عصر کرد

آخرين مطالب

باید با کم‌کاری‌ها و ترک فعل برخورد شود اجتماعی و فرهنگی

باید با کم‌کاری‌ها و ترک فعل برخورد شود
  بزرگنمايي:

عصر کرد - استاندار کرمانشاه خواهان برخورد با کم‌کاری‌های مدیران شد و گفت: در کنار برخورد با تخلفات، باید با کم‌کاری‌ها و ترک فعل هم برخورد شود و این رویکرد کمک می‌کند تا مدیران جدیت بیشتری برای انجام امور داشته باشند..
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی در نشست شورای برنامه‌ریزی استان که با حضور معاونان استاندار، فضل‌الله رنجبر نماینده کرمانشاه، رستگار یوسفی نماینده اورامانات و اعضای عضو برگزار شد با اشاره به گزارش تفریغ بودجه سال 1402 توسط دیوان محاسبات اظهار کرد: به‌صورت تخصصی در همه امور نیازمند نظارت هستیم و این کار به‌سلامت دستگاه‌ها، صیانت از حقوق مردم و بیت‌المال کمک می‌کند و موجب می‌شود دستگاه‌ها در مسیر مناسب‌تر و هموارتری قرار گیرند.
وی افزود: روند اعمال نظارت باید به نحوی باشد که جسارت و شجاعت را از مدیران نگیرد حتی این ویژگی‌ها را در آن‌ها تقویت کند.
استاندار کرمانشاه خواهان برخورد با کم‌کاری‌های مدیران شد و خاطرنشان کرد: در کنار برخورد با تخلفات، باید با کم‌کاری‌ها و ترک فعل نیز برخورد شود و این رویکرد کمک می‌کند تا مدیران جدیت بیشتری برای انجام امور داشته باشند.
حبیبی اضافه کرد: با توجه محدودیت‌های منابع مالی در کشور، جذب نشدن اعتبارات هیچ توجیهی ندارد و قابل‌پذیرش نیست‌.
وی توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و بادی را یکی از اولویت‌های دولت دانست و گفت: برای موفقیت بیشتر در این حوزه لازم است اطلس سرمایه‌گذاری انرژی خورشیدی استان با محوریت شرکت توزیع برق و برق منطقه‌ای تهیه و در قالب آن تمام ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر ارائه شود تا طرح‌های این حوزه توسط یک کمیته با محوریت معاونت عمرانی مورد پیگیری قرار گیرد.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی باید تا سال آینده بخشی یا تمام از انرژی مورد خود را از طریق نصب پنل‌های خورشیدی تأمین کنند.
حبیبی با اشاره به بازدید از چند طرح وابسته به میراث‌فرهنگی گفت: عده زیادی از هنرمندان منبت‌کار در یک مجموعه مشغول فعالیت هستند که اتفاق خوبی است و تلاش می‌کنیم یک فضای بزرگ‌تر در اختیار آن‌ها قرار گیرد.
وی خواهان ساماندهی بافت قدیمی شهر شد و گفت: در همین راستا موضوع سنگ‌فرش و ساماندهی دیواره‌های کوچه بیگلربیگی توسط شهرداری و میراث‌فرهنگی دارای اولویت است و باید هرچه سریع‌تر انجام شود.
استاندار کرمانشاه گفت: طاق بستان یک مجموعه تاریخی کم‌نظیر است و باید محدوده‌های مسکونی و مغازه‌های اطراف بر اساس طرح جامع هرچه سریع‌تر ساماندهی شود، در این راستا نشستی با وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی داشتیم که وی استقبال کرد و قول همراهی و کمک داد.
حبیبی عنوان کرد: محل احداث ساختمان جدید زندان مرکزی کرمانشاه جانمایی شده است و اداره کل زندان‌ها تلاش کند این پروژه هرچه سریع‌تر عملیاتی و این مجموعه منتقل شود تا امکان استفاده از آن فضا برای ایجاد پروژه‌های مناسب شهری فراهم باشد.
وی بر ضرورت شناسایی طرح‌های نیازمند ماده 23 تاکید کرد و گفت: با تلاش‌های فراوان مجوز کمیسیون ماده 23 برای بیمارستان روانسر اخذ شد و در همین راستا تمام دستگاه‌ها موظف هستند برای دریافت مجوز کمیسیون ماده 23 برای پروژه‌های خود اقدام کنند زیرا دریافت ردیف بودجه ملی برای اجرای طرح‌ها در گرو دریافت این مجوز است.
کد خبر 849528

