عصر کرد

آخرين مطالب

به‌کارگیری اتباع غیرمجاز در استان کرمانشاه ممنوع است سیاسی

به‌کارگیری اتباع غیرمجاز در استان کرمانشاه ممنوع است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا / مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمانشاه به برگزاری همایش‌ها و نشست‌های متعدد در طول هفته جاری برای اطلاع رسانی در مورد ممنوعیت بکارگیری اتباع غیرمجاز در استان اشاره کرد و گفت: از همه مردم می‌خواهیم از بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای خود خودداری کنند.
حمزه سلیمانی، مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمانشاه افزود: اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمانشاه در راستای ممنوعیت حضور، اسکان و اشتغال اتباع غیرمجاز در استان در هفته جاری همایش ها و نشست‌هایی با محوریت این اداره کل و دستگاه های اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی و قضایی استان با دهیاران، اعضای شوراهای اسلامی و کشاورزان مناطق سرفیروزآباد، بخش مرکزی کرمانشاه و ماهیدشت برگزار کرد.
وی تصریح کرد: در این نشست ها موضوع اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم این مناطق از قانون ممنوعیت بکارگیری اتباع غیرمجاز مطرح شد و مقرر گردید اگر کارفرمایان و کشاورزان اقدام به بکارگیری اتباع غیرمجاز برای زمین های کشاورزی، گاوداری ها، مرغداری ها و اصطبل های پرورش اسب نمایند با آنان برخورد و پرونده قضایی تشکیل می شود.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمانشاه اضافه کرد: این نشست ها مورد استقبال مردم بخش های مرکزی، سرفیروزآباد و ماهیدشت کرمانشاه قرار گرفت و به دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای این مناطق نیز اعلام شد که اطلاع رسانی قانون ممنوعیت بکارگیری اتباع غیرمجاز از جمله وظایف آنان است.
سلیمانی افزود: در این نشستها دستورالعمل ممنوعیت اتباع غیرمجاز تشریح و مصوباتی مبنی بر دستگیری اتباع غیرمجاز و طرد آنان در سطح استان به دستگاه های ذیربط ابلاغ گردید.
وی با بیان اینکه دهیاران و شوراهای روستاها به عنوان نماینده قانونی دولت در سطح روستاها محسوب می شوند از آنان خواست، نسبت به کارگیری اتباع غیرمجاز در مزارع کشاورزی، باغی ،دامداری ها و واحدهای صنعتی حوزه خود هوشیار باشند و آنها را به بخشداری مرکزی و یا امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمانشاه و یا تلفن 110 پلیس امنیت عمومی اطلاع دهند.
او اضافه کرد: برابر ماده 181 قانون کار، بکارگیری اتباع غیر مجاز در واحدهای صنفی و کشاورزی تخلف است و برابر قانون با کارفرمایان متخلف برخورد خواهد شد.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمانشاه در ادامه به ابلاغیه وزارت کشور و سیاست های مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور به استانداری کرمانشاه اشاره کرد که در آن اشتغال و بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای تولیدی و خدماتی استان کرمانشاه ممنوع و غیرقانونی است.
سلیمانی خطاب به کارفرماییان و کشاورزان گفت: کارگران اتباع غیرمجاز خارجی که در واحدها فعالیت کنند توسط نیروی های امنیتی و انتظامی شناسایی و دستگیر می‌شوند از این رو نباید نسبت به بکارگیری اتباع غیرمجاز اقدام کنند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/971503/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/دیر آمدی که دست ز دامن ندارمت

شعری از بهمن صباغ‌زاده، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

غم اینجا نه که آنجاست!

مخالفت تاج با 16 تیمی شدن لیگ برتر فوتسال

امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های هندبال ایران و بلاروس

گلاره ناظمی چگونه داور فوتسال شد؟

گلاره ناظمی از قضاوتش در فینال جام جهانی فوتسال می‌گوید

ناظمی: از روز اولی که داوری را شروع کردم هدفم قضاوت در فینال جام جهانی بود.

مدافع ملوان 3 هفته دور از تمرین و میادین

ایمان به کامبک؛ اتلتیکو با سیمئونه، آماده‌ دربی بزرگ

میلوشویچ: سپاهان یک چالش بزرگ برای تیم ماست

فهرست عربستان برای بازی‌های مرگ و زندگی

اسناد تاریخ معاصر ایران روی خروجی سایت دانشگاه ییل قرار گرفت

کار ساماندهی گلزار شهدا در مازندران در سال 1404 به پایان خواهد رسید

اعلام نامزدهای نهایی «مدال کارنگی»

مارکو: فرستاپن در سال 2025 قهرمان خواهد شد

طعنه تند یک النصری به استقلال؛ در حد الاتفاق و العروبه است!

فن‌‌دایک: هر کسی بگوید تمدید می‌کنم، دروغ می‌گوید!

مهدی‌پور: سپاهان تیم شهرم است، اما الان فقط نساجی

عنایتی: انگیزه‌ام رسیدن به رکوردهای پدرم است

شاید بهترین نمایش زندگی دانیال اسماعیلی‌فر

ورود زنان هوادار به ورزشگاه قائمشهر ممنوع شد

سکوت رئیس فدراسیون اسپانیا درباره تلویزیون رئال

پاتریس پنجاه و چهار ساله بازیکن جدید سپاهان!

روایت جواد خیابانی از اصرار مادرش به تماشای گزارش فوتبال در آی سی یو!

هم افزایی بیمارستان کیش و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در مسیر رفع موانع

گشایش نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی در موزه شهدا همزمان با هفته شهید

شعرخوانی امیر حسین ماحوزی

احساس میکنم که کمی دیر است!

اقدام کمیته فوتسال برای دیدار دوستانه با روسیه

گلزار: پدل ایران حرف اول را در آسیا می‌زند

بابایی: تا قبل از بازی برابر استقلال پرداختی خواهیم داشت

دوری دو ماهه آقای گل لیگ فوتسال از میادین

سلاحی خطرناک‌‌تر از مسی و رونالدو برای شکار رئال

نامجومطلق: استقلال نیازمند تصمیمات درست و منطقی است

تمرین پرسپولیس با حال و هوای بهاری

مدودف همچنان شماره یک روسیه

به بهانه جدال اتلتیکو و رئال؛ وقتی هنرنمایی بنزما مانع از کامبک روخی‌بلانکوس شد

حکم تبرئه کنعانی از پرونده جنجالی

بسته‌شدن درب آرامستان‌های کرمانشاه در پنجشنبه آخر سال

صادرات یک میلیارد دلاری کالا از مرز پرویزخان طی سال جاری

امسال 28 واحد تولیدی کرمانشاه احیا شد

ساماندهی محور اشکانی-ساسانی کرمانشاه در دستور کار است

دیدار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با نمایندگان تاکسی داران جزیره

آمادگی جزیره هندورابی برای میزبانی ازگردشگران نوروزی

هم افزایی سرمایه گذاران در مسیر توسعه کیش

کاهش 10 درصدی سرقت در کردستان؛ سارقان‌ در بازداشت می‌مانند

شاعرانه/ به دیدن آمده بودم دری گشوده نشد

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

خط و نشان لژیونرهای امارات برای شاگردان امیر قلعه‌ نویی