عصر کرد

آخرين مطالب

تلاش کردستان برای تحول اقتصادی؛ انتقاد از بانک‌ها و نمایشگاه سنندج گفتگو

تلاش کردستان برای تحول اقتصادی؛ انتقاد از بانک‌ها و نمایشگاه سنندج
  بزرگنمايي:

عصر کرد - خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان ظهر یکشنبه در استانداری کردستان برگزار و معاون استاندار کردستان در این جلسه ضمن انتقاد از عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی، وضعیت نامناسب نمایشگاه بین‌المللی سنندج، خواستار توجه ویژه به اقتصاد دیجیتال و رفع ایرادات طرح اصلاح الگوی کشت شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان، در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان، ضمن تبریک میلاد کریم اهل بیت، به تشریح اقدامات و برنامه‌های استان در راستای تحول اقتصادی و ارتقای سطح معیشت مردم پرداخت.
لزوم بهره‌وری نیروی کار و نیروی انسانی به عنوان عوامل رشد اقتصادی
ارسلان ازهاری، با اشاره به بازگشت دبیرخانه شورای اشتغال به جایگاه اصلی خود و تلاش‌های صورت گرفته در سه ماهه پایانی سال، بر لزوم ارتقای بهره‌وری نیروی کار و نیروی انسانی به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی تاکید کرد.
ازهاری با بیان اینکه مسئله اقتصاد و معیشت مردم در صدر اولویت‌های مدیریت استان قرار دارد، خواستار تلاش بیشتر دستگاه‌های اجرایی برای تحقق اهداف تعیین شده شد.
معاون استاندار کردستان در ادامه، به انتقاد از وضعیت نامناسب نمایشگاه بین‌المللی سنندج پرداخت و خواستار رفع ایرادات و مشکلات آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن شد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت اقتصاد دیجیتال در برنامه هفتم توسعه، بر لزوم توجه ویژه به این حوزه در استان تاکید کرد و خواستار حضور فعالان این عرصه در کارگروه‌های مربوطه شد.
رفع ایرادات طرح اصلاح الگوی کشت بر مبنای شرایط بومی استان
ازهاری در بخش دیگری از سخنان خود، به طرح اصلاح الگوی کشت اشاره کرد و خواستار رفع ایرادات اساسی آن با توجه به شرایط بومی استان شد.
ازهاری همچنین بر ضرورت پرداخت به موقع تسهیلات مشاغل خانگی تاکید کرد و عملکرد برخی بانک‌ها را در این زمینه مورد انتقاد قرار داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در پایان، با اشاره به برگزاری جشن گلریزان ویژه آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد، از ادارات، بانک‌ها و خیران استان خواست تا در این امر خداپسندانه مشارکت کنند.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، از رشد چشمگیر عملکرد این کارگروه در سه ماه اخیر خبر داد.
برهان صلواتی با تقدیر از تلاش‌های مدیریت قبلی، اظهار داشت: از آذرماه سال جاری، با تاکید ویژه بر موضوع اشتغال، 9 جلسه کارگروه برگزار شده که نتایج قابل توجهی به همراه داشته است.
رشد 37 درصدی تحقق ثبت اشتغال در سامانه رصد
وی با اشاره به رشد 39 درصدی پیشرفت مصوبات نسبت به قبل از آذرماه، افزود: در حوزه مشاغل خانگی نیز با برگزاری 9 جلسه، 37 درصد رشد در تحقق ثبت اشتغال ایجادی در سامانه رصد داشته‌ایم.
وی از پرداخت 106 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی از مجموع 146 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته خبر داد و بانک‌های ملت، تجارت و توسعه تعاون را به عنوان برترین بانک‌ها در این زمینه معرفی کرد.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، عملکرد بانک‌های مهر ایران و رسالت را در پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی ضعیف ارزیابی کرد و خواستار همکاری جدی آنها شد.
صلواتی در ادامه به عملکرد دستگاه‌های اجرایی در حوزه اشتغال ایجادی سامانه رصد پرداخت و گفت: اگرچه 100 درصد تحقق برنامه را شاهد بوده‌ایم، اما این به معنای عملکرد مطلوب همه دستگاه‌ها نیست.
وی با اشاره به عملکرد قابل تقدیر برخی دستگاه‌ها مانند جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و صنعت و معدن، از عملکرد ضعیف برخی دیگر از جمله خود اداره کل تعاون انتقاد کرد.
کد خبر 6409682

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/973557/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله تند خداداد عزیزی به داوری های پرسپولیس و دفاع از استقلال و سپاهان: پنالتی آزادی و آفساید علیپور در دربی را نگرفتند، گل شکاری را به خاطر هُل مردود کردند و اما هُل به نفع آنها پنالتی شد!

