عصر کرد

آخرين مطالب

عدم خلاقیت مدیریت شهری در جذب گردشگران نوروزی در لرستان اقتصادی

عدم خلاقیت مدیریت شهری در جذب گردشگران نوروزی در لرستان
  بزرگنمايي:

عصر کرد - همانطوری که میدانیم خلاقیت یکی از جلوههای بارز اندیشه آزاد و پویای انسانهاست و نقش مهمی در پیشرفت جوامع بشری و اقتصاد منطقه دارد.
روزهای پایانی اسفندماه را پشت سر می‏گذاریم و به عید نوروز نزدیک می‏شویم. در این ایام شاهد تردد خودروهای عبوری به دیگر شهرهای همجوار هستیم که باید برای جذب مسافران و اسکان موقت در لرستان در مدیریت شهری به نوآوری و خلاقیت نوین توسل جست تا اقتصاد شهر و استان به گونه‏ای تقویت شود و توانمندی‏های مسوولان در معرض دید و داوری همگان قرار گیرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
 نیازمندی‏های مسافران نوروزی باید در دستور کار مسوولان قرار گیرد
همان‏طوری که می‏دانیم خلاقیت یکی از جلوه‏های بارز اندیشه آزاد و پویای انسان‏هاست و نقش مهمی در پیشرفت جوامع بشری و اقتصاد منطقه دارد.
یکی از سیاستمداران مشهور فرانسوی که در اواسط قرن نوزدهم در ایران ماموریت سیاسی داشته در کتاب خود می‏نویسد: «فکر و ذکر هر دولتمرد ایرانی فقط متوجه این است، کاری را که وظیفه اوست انجام ندهد.» در کشورهای توسعه یافته که اقتصاد آنها عموما بر تولید، صنایع، صادرات و اخذ مالیات استوار است، درآمد گردشگری را کمتر از رشد اقتصادی نمی‏دانند زیرا در این کشورها از یک سو به دلیل فعالیت‏های اقتصادی مالیات‏های قابل توجهی را از تولید کننده دریافت می‏دارند از سوی دیگر هم دولتی پاسخگو دارند در نتیجه انتقاد سازنده از دولت و پاسخگویی به مردم به یک فرهنگ نهادینه در جامعه تبدیل شده است. این خیالی بیش نیست که بدون انتقاد و ایجاد فضای رقابتی در بازار به اقتصادی پایدار دست خواهیم یافت.
یکی از دلایل توسعه نیافتگی لرستان در این دیار کهن با داشتن آثارهای دیدنی باستانی کم نظیر در کشور، عدم خلاقیت مدیریت شهری است که نقش هدایت‏گری مسافران بین راهی را به درستی انجام نداده و در جذب مسافران توراهی و بازدید از ابنیه‏های تاریخی این شهر خاموش و ساکت نشستند و برای تغییر و تحول جذابیت میراث ماندگار اجداد و فرهنگ ایران زمین اگر گامی برداشته شده با ناآگاهی و لغزش برخی مدیران روبرو شدیم یا کمبود بودجه، ولی این بناها یادگار نیاکان ما که از قرن‏ها پیش با سبک و سیاق معماری سنتی به جای مانده در تب و تاب مظلومیت می‏سوزد و ما تاکنون نتوانسته‏ایم اهمیت و قدمت تاریخی شهرمان را به گردشگران داخلی و خارجی در این ایام تعطیلات به طور بایسته و شایسته ارائه دهیم.
 برخی از استان‏های گردشگری برای تقویت اقتصاد و رونق بازار خرید و فروش بالاخص در عید نوروز و تابستان، برنداشته‏های خود چنان سرمایه‏گذاری و بزرگ نمایی می کنند که از برکت همان خلاقیت یعنی مدیریت شهری کسب و کار و داد و ستد به شکوفایی و رواج مقطعی می رسد، ولی متاسفانه ما از چنین نوآوری غافل هستیم تا مسافران عبوری به ویژه کاروان های راهیان نور رغبتی به اقامت کوتاه چند ساعته، از خود نشان دهند و از اماکن تاریخی و آثار باستانی دیدن نمایند. اگر گردشگران برای بازدید ازمساجدجامع، مناره سلجوقی، قلعه فلک وافلاک، امامزاده زیدبن‏علی و گلزار شهدا از مسیر خیابان اصلی ورودی شهر خرم‏آباد عبور نمایند غیر از منازل گل و خشتی نیمه خراب که منظره بسیار زشتی از سالیان قبل تاکنون به جای مانده دل آزردگی را به ارمغان داشت و همان باعث یاس و ناامیدی مسافران از مشاهده چنین مناظر نیمه تخریب خواهد شد و از عظمت و شکوه آثار باستانی لرستان می‏کاهد و داستان دم خروس در ذهنش تداعی می‎یابد.
اگر با بروشورهای چاپ شده اماکن تاریخی با حضور راهنما و توضیحات لازم از مسافران نوروزی پذیرایی کنیم تا اندازه‏ای نیازمندی‏های گردشگران را برآورده کرده و همان اسکان موقت، باعث تقویت اقتصاد شهرمان خواهد شد. انتهای پیام 
یاداشت :امیر محمود داودی نژاد