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/973397/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

کتاب «بازی‌سازی تاریخ»؛ رویکردی جدید به آموزش علوم اجتماعی

روایت پهلوانی تختی از زبان دبیر

شوت سرضرب قائدرحمتی توسط حسینی به کرنر رفت

ضربه خطرناک امید لطیفی با اختلاف کمی از کنار دروازه استقلال به اوت رفت

گل اول گل گهر به تراکتور توسط علیرضا کاظمی

گلر ذوب آهن سد راه نفوذ صالح حردانی شد

لغزش بدموقع ناپولی؛ صدرنشینی را به اینتر هدیه دادند

سلفی‌های صلاح در لیورپول، سنت شد

شکست خانگی روستوف برابر صدرنشین لیگ برتر روسیه

گل اول ذوب آهن به استقلال توسط محسن آذرباد

گزارش زنده؛ استقلال 0 - 1 ذوب آهن

گل اول تراکتور به گل گهر توسط ابوالفصل رزاق پور گل به خودی

برگزاری جشن میلاد امام حسن مجتبی(ع) در کرمانشاه

هشدار لاگارد درباره ضربه تعرفه‌های آمریکا به اقتصاد جهان

جدال تیم پالایش نفت بندرعباس با بعثت کرمانشاه در لیگ دسته اول فوتبال

نظارت مستمر بر کیفیت آب شرب کرمانشاه با 27 آزمایشگاه تخصصی

جشن گلریزان آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در کرمانشاه برگزار شد

کاهش مشکلات مردم اثر تهدیدات نرم دشمن را خنثی می‌کند

هزار بلبلِ دستان‌سرای عاشق را بباید از تو سخن گفتنِ دری آموخت

انتشار «تاریخ کامل ایران بر اساس شاهنامه»

ثبت‌نام الکترونیکی برای ریاست فدراسیون‌ها

قلعه‌نویی با بازیکنان جلسه گذاشت

بارسلونا پیام واضح فلیک را شنید

رونمایی از ترکیب ذوب‌آهن و استقلال

دوپینگ استقلال برای بازی، با هواداران

محمد محبی یقه صدرنشین را می‌گیرد

تصویر عجیب در محل بازی ذوب‌آهن - استقلال

استقلال در آخرین بازی سال با لشگری از مصدوم

هر کرنر آرسنال بوی گل می‌دهد

ترکیب تراکتور برای صعود به صدر

تکرار اقدام مجرمانه امیر علی‌اکبری

کاپیتان خیبر: روزهای پراضطرابی را پشت سر گذاشتم

کشاورزان از تردد پایاب سد سیازاخ دیواندره خودداری کنند

کارگروهی بدون خروجی در حوزه اشتغال کردستان

جازموریان صاحب مجتمع فرهنگی- هنری می‌شود/ توسعه عدالت فرهنگی در محرومترین شهرستان کرمان

دانش آموزان سندرم داون در کرمان صاحب مدرسه می‌شوند

محموله میلیاردی تبلت در سقز کشف شد

مصدومیت 10 نفر در کردستان بر اثر حوادث قبل از چهارشنبه‌سوری

دانشگاه کردستان؛ قطب آموزش عالی دولتی در کردستان/12 هزار دانشجو در 9 دانشکده

2 همت برای تکمیل زیرساخت‌های دانشگاه کردستان نیاز است

خبری مهم برای پرسپولیسی ها رسید

آغاز زودهنگام چهارشنبه‌سوری در کردستان با 10 مصدوم و یک فوتی

تحصیل 544 دانشجوی خارجی در دانشگاه کردستان

اسکان کامل دانشجویان متقاضی خوابگاه در دانشگاه کردستان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان معرفی شد

چشم‌انداز بازارها در سال 1404؛ سال رویایی بازار سرمایه رقم می‌خورد؟

اقتصاد پلتفرمی و نقش بانکها در آینده اکوسیستم

اقتصاد اسلامی ـ 35 | روش تحقیق در اقتصاد اسلامی

پیش بینی‌های اقتصاد ایران در سال 1404 اصلا خوب نیست