عصر کرد

آخرين مطالب

چرا خلخالی پدرشوهر مهستی را اعدام کرد؟ اقتصادی

چرا خلخالی پدرشوهر مهستی را اعدام کرد؟
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، در تابستان 58 با شروع غائله کردستان صادق خلخالی به عنوان حاکم شرع روانه این خطه شد، خلخالی در دوره حضور خود در کردستان اعدام‌هایی را انجام داد که حاشیه‌های فراوانی را در پی آورد.
در شامگاه شنبه 18 اسفند 58 خبرنگار روزنامه «بامداد امروز» در گفت‌وگویی تلفنی از او درباره عملکردش پرحاشیه‌اش در کردستان پرسید.
در ادامه سخنان خلخالی را به نقل از بامداد مورخ یکشنبه 19 اسفند 58 می‌خوانیم:
هر حرکتی و هر نهضتی اگر بخواهد بر پایه دروغ و دغل و کلاه‌گذاری و حیله‌کاری کارش را شروع کند، آن حرکت از طرف هر حزبی بوده باشد محکوم به نابودی است. من در اوایل ماه شوال امسال [شهریور 58] به سنندج رفتم و 9 نفر در آن‌جا جلوی جوخه اعدام با حکم اینجانب روانه شدند که یکی از آن‌ها سرتیپ نیازمندی رئیس کل ژاندارمری کردستان در زمان طاغوت بود که صدها جنایت و قتل در پرونده او وجود داشت و دیگری سیروس منوچهری معاون ساواک منحله سنندج بود.
سومی سرهنگ ایوبی که خود اقرار کرد در نامه‌ای که به شاه نوشته 3 نفر را برای خاطر تقرب به شاه کشته و دستور قتل 15 نفر را در اطراف همدان صادر نموده است. چهارمی عبدالرحمن خان کمانگر فئودال بزرگ کامیاران و صاحب قریه مارلو که قطع نظر از قتل و کشتار، پرونده قطور درباره زنای محصنه و تجاوز به ناموس مردم مسلمان کرد دارد.
ششم آقای والی‌خان سنندجی بود که یکی از فئودال‌های بزرگ و پدرشوهر مهستی بود که با کنده و زنجیر به طرز فجیع قرون وسطی عده زیادی را به قتل رسانده، هفتم پاسبانی که تجاوز ناموسی به زن‌های زندانیان داشته که در زمان طاغوت در زندان سنندج به جرم دزدی و هروئین‌فروشی حبس بوده است.
هشتم کسی که با خمپاره‌انداز می‌خواسته فرودگاه سنندج را به نابودی بکشاند. نهم قاتل شاطه محمد و پسر او که با کمال وقاحت پس از کشتن آن دو می‌گفته که گوشت طرفداران خمینی ارزان شده است.

عصر کرد

این 9 نفر با حکم اینجانب معدوم شدند ولی پس از 40 روز با کمال تعجب ملاحظه کردیم و دیدیم که از طرف فداییان خلق راهپیمایی برای شهدای خلق کرد که با دست به اصطلاح جلاد خلخالی به جوخه اعدام سپرده شده‌اند ترتیب داده می‌شود تمام در و دیوار سنندج از این شهدا تجلیل می‌کند ولی نه نام آن‌ها و نه نشان آن‌ها و نه خصوصیات آن‌ها را ذکر می‌کنند. چراکه می‌ترسند مردم مسلمان و متعهد به قرآن و آئین دین متوجه دروغ‌پردازی فداییان بشوند مردم کرد از این شهدای ساخته و پرداخته شده به دست فداییان خلق بیزارند و چندین مرتبه بیزاری خودشان را به وسیله نامه و تلگراف بیان داشته‌اند آیا فداییان خلق می‌خواهند با این دروغ‌پردازی‌ها برای خلق کرد شهید درست کنند.
جوابش را ملت مسلمان کردستان می‌دهند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/971843/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

