درخشش آکادمی پرسپولیس در تحویل بازیکن به تیمهای ملی!
ورزشي
بزرگنمايي:
عصر کرد - خبر ورزشی / نکته ای که در مورد آکادمی باشگاه پرسپولیس قابل توجه به نظر می رسد، رشد آکادمی در معرفی بازیکن به تیمهای ملی است کار تیمهای پایه پرسپولیس امسال با کسب 2 عنوان قهرمانی و 2 نایب قهرمانی به پایان رسید. این مساله در ادامه رشد این آکادمی پس از قهرمانی فصل گذشته بود که بعد از چند دهه اتفاق افتاد.
به جز این نتایج حضور بازیکنان محصول آکادمی پرسپولیس در تیم های ملی در نوع خود جالب توجه به نظر می رسد.
در این فصل از سوی حسین عبدی سرمربی تیم جوانان ایران و عباس چمنیان سرمربی تیم نوجوانان ایران 12 بازیکن از آکادمی پرسپولیس به صورت متناوب به اردوها و مسابقات تیمهای جوانان و نوجوانان ایران دعوت شدند.
سمیر حبوباتی، آرمین عباسی و محمد گندمی از آکادمی پرسپولیس به اردوهای تیم جوانان ایران دعوت شدند.
علیرضا همایی فرد و یعقوب براجعه هم البته پدیدههای جوانی بودند که هر چند در آکادمی حضور نیافتند ولی بعد از شناسایی از این طریق جذب پرسپولیس شدند و از جمع سرخپوشان ایران به تیم ملی جوانان پیوستند که البته در این آمار لحاظ نشدند.
همچنین علی دست مرزه، پوریا آزاد رنجبر، امیرعلی عشورنژاد، محراب بادله، اشکان ترابی، ارشیا مرادی، مانی عبادی، مهدی چشم بهراه و یاسین زارع 9 بازیکن تیم نوجوانان پرسپولیس بودند که در یکسال گذشته به تناوب به اردوی تیم نوجوانان ایران دعوت شدند که از این بین، یاسین زارع، محراب بادله، ارشیا مرادی، امیرعلی عشورنژاد و پوریا آزاد رنجبر در حال حاضر در اردوی تیم نوجوانان ایران حضور دارند.
-
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴:۴۹
-
۱۰ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/970867/