عصر کرد

آخرين مطالب

افزایش 38 درصدی بودجه مربوط به آسیب‌های اجتماعی/ساماندهی مرزهای کرمانشاه اشتغال را به دنبال دارد سیاسی

افزایش 38 درصدی بودجه مربوط به آسیب‌های اجتماعی/ساماندهی مرزهای کرمانشاه اشتغال را به دنبال دارد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به افزایش 38 درصدی بودجه مربوط به آسیب‌های اجتماعی در مجلس گفت: ساماندهی مرزهای کرمانشاه اشتغال زایی تعداد زیادی از مردم را به دنبال خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار گروه استان‌های ، فضل الله رنجبر نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در نشست با دانشجویان دانشگاه پیام نور واحد کرمانشاه، در خصوص موضوع استیضاح وزیر اقتصاد اظهار کرد: با وجود انتقاداتی که در حوزه اقتصادی داشته و دارم به دلیل شرایط موجود کشور استیضاح همتی را درست نمی‌دانستم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: با وجود مشکلات اقتصادی موجود با تغییر فرد مشکلات حل نمی‌شد و همتی را به همین دلیل در جایگاه وزیر اقتصاد دارای صلاحیت می‌دیدم و ثبات و آرامش را در این خصوص ترجیح می‌دادم.
دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمودار دلار نشان می‌دهد که اقتصاد ما وضعیتی شکننده دارد و با تغییر فرد مشکلی حل نمی‌شود، هرچند با وجود فرد توانمند اوضاع مقداری بهبود می‌یابد.
رنجبر با اشاره به وعده‌های داده شده توسط وی به عنوان نماینده اضافه کرد: اولویت اصلی ما نگاه به موضوع اجتماعی شهرستان بود که در این خصوص مطالعه اطلاعات پروژه‌های نیمه تمام در کرمانشاه و پیگیری پروژه‌های مهم انجام شده است.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط سخت کشور و ناترازی‌های مالی بسیاری از پروژه‌ها همچنان برای تامین اعتبار به پیگیری نیاز دارند که از جمله آنها می‌توان به پروژه پتروپالایش آناهیتا و همچنین منطقه آزاد قصر شیرین اشاره کرد که موجب اشتغال زایی می‌شود.
رنجبر خاطرنشان کرد: از وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی درخواست کردیم که در کمیته اشتغال نگاه ویژه‌ای به اشتغال استان ایجاد شود و در این موضوع نیز به صورت مداوم پیگیری خواهیم کرد.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه‌های راکد در استان از قبیل پروژه اسید سیتریک، شرکت تامین کاغذ بیستون و پروژه کاغذسازی غرب دارای ظرفیت‌های مطلوبی هستند که ر حال حاضر تلاش‌هایی برای احیای آنها صورت گرفته است. 
وی خاطرنشان کرد: از سازمان شستا درخواست کردیم که تامین اعتبار 5 پروژه کرمانشاه را به عهده گیرد، نامه نگاری در این خصوص انجام شده اما این وعده تاکنون تحقق نیافته است.
رنجبر با اشاره به ظرفیت مطلوب مرزهای استان کرمانشاه گفت: کرمانشاه هم اکنون بالغ بر 370 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد که استفاده از این ظرفیت می‌تواند ایجاد اشتغال خوبی را به همراه داشته باشد.
وی در خصوص مقابله با آسیب‌های اجتماعی و طرح آن در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ایجاد یک ردیف اعتباری در ساختار بودجه برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی موضوعی است که به صورت جدی در دست پیگیری قرار دارد.
رنجبر افزود: برای سال جدید 38 درصد افزایش اعتبارات مربوط به آسیب‌های اجتماعی در مجلس شورای اسلامی را خواهیم داشت.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها برای تحقق حل مشکلات استان را مهم برشمرد و گفت: استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها برای دقت به رویکرد علمی به آسیب‌ها موضوع مهمی است که باید همیشه در نظر داشته باشیم. 
رنجبر با اشاره به اینکه ایجاد ظرفیت بیشتر برای جمع آوری معتادان و متجاهر در حال انجام است ابراز کرد: بالغ بر 5000 معتاد متجاهر در استان داریم که در این راستا رایزنی با دولت سابق انجام شد که سوله‌های نیمه تمام برای جمع آوری این افراد تکمیل شود اما این موضوع تحقق نیافت، در همین راستا ایجاد ظرفیت بیشتر برای جمع آوری معتادین متجاهر در حال انجام است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/972961/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ گل ز خجالت آب شد پیش رخ نگار من

