عصر کرد

آخرين مطالب

کشتی فرنگی رنکینگ جهانی؛ 2 طلا و 2 برنز برای ایران سیاسی

کشتی فرنگی رنکینگ جهانی؛ 2 طلا و 2 برنز برای ایران
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فارس /تیم منتخب کشتی فرنگی ایران با کسب 2 مدال طلا و 2 مدال برنز به کار خود در رقابت های رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در آلبانی پایان داد.
رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام موحامت مالو آلبانی و دومین مرحله از رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در سال 2025 روزهای 10 لغایت 12 اسفندماه در شهر تیرانا برگزار شد و در پایان تیم منتخب کشتی فرنگی ایران که در 6 وزن این مسابقات شرکت کرده بود، توسط علیرضا مهمدی در وزن 87 کیلوگرم، امین میرزاده در وزن 130 کیلوگرم به مدال طلا، علی احمدی وفا در وزن 60 کیلوگرم و مهدی محسن نژاد در وزن 63 کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.
نتایج نمایندگان کشورمان در این مسابقات به شرح زیر است:
در وزن 60 کیلوگرم علی احمدی وفا در دور نخست با نتیجه 12 بر 6 مغلوب یو شیوتانی دارنده مدال برنز جهان و قهرمان آسیا از ژاپن شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، به گروه بازنده ها رفت. 
وی در این گروه با نتیجه 10 بر صفر ارگی یوکو از آلبانی را مغلوب کرد. احمدی وفا در دور بعد با نتیجه 11 بر 2 زیویی شی از چین را شکست داد و به دیدار رده بندی راه پیدا کرد. 
وی در این دیدار مقابل آکیل سلیمان اف از قرقیزستان با نتیجه 12 بر 3 به برتری رسید و به مدال برنز دست یافت.
در وزن 63 کیلوگرم: مهدی محسن نژاد پس از استراحت در دور اول، در دور دوم مقابل کرم کمال از ترکیه با نتیجه 5 بر 1 مغلوب شد و با توجه به حضور این حریف در دیدار فینال، محسن نژاد به گروه بازنده ها رفت. 
وی در این گروه با نتیجه 8 بر صفر نورزات مارات از قزاقستان را مغلوب کرد و به دیدار رده بندی راه یافت.
وی در این دیدار با نتیجه 3 بر 1 از سد رضوان آرنات از رومانی گذشت و به مدال برنز دست یافت.
در وزن 72 کیلوگرم سجاد ایمن طلب پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه 9 بر 6 مغلوب استفان وانچا از مجارستان شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله بعد ایمن طلب از دور رقابت ها کنار رفت.
در وزن 77 کیلوگرم ابوالفضل مهمدی در دور اول با نتیجه 7 بر 6 مقابل راماز زوئیدزه دارنده مدال برنز جهان از گرجستان به برتری دست یافت. 
وی در دور بعد با نتیجه 11 بر 3 کلودجان شیهیو از آلبانی را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی رفت. مهمدی در این مرحله با نتیجه 3 بر صفر مغلوب یریسکلدی ماکساتبک اولو از قرقیزستان شد و با توجه به حضور این حریف در دیدار فینال به گروه بازنده ها رفت. 
وی در این گروه مقابل آنتونیو کامینیاسویچ از کرواسی با نتیجه 5 بر 1 شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت.
در وزن 87 کیلوگرم علیرضا مهمدی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 8 بر صفر تاماش لوای دارنده مدال برنز جهان از مجارستان را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. 
وی در این مرحله با نتیجه 5 بر صفر از سد سمن نوویکوف قهرمان المپیک از بلغارستان گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. 
وی در این مرحله با نتیجه 5 بر 1 الکساندر کوماروف دارنده مدال طلای زیر 23 سال جهان و بزرگسالان اروپا از صربستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت و با توجه به مصدومیت دیوید لوسونزی قهرمان جهان از مجارستان مهمدی طلایی شد.
در وزن 130 کیلوگرم امین میرزازاده در دور نخست با نتیجه 4 بر صفر هیکی نابی دارنده مدال نقره المپیک و طلا، نقره و برنز جهان از استونی را شکست داد. 
وی در دور دوم با نتیجه 3 بر 1 مانتاس کنیستاتاس دارنده مدال برنز جهان از لیتوانی را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. 
میرزازاده در این مرحله با نتیجه 3 بر 1 از سد ونهائو جیانگ از چین گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار پایانی به مصاف موحامت باکایر از ترکیه می رود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/969776/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دو خط کتاب/ کمی قبل از خوشبختی

پُل دنیای واقعی و خیالی در داستان چیست؟

تمجیدی دیرهنگام از والتر ماتزاری!

