عمارت نوفل لوشاتو میزبان بیش از 50 هزار مخاطب درسال 1403
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - برنا- گروه فرهنگ و هنر: نمایشهای اجرا شده در عمارت نوفل لوشاتو در مجموع اجراها در سال 1403، بیش از 50 هزار مخاطب داشتند.
در سال 1403، 40 اجرا در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه رفت که این آثار پنج تا 100 شب روی صحنه رفت.
همچنین 15 نمایشنامه خوانی و 10 تک اجرا نیز در این عمارت انجام شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سهم عمارت نوفل لوشاتو از مجموع مخاطبان تئاتر کشور در سالی که گذشت بیش از 50 هزار نفر بود. پرمخاطبترین نمایشهای این تماشاخانه فین جین، ماهرخ، کان لم یکن، مکبث، سلاخ، شالهنگ، سی ویک رویا، جوف و دویل بوده است. همچنین این عمارت 6 اثر را در بخش بعلاوه فجر جشنواره تئاتر فجر امسال داشته است.
دویل، شالهنگ، حق با مردم بود، چلوکبابی حاج مولوی، سینماکارون، جوف، یوزفکا، سی و یک رویا، آخرین داستان بکت، سیزن سه، مجلس زنان رختشو، هاله، لانه موشها، مکبث، سید ممد، سلاخ، رکتیچ از جمله نمایشهایی بود که در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه رفت و بیش از 80 درصد از نمایشهای اجرا شده در عمارت نوفل لوشاتو موفقیت آمیز بود.
همچنین نسبت به سالهای اخیر تعداد مخاطبان تئاتر در عمارت نوفل لوشاتو افزایش یافت.
غیر از فروش برخط بلیت نمایش ها، عمارت نوفل لوشاتو بلیت فروشی حضوری نیز داشته است. چلوکبابی حاج مولوی و فین جین در عمارت نوفل لوشاتو از 6 و 7 فروردین 1404 اجراهای خود را از سر میگیرد.
انتهای پیام/
-
شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶:۴۴
-
۴ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/973142/