در ستایش تربیت نکردن

4 کشتی جذاب از نگاه اتحادیه جهانی در قهرمانی آسیا

ضربه دیدنی آدیمی به تیر دروازه خورد؛ لایپزیش 2-0 دورتموند

حسن یزدانی: گرانی برنج به خاطر دلال‌ها و عدم مدیریت است

ویدیوی جالب باشگاه نساجی از بازی مقابل سپاهان

خلاصه بازی آث میلان 2 - کومو 1

حسن یزدانی: کمترین حق اولین مربی‌ام «همت مسلمی» این است که در اردوهای خارجی همراهم باشد

حسن یزدانی: از کشورهای دیگر پیشنهاد داشتم ولی دوست دارم برای مردم کشور خودم کشتی بگیرم

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA

حسن یزدانی: یک قهرمان کشتی المپیک در مجموع 25 میلیارد پاداش می‌گیرد ولی کم است

در چنین روزی؛ تساوی پرسپولیس و الوحده امارات در روز قضاوت پرحاشیه نیشیمورا با گل حسین بادامکی

پارگی رباط صلیبی کاپیتان خیبر تکذیب شد!

تصادف فاجعه بار در جاده بیرانشهر / مادر باردار در این صحنه فوت شد

بازگشت کوتاه، مختصر و بی اثر دله آلی به زمین فوتبال پس از 2 سال / عکس

آمد، اخراج شد، رفت؛ بازگشت دله آلی به زمین فوتبال پس از 2 سال / عکس

نجات جان دوکوهنورد در ارتفاعات صاحب الزمان کرمان

فدراسیون ورزش کارگری صاحب ردیف بودجه مستقل شد

نظارت دقیق بر توزیع کالاهای اساسی در کردستان صورت گیرد

حاج محمد کبابی چطور بانی صاحب‌خانه شدن تازه عروس و داماد‌ها شد؟ + فیلم

نمایشگاه دائمی سنندج تا اطلاع ثانوی باید تعطیل شود

سهم بی‌سابقه 540 میلیون دلاری کردستان از اجرای قانون ساماندهی تجارت مرزی

ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از پنجشنبه

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

داستانک/ مرد و غذا

رباعی زیبای ابوسعید ابوالخیر

سخنان شنیدنی دکتر قمشه ای

به جای «کامنت» بگویید «نظر»

نظری جویباری: قطعا برای فصل آینده دو یا سه زمین برای تمرین در نظر خواهیم گرفت

بارسلونا، مأموریت آخر هانسی؛ فلیک در فکر بازنشستگی!

پیروزی 4 گله تیم روس با حسین‌نژاد

سیمئونه: خشمگینم، بی‌عدالتی را احساس می‌کنیم

گواردیولا: 9 فینال دیگر مانده، نباختیم که!‏

کمپانی: نبردیم اما از عملکردمان راضی هستم!

گل اول رئال مادرید به ویارئال توسط امباپه

گل دوم رئال مادرید به ویارئال توسط امباپه

خشم پپ: حمله به داور به خاطر کارت زرد!

یونایتدها رسم رفاقت را به جا آوردند؛ تبریک به رشفورد

بوژوویچ: برد ذوب‌آهن مقابل فولاد هشداری محکم برای ماست

اولین تمرین تیم ملی با حرفهای جدی امیر قلعه

گسل رباط‌کریم چه خوابی برای تهران دیده است؟

آخرین وضعیت خاقانی و مصدومیت رباط صلیبی

اتمام فیلمبرداری اثری که بر اساس هفت گناه کبیره نوشته شده

28 دستگاه آذربایجان شرقی برای رزمایش نوروزی آماده می‌شوند

رمضان برای همه ما پیام وحدت، انسانیت و معنویت به دنبال دارد

عکس/ «ناصر تقوایی و نصرت کریمی» در پشت صحنه سریال دایی جان ناپلئون؛ سال 55

آنچلوتی: پنالتی مردود آلوارس؟ فوتبال همین است!

عارف رستمی: سپاهانی‌ها نظر دیگری دارند ولی خطای پنالتی سیاوش یزدانی واضح بود

کردستان الگوی جدید تجارت مرزی؛ 540 میلیون دلار برای اشتغال مرزنشینان

شاهکار حیات وحش / شیرهای دریایی صاحب جزایر هستند ودر اقیانوس شکار می کنند