدیل پسماند به سوخت
  بزرگنمايي:

عصر کرد - شهردار کرمانشاه گفت: کرمانشاه نخستین شهری است که طرح تبدیل پسماند به سوخت مورد نیاز صنایع را با حمایت وزارت کشور و رئیس‌جمهور عملیاتی می‌کند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، نادر نوروزی امروز _ چهارشنبه ششم فروردین _ در نشست بررسی وضعیت تفاهم‌نامه تبدیل پسماند به سوخت (RDF) که با حضور منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در سالن جلسات کارخانه سیمان غرب برگزار شد، اعلام کرد: کرمانشاه نخستین شهری است که این طرح را با حمایت وزارت کشور و رئیس‌جمهور عملیاتی می‌کند.
وی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه اجرای این طرح بین شرکت بازیافت شهرداری و کارخانه سیمان غرب افزود: این تفاهم‌نامه با حمایت استانداری کرمانشاه و وزارت کشور به امضا رسیده و زمینه‌ساز تحولی بزرگ در مدیریت پسماند و تأمین انرژی خواهد بود.
شهردار کرمانشاه با تأکید بر آمادگی کامل شهرداری برای اجرای این پروژه گفت: بخشی از تجهیزات مورد نیاز این طرح از گذشته در شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه موجود بوده و با تلاش مدیرعامل این شرکت از خارج کشور وارد شده است.
نوروزی در ادامه خواستار تخصیص یک وام کم‌بهره برای تکمیل زنجیره تولید شد و اظهار کرد: وزارت کشور متعهد شده است پس از تصویب این وام در شورای اسلامی شهر کرمانشاه، آن را تأمین کند. خوشبختانه شورای شهر نیز با درک اهمیت این موضوع، در جلسه‌ای فوق‌العاده دریافت این تسهیلات را تصویب کرده است.
وی تأکید کرد: اجرای این طرح موجب صرفه‌جویی 20 میلیون مترمکعبی در مصرف گاز صنایع سیمان غرب خواهد شد و از سوی دیگر از دفن پسماندهای پلاستیکی و پلیمری که به محیط زیست آسیب می‌زند، جلوگیری می‌کند.
شهردار کرمانشاه ابراز امیدواری کرد که این تفاهم‌نامه هرچه سریع‌تر اجرایی شود تا کرمانشاه به‌عنوان اولین شهر کشور در اجرای این طرح موفق شود. وی همچنین افزود: وزارت نفت متعهد شده است مابه‌التفاوت قیمت سوخت تهیه‌شده از پسماند را به‌طور مشترک به شهرداری کرمانشاه و کارخانه سیمان غرب پرداخت کند.
طرح RDF چیست و چرا اهمیت دارد؟
سوخت مشتق‌شده از پسماند (RDF – Refuse Derived Fuel) نوعی سوخت جایگزین است که از پسماندهای جامد شهری، صنعتی و تجاری تولید می‌شود. این پسماندها شامل مواد قابل اشتعال مانند پلاستیک، کاغذ و پارچه‌های غیرقابل بازیافت هستند که پس از جداسازی و فرآوری به سوختی پرانرژی برای کارخانه‌های سیمان و نیروگاه‌ها تبدیل می‌شوند.
مزایای این طرح:
کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی مانند گاز و زغال‌سنگ در صنایع سنگین
کاهش دفن زباله و آلودگی زیست‌محیطی
مدیریت بهینه پسماند شهری و صنعتی
کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و کمک به مقابله با تغییرات اقلیمی
اجرای موفق طرح RDF در کرمانشاه می‌تواند الگویی برای سایر شهرهای کشور باشد و گامی مؤثر در مسیر توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست محسوب می‌شود.
کد خبر 852712

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/977898/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دکلمه خوانی زیبا با صدای حسین پناهی

اسکوچیچ: اعتنایی به پیشنهاد تیم ملی عراق ندارم!