550 یادواره شهدا در کردستان برگزار شده است

پیش بینی آب و هوای کردستان فردا چهارشنبه 22 اسفند 1403

آمادگی کردستان برای میزبانی مسافران و گردشگران در نوروز 1404

دستگیری گنج‌یاب معروف ایرانی در کردستان عراق

بازسازی و مرمت بیش از پنج هزار مزار شهدا در کردستان

تامین مسکن خانواده شهدا و ایثارگران در دستور کار است

دستگیری پوآرو، گنج‌یاب معروف ایران در کردستان

بازداشت گنج‌یاب معروف ایران در کردستان عراق

مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان معرفی شد

افزایش دو برابری مبتلایان به آنفلوآنزا در کردستان

96 مدرسه برای اسکان مسافران نوروزی در کردستان آماده است

برهان صلواتی مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان شد

دانشگاه‌های کردستان پیگیر تخصیص اعتبارات ملی باشند

افزایش 2 برابری مبتلایان به آنفلوانزا در کردستان

نمایشگاه «بهاره و ضیافت» فرصتی برای خریدی مقرون به صرفه در کردستان است

پالنگان در آستانه ثبت جهانی با نوای هزار دف

کردستان به دنبال رونق گردشگری با سرمایه‌گذاری در حاشیه سدها است

اهمیت اکوسیستم منابع آبی در توسعه گردشگری با تاکید بر ملاحظات زیست محیطی در کردستان

تامین مسکن ملی در کردستان با اولویت پرداخت‌کنندگان وجه انجام شود

نخستین موزه خصوصی در شهرستان سقز افتتاح شد

چه کسانی به حکم صادق خلخالی اعدام شدند ؟

صادق خلخالی چه کسانی را در کردستان اعدام کرد؟ فئودال و پدرشوهر خواننده قبل از انقلاب که بود؟+عکس

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

شاعرانه/ میان چشم و دل از آب دیده خون افتاد

شاعرانه/ قسم به تو که دگر پاسخی نخواهم گفت

آموریم: می‌گویند خیلی در حد یونایتد نیستم

گلاره ناظمی: روزی که به من ابلاغ شد برای قضاوت در جام جهانی بهترین روز زندگی‌ام بود

گل اول لیل به دورتموند توسط دیوید در دقیقه 5

تمام گل‌های هفته 27 لالیگا؛ دبل آرامباری برابر اتلتیکو

جادوی لمس‌های روملو لوکاکو مقابل فیورنتینا

آخرین تمرین رئال مادرید قبل از دربی اروپایی مقابل اتلتیکومادرید

افشای مکالمه جنجالی فن‌دایک با مدیران پی‌اس‌جی

هم‌تیمی سابق مسی نقره‌داغ شد؛ 10 جلسه محرومیت

مرتضی آماده به هم زدن ترکیب دفاعی پرسپولیس

اولین واکنش بیرانوند به شکست آسیایی

صحنه ای که اشک هواداران استقلال را درآورد: تلخ ترین لحظه بازی با النصر

بازیکن سابق استقلال رباط پاره کرد

حمله ایتالیایی‌ها به طارمی؛ پنالتی اینتر شرم آور بود!

رابین فن پرسی: صحنه پنالتی مهدی طارمی؟ هیچ تماسی وجود نداشت

آیین اختتامیه هفتمین دوره جایزه کتاب سال استان ایلام

اعلام میزان زکات فطره و کفاره روزه در شهرستان جوانرود

تأکید استاندار آذربایجان‌ شرقی برحضور میدانی مدیران در نوروز

برنامه‌ریزی عملیاتی برای سفرهای نوروزی در آذربایجان شرقی

قتل برادر ناتنی در بازار تهران

روانخواه: هوادار داشتیم، درباره سقوط ما راحت حرف نمی‌زدند/ VAR ما صحنه آهسته است!

قتل برادر ناتنی‌ با قیچی خیاطی

آخرین وضعیت مصدومیت خاقانی

تیزر «هفت بهارنارنج» منتشر شد

اولین تیزر «هفت بهارنارنج» منتشر شد

خسرو، شیرین و یک عاشقانه سیاسی در تاسیان