پوستر عجیب رسانه عربستانی از استقلال

هدف‌ پاری‌سن‌ژرمن قهرمانی نیست!

داور بد باید مثل بازیکن بد روی نیمکت بنشیند

اسکوچیچ: در این بازی جزئیات تعیین کننده است

داستان ثبت رکورد گینس ایمانی؛ 449 مشت در یک دقیقه

ترابی: تلاش می‌کنیم که بهترین عملکرد را داشته باشیم

لواندوفسکی در یک قدمی ثبت رکوردی جدید در لالیگا

اسکوچیچ: التعاون تیم خوب و قابل احترامی است

پرسپولیس در هفته بیست و دوم یک محروم دارد

استنشاق گاز منوکسید کربن در هرسین جان 2 نفر را گرفت

برخورد با عاملان تیراندازی در کرمانشاه تشدید می‌شود

ضبط و معدوم‌سازی گوشت قرمز تاریخ گذشته در شهرستان کنگاور

احیای 23 واحد صنعتی و معدنی غیرفعال در کرمانشاه

افزایش 25 درصدی قیمت زولبیا و بامیه در کرمانشاه

50 درصد ظرفیت اقامتگاه‌های بوم‌گردی کرمانشاه برای نوروز پُر شده است

قیمت حلیم و آش عباسعلی در کرمانشاه در ماه رمضان اعلام شد

مادر شهیدان «محمدرضا و محمد جوانمردی» به فرزندان شهیدش پیوست

564 بیمار مبتلا به تب مالت در کردستان شناسایی شد

تزریق 70 میلیون مترمکعب آب به سفره‌های زیرزمینی شرق کردستان

رقابت‌های قهرمانی ژیمناستیک پسران منطقه سه کشور در کامیاران پایان یافت

انتشار نسخه‌ای تازه از «نوروزنامه‌»

راموس اولین گلش را در مکزیک زد

طاها آکگول: «سایتیف» اسطوره کشتی دنیا بود

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال استعفا کرد

ترکیب احتمالی النصر مقابل استقلال

سلاح استقلال ترس را به جان سعودی‌ها انداخت

اسکوچیچ: در مصاف با تیمی چون التعاون جزئیات تعیین‌کننده است

ترابی: می‌رویم که در دیدار مقابل التعاون پیروز شویم

پیام احساسی خبیب در پی درگذشت سایتی‌یف

واکنش کونسیسائو به شعارهای توهین‌آمیز هواداران میلان

فدراسیون دوومیدانی به دنبال دبیر جدید

استقلال و النصر؛ آخرین روزنه‌های امید برای حیات دوباره آبی‌های ایران

آغاز پخش مجموعه تلویزیونی«آبروی کوچه‌ها» از شبکه تهران

اینفوگرافی/ سنگ‌بناهای تربیت‌اسلامی کودکان

عرضه «مختصات کار فرهنگی در اندیشه امام خامنه‌ای» در بازار نشر

داستانک/ خیابان جردن

دو گزینه جدی الهلال برای جایگزینی ژسوس

انصاری: شرایط برای کمک به پرسپولیس مهیا نبود

پیش‌بینی روزنامه عربستانی از نتیجه دیدار استقلال و النصر بدون رونالدو

استعفا نمی‌دهم اما میلان مهم‌تر از من است!

گوردون باید به لیورپول برسد

تلاش حسین‌زاده برای عبور از سردار

برترین‌های لیگ شیرجه مشخص شدند

اتفاقی بی‌سابقه در استقلال؛ چهارمین سرمربی در نهمین دیدار آسیایی

سلاح مهم استقلال برابر النصر از نگاه روزنامه عربستانی

همسر رونالدو با هوش مصنوعی محجبه شد

اختلاف 162 میلیون یورویی؛ قیمت 7 غایب النصر به اندازه 4 برابر استقلال