پاسخ سرپرست استقلال به درویش: نه جعل می کنیم نه سندسازی

گل‌محمدی: از کیفیت تیم خوب سپاهان اطلاع داریم

بوژوویچ: استقلال مثل ستاره سرخ بلگراد است

سرآسیایی: قدر این ذوب آهن باید دانسته شود

جوما صدای یک ورزشگاه را در آورد!

هاشم‌نژاد: پیام خاصی برای استقلال ندارم

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای اولین برد سال

تصاویر آخرین تمرین سپاهان؛ ضدنور!

دابل تارگت نوراللهی برای گلزنی دوباره

بررسی دو تصمیم جنجالی داوری دیدار استقلال – خیبر + فیلم

دقیقی: اکثر دقایق سوار بر بازی بودیم

کارشناسی داوری دیدار استقلال - خیبر

دقیقی: اکثر دقایق مقابل استقلال سوار بر بازی بودیم/ نمی‌دانم چرا داور پنالتی ما را نگرفت

دقیقی: تیم بوژوویچ از موسیمانه با برنامه‌تر بود

کارشناسی داوری: پنالتی استقلال، پنالتی خیبر!

دقیقی: نمی‌فهمم چرا داور پنالتی را اعلام نکرد

کارشناسی داوری بازی استقلال و خیبر خرم آباد | پنالتی استقلال سوخت؟

کارشناس داوری بازی استقلال – خیبر؛ پنالتی استقلال به درستی رد شد

پشت صحنه پایتخت 7 به مناسبت سال نو/

کشتی‌گیر کردستانی صاحب مدال برنز رقابت‌های کشتی آزاد آسیا شد

خلیلی با ضربه فنی حریف صاحب مدال برنز شد

عظیمی با پیروزی در رده‌بندی صاحب مدال برنز شد

کشتی‌گیر ملی‌پوش کردستانی به مدال برنز دست یافت

افزایش 30 درصد وزنی مبادلات تجاری گمرک

کردستان در آستانه ورشکستگی آبی

انقلاب هوش مصنوعی در چین؛ اقتصاد اژدهای زرد جهش می‌کند؟

لیگ یک: چشمک آبادان به لیگ برتر

صعود صنعت نفت آبادان به رتبه دوم

پیروزی صنعت نفت مقابل بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان

زحمات و‌ تلاشهای مجموعه هلال احمر قابل تقدیر می باشد

ببینید| وقتی هدف و اولویت خدمت به خلق است

تداوم تعطیلی پنجشنبه ها در سال 1404

حضور استاندار کردستان در ویدئو کنفرانس جمعیت هلال احمر

تأکید بر نظارت مستمر ستاد خدمات سفر و ارتقای امنیت و رفاه مسافران نوروزی

کتاب "نهر تا بحر"؛ اشعار سه‌زبانه در حمایت از آرمان فلسطین

داستانک/ برو بالاتر...

روزگار نساجی با شکست از استقلال خوزستان سیاه‌تر شد

شعار هواداران استقلال علیه بازیکنان و عذرخواهی رضاییان

سیمئونه: اتفاقی نیفتاده، در کورس قهرمانی هستیم

بررسی دو تصمیم مشکوک داوری دیدار استقلال - خیبر

دلیل خاموشی اسکوربورد ورزشگاه آزادی چه بود؟

اعلام اسامی ملی‌پوشان اعزامی به جام جهانی هاکی روی یخ

بوژوویچ: خوشبین هستم و این راه را ادامه می‌‌دهیم

شعار هواداران استقلال علیه بازیکنان این تیم

خطیر از مدیرعاملی نساجی استعفا کرد!

جدول لیگ برتر؛ تداوم صدرنشینی تراکتور

صحنه مشکوک به پنالتی برای آلومینیوم در مقابل تراکتور

لحظه‌ای که پنالتی استقلال سوخت + عکس و فیلم