افزایش 12 درصدی جوجهریزی در مرغداریهای کردستان / ثبت رکورد جدید تولید گوشت مرغ
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - -سعدی نقشبندی، رئیس این سازمان، با اعلام این خبر گفت: از ابتدای سال 1403 تاکنون، بیش از 53 میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغداری استان ریخته شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، 12 درصد افزایش نشان میدهد.
نقشبندی با اشاره به ظرفیت بالای تولید گوشت مرغ در استان کردستان، تصریح کرد: استان کردستان با دارا بودن 754 واحد مرغداری که 92 درصد آنها فعال هستند، رتبه هشتم تولید گوشت سفید در کشور و رتبه اول را در بین استانهای غرب و شمال غرب کشور به خود اختصاص داده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: 70 درصد از تولیدات مرغداریهای استان، نیاز مصرف داخلی را تامین میکند و 30 درصد مازاد آن به 13 استان دیگر کشور صادر میشود. این امر، نقش مهم استان کردستان در تامین امنیت غذایی کشور را نشان میدهد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان در پایان ابراز امیدواری کرد با تداوم این روند، استان کردستان بتواند جایگاه خود را در تولید گوشت مرغ در سطح کشور ارتقا دهد و نقش موثرتری در تامین نیازهای داخلی ایفا کند.
-
سه شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۳:۱۹
-
۸ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/974511/