پنالتی آزادی و آفساید علیپور در دربی را نگرفتند، گل شکاری را به خاطر هُل مردود کردند و اما هُل به نفع آنها پنالتی شد!

این همه ایرانی چرا به شهر وان در ترکیه سفر می‌کنند؟

پرسپولیس و سپاهان بی خیال تراکتور شوند/ varسیاه را ندیده بودیم

آیا سث رالینز پس از بازنشستگی به تیم نویسندگان WWE اضافه می‌شود؟

اعطای تندیس و لوح نشان اقتصاد مقاومتی استان به مدیرعامل فولاد خوزستان

گل اتلتیکو مادرید به بارسلونا با وجود هند دی پل مردود اعلام نشد، اما چرا؟ / عکس

شعری که در روز خداحافظی علیرضا منصوریان از فوتبال در ورزشگاه می خواندند

برخی از مشهورترین جملات قصار و حرکات علیرضا منصوریان!

گل چهارم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 90+8

منصوریان: همین الان می‌توانم مسلمان را به لیگ بازگردانم

اینتر،آتالانتا را برد،از ناپولی فاصله گرفت/ حضور کوتاه طارمی

سرپرست مدیریت بحران استانداری کرمانشاه منصوب شد

بازی بزرگ فرانسه به کام میلیونرها؛ پیروزی PSG بر مارسی

گل سوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط لامین یامال در دقیقه 90+2

علیرضا منصوریان: ارتباط گرفتن با دهه هشتادی ها بسیار سخت است!

خداداد: به جای VAR دستگاه فشارسنج بیاورید!

عالمی: بوژوویچ تصمیم گرفت نوازی در بازی با ذوب‌‌آهن نباشد

آتش‌سوزی گسترده درنیزارهای دریاچه زریبار؛ ادامه تلاش برای مهار شعله‌ها

چالش انتخاب سرمربی با علیرضا منصوریان

گل اول اینتر به آتالانتا توسط کارلوس آگوستو در دقیقه 54

گل سوم پاری سن ژرمن به مارسی توسط پل لیرولا در دقیقه 76

گل دوم اینتر به آتالانتا توسط لائوتارو مارتینس در دقیقه 87

گل دوم اتلتیکو مادرید به بارسلونا توسط الکساندر سورلوث در دقیقه 70

گل اول بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط رابرت لواندوفسکی در دقیقه 72

ماجرای ویدیوی وایرال شده علیرضا منصوریان و وحید امیری

ورود طارمی به زمین در دقیقه 1+90؛ آتالانتا 0-2 اینتر

کامبک دراماتیک لورکوزن مقابل اشتوتگارت

گل دوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 78

مهدی ترابی: امسال می خواهیم با تراکتور یک اتفاق بزرگ رقم بزنیم

علیرضا منصوریان: مثل بعضی از دوستان چند شخصیتی نیستم!

عارف آقاسی، مدافع تراکتور: حقم بود به تیم ملی دعوت شوم اما نظر سرمربی است

واکنش هاشم نژاد ستاره تراکتور به عدم دعوت به تیم ملی

واکنش دانیال اسماعیلی فر به عدم دعوت به تیم ملی و حواشی تراکتور

محمد نادری: به فکر داوری نیستیم، تراکتور سعی دارد در نود دقیقه کار را تمام کند

علیرضا منصوریان: همه می خواستند من را از استقلال فراری بدهند!

علیرضا منصوریان روی آنتن زنده تلویزیون از قهرمانی استقلال با فرهاد مجیدی تمجید کرد

عزیزی: پرسپولیس و سپاهان بی خیال تراکتور شوند/ varسیاه را ندیده بودیم

عالمی: بوژوویچ تصمیم گرفت نوازی در بازی با ذوب آهن نباشد

عالمی: پنالتی استقلال دیده نشد؛ مشکل نوازی حل می‌شود!

پنالتی استقلال دیده نشد؛ مشکل نوازی حل می‌شود!

حمله دوباره خداداد به پرسپولیس؛ پنالتی دربی اشتباه بود/مار سیاه دیده بودیم اما VAR سیاه ندیده بودیم!

حمله دوباره خداداد به پرسپولیس؛ پنالتی دربی اشتباه…

مجید جلالی: پیشنهادی داشتم که حقوق یک ماهش اندازه حقوق یک سال فدراسیون بود

چالش لایه کردن توپ با منصوریان و عزت اللهی و برادران محمدی

علیرضا منصوریان: سردمدار چهارشنبه سوری در محله من بودم!

اجرای زنده و خوانندگی میلاد محمدی روی آنتن شبکه سه!:

خاطراه جالب علیرضا منصوریان از شعرخوانی همراه با نیما نکیسا در اردوی تیم ملی

گل سوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز در دقیقه 90

گل اول اتلتیکومادرید به بارسلونا توسط خولیان آلوارز دقیقه 45