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/974122/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیژن بنفشه خواه در پشت صحنه یک کار+ عکس

ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد قصرشیرین

وقتی «علی پروینِ» 15 ساله زانوهایش را در حرم امام رضا(ع) بیمه کرد

جمله ناراحت‌کننده علی پروین: 78 سالمه و حس می‌کنم یواش یواش باید غزل را بخوانم

علی پروین: انتخابم برای دروازه‌بان اول ناصر حجازی است و بعد عابدزاده

131 کردستانی در چهارشنبه‌سوری آسیب دیدند/قطع عضو 3نفر

پیشنهاد الحاق مرز خسروی به منطقه آزاد قصرشیرین

آبگوشت خوردن علی پروین در برنامه زنده

«فوتبال علی‌اصغری» و پرتاب اوت بلند؟

احتمال بازگشت نویر به آلمان برای جام جهانی 2026!

تمجید سرمربی قطر از عفیف؛ او لیونل مسی ما است!

واکنش نویدکیا به عدم انتقال به پرسپولیس و استقلال

واکنش عجیب نویدکیا به زندگی شخصی ژوزه مورایس!

111 نفر مصدوم چهارشنبه سوری در کرمانشاه

نمایشگاه کتاب چقدر برای دولت آب خورد؟

فوتبالیست های امروز سوسول شدند؟ علی پروین پاسخ می دهد

علی پروین و آهنگ خاطره انگیز پرسپولیس خسته

سر تکان دادن و افسوس «علی پروین» در واکنش به نوع بازی الان پرسپولیس

علی پروین: به دنبال لقب نبودم، عیدی یک ده هزار تومانی با امضای خودم می دهم

علی پروین: باشگاه پرسپولیس اول صندوق عقب ماشین من بود چون جایی نداشتیم

پرده‌برداری «علی پروین» از جام‌های قهرمانی پرسپولیس که در خانه اوست

علی پروین: دخترم عاشق بازی در سینماست ولی مخالفم؛ الان دوره بچه‌سالاری است

علی پروین: مخالف VAR هستم؛ به اینکه داور یک بازی را درمی‌آورد، اعتقاد ندارم

تاکتیک علی اصغری از زبان علی پروین

افزایش تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری در پاوه به 6 نفر

افزایش تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه آخر سال در پاوه به 6 نفر

98 نفر بر اثر حوادث چهارشنبه‌سوری در کردستان مصدوم شدند

تصویر مرکز پژوهش‌های مجلس از اقتصاد/ رکود در کمین است

در آرزوی تحقق «حوّل حالنا»

ظرفیت‌های کانون در عرصه فرهنگ و اقتصاد متبلور شود

بازگشت 224 میلیارد ریال از پول های کلاهبرداری شده به حساب صاحبانشان

مصدومان چهارشنبه سوری در کرمانشاه به 54 نفر رسید

گزارش تصویری{مراسم تجلیل از ورزشکاران مدال آور کرمانشاه برگزار شد}

امهال 1000 میلیارد تومانی برای وام زلزله‌زدگان کرمانشاه

عیدانه بیمه دی برای بیمه‌گزاران

شمار مصدومان چهارشنبه آخر سال در کردستان به 117 نفر رسید

آزمایشگاه سیار کنترل کیفیت آب در کردستان افتتاح شد

پیگیر مشکلات بازنشستگان هستیم

اولویت 1404؛ سرمایه گذاری و رفع موانع آن است

داستانک/ جوجه و آسیب

نبض زندگی با این شعر زیبا!

راز صمیمیت محمد خدابنده‌لو با اوستون اورونوف از زبان خودش

دومین برد فرشته اقتداری در مسابقات هنگ‌کنگ

کری خوانی هاشم بیک زاده با محمد خدابنده‌لو سر استقلال و پرسپولیس

گل یا پوچ بازی کردن بازیکنان و پیشکسوتان پرسپولیس و استقلال با مجریان شب عیدی

یا الله، بسم الله، اسماعیل کارتال‌؛ شعار ویژه پرسپولیسی ها برای مرد ترکیه‌ای

تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران

ورود کادر فنی و بازیکنان تیم ملی به زمین شماره یک ورزشگاه آزادی

خداحافظی ملی پوش سابق ایتالیا از فوتبال

نگران تبعات تمجید از پرسپولیس